Şimdi Ara

EN FAZLA KAÇ YAPTINIZ (HIZ REKORUNUZ) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
2
Favori
36.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gün benim AUDI R8 ile bi hız denemesi yapayım dedim. Çıktım sahil yoluna, üçüncü viteste 420'yi gördüm. Bassam giderdi daha, ama yolda 30 santim kar olduğu için korktum, basmadım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DursunBey -- 4 Mart 2012; 13:31:53 >
  • lancia delta ile 215 gördüm eskişehir yolunda, ama bilenler vardır felaket rüzgar alıyor etrafı açık olduğu için, o yüzden belki 225i görür ama daha gitmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

lancia delta ile 215 gördüm eskişehir yolunda, ama bilenler vardır felaket rüzgar alıyor etrafı açık olduğu için, o yüzden belki 225i görür ama daha gitmez.

Bayır aşağı görür arkadan rüzgari da aldımı 250 hatta önden bir ferraride yolu açarsa hanı rüzgar tepkimesi varya 300 e kadar yolu var değil mi canım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AFRICA

Geçen gün benim AUDI R8 ile bi hız denemesi yapayım dedim. Çıktım sahil yoluna, üçüncü viteste 420'yi gördüm. Bassam giderdi daha, ama yolda 30 santim kar olduğu için korktum, basmadım....

bugatti bile özel yolda yapamıyor hacu ne yaptın sen guines i çağıralım hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

lancia delta ile 215 gördüm eskişehir yolunda, ama bilenler vardır felaket rüzgar alıyor etrafı açık olduğu için, o yüzden belki 225i görür ama daha gitmez.

Bayır aşağı görür arkadan rüzgari da aldımı 250 hatta önden bir ferraride yolu açarsa hanı rüzgar tepkimesi varya 300 e kadar yolu var değil mi canım

sen harcanıyorsun buralarda, yeteneksizsinizde görmek isteriz seni.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AFRICA

Geçen gün benim AUDI R8 ile bi hız denemesi yapayım dedim. Çıktım sahil yoluna, üçüncü viteste 420'yi gördüm. Bassam giderdi daha, ama yolda 30 santim kar olduğu için korktum, basmadım....

bugatti bile özel yolda yapamıyor hacu ne yaptın sen guines i çağıralım hemen

guines'ten aradılar zaten , gelelim mi diye. şu ara yoğunum reddetim. sonra bi ara renault 12 tx ile tekrarlarım rekoru, video da çekerim. inanmayanlar görür..

• Vw polo 1.6 ile 200
  • quote:

quote:

quote:

sen harcanıyorsun buralarda, yeteneksizsinizde görmek isteriz seni.

Youtube da aç bir iki video izle palio ile 250 yapanlar var

1.0 free 200 km yaptıysa artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 4 Mart 2012; 15:05:43 >

• kataloguna gore son hızı 190 kusur olan astramla 180 km hız yaptım bır sefere mahsus.... bır defa daha yapmayı kesınlıkle dusunmuyorum. sozde son hızını deneme amaclı basacaktım ama acıkcası 180 den sonra ne kadar bos ıs yaptığımın farkına vardım. ben 100-120 arası gayet keyıflı ve rahat yolculuk yapıyorum, yuksek surat bana gore degıl...
  • Passat 2,0tdi 245 km
    Honda cbr 1000 rr 299

Edit : Anlık hızlar tabi bunlar sürekli bu hızda gidilebilecek yol yok istanbul 'da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenomenozgur -- 4 Mart 2012; 19:46:46 >
  • 99 broadway -160 yaptım daha gidecekti de ben cesaret edemedim:) tabii bu hızı otobanda ve içinde 4 kişi ile yaptım
  • 210
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudanyali137

99 broadway -160 yaptım daha gidecekti de ben cesaret edemedim:) tabii bu hızı otobanda ve içinde 4 kişi ile yaptım

broadway zaten yüklü olmayınca yapamıyor. yüklenip biraz yere yaklaşması gerek :DDD
  • 100-110 arası Honda Accordion
    2.0i LS 96 model

• otobanda clio ile 120 yapmıştım.arabayı zapt etmek baya bi zor oluyor.
  • bmv x6 m en fulu 300 km/h gaz kesti normalde yapmazdı pederde üniversite sınavında iyi yaparsan güzel bir araba alcam dedi 498 aldım ne istersin dedi bende fazla zorlamamak için m5 g power aldım arkadaşımla hız denemesi yaptım 240 ile gidiyordum (arkadaş tırstığı için) yanımdan rüzgar hızıyla sanki mercedes cl 63 amg geçti biraz zorladım adam da bayağı yavaşladı 260 vurup önüne geçtimsellektörle yine hızlandı gurur meslesi yaptım arkadaşa sıkı tutun dedim bayağı gittim arkadaş gözünü kapadı 310 vurmuştum yan yana gidiyorduk o benden az öndeydi göstergesini görüyordum 320 ile gidiyordu ama motoru bayağı bağırıyordu nasıl dağılmadı anlamadım sonra bn 350 ye çıktım adam da bi sellektör çakıp arkadan sola girdi eve gittim sabah uyandığımda (2,40) içerde kıyamet kopuyordu peder sinirliydi gittim radara yakalanmışım 5 milyar ceza babam arabayı altımdan aldı altıma brodwey verddi o da ancak 140 fln vuruyo daha da gitmiyo bayır aşşa belki 152 oda çok zor buda eski x6 mın fotosu ibresinin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxcova -- 9 Mart 2014; 20:33:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xxcova

bmv x6 m en fulu 300 km/h gaz kesti normalde yapmazdı pederde üniversite sınavında iyi yaparsan güzel bir araba alcam dedi 498 aldım ne istersin dedi bende fazla zorlamamak için m5 g power aldım arkadaşımla hız denemesi yaptım 240 ile gidiyordum (arkadaş tırstığı için) yanımdan rüzgar hızıyla sanki mercedes cl 63 amg geçti biraz zorladım adam da bayağı yavaşladı 260 vurup önüne geçtimsellektörle yine hızlandı gurur meslesi yaptım arkadaşa sıkı tutun dedim bayağı gittim arkadaş gözünü kapadı 310 vurmuştum yan yana gidiyorduk o benden az öndeydi göstergesini görüyordum 320 ile gidiyordu ama motoru bayağı bağırıyordu nasıl dağılmadı anlamadım sonra bn 350 ye çıktım adam da bi sellektör çakıp arkadan sola girdi eve gittim sabah uyandığımda (2,40) içerde kıyamet kopuyordu peder sinirliydi gittim radara yakalanmışım 5 milyar ceza babam arabayı altımdan aldı altıma brodwey verddi o da ancak 140 fln vuruyo daha da gitmiyo bayır aşşa belki 152 oda çok zor buda eski x6 mın fotosu ibresinin

buda bmv m5 gpower hurriance rr hız gün ve ceza

• quote:

quote:

bmv x6 m en fulu 300 km/h gaz kesti normalde yapmazdı pederde üniversite sınavında iyi yaparsan güzel bir araba alcam dedi 498 aldım ne istersin dedi bende fazla zorlamamak için m5 g power aldım arkadaşımla hız denemesi yaptım 240 ile gidiyordum (arkadaş tırstığı için) yanımdan rüzgar hızıyla sanki mercedes cl 63 amg geçti biraz zorladım adam da bayağı yavaşladı 260 vurup önüne geçtimsellektörle yine hızlandı gurur meslesi yaptım arkadaşa sıkı tutun dedim bayağı gittim arkadaş gözünü kapadı 310 vurmuştum yan yana gidiyorduk o benden az öndeydi göstergesini görüyordum 320 ile gidiyordu ama motoru bayağı bağırıyordu nasıl dağılmadı anlamadım sonra bn 350 ye çıktım adam da bi sellektör çakıp arkadan sola girdi eve gittim sabah uyandığımda (2,40) içerde kıyamet kopuyordu peder sinirliydi gittim radara yakalanmışım 5 milyar ceza babam arabayı altımdan aldı altıma brodwey verddi o da ancak 140 fln vuruyo daha da gitmiyo bayır aşşa belki 152 oda çok zor buda eski x6 mın fotosu ibresinin

buda bmv m5 gpower hurriance rr hız gün ve ceza

buda mercedes in fotosu kusura bakmayın çekebildiğim kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: NightGuardian

Opel astra j ile 180 yapmistim

Not:ehliyetim yok.17 yasindym

1478tl sana+1478tl ruhsat sahibine+375tl radar+arac bağlama = en az 3300tl ceza yedin mı gelir bi daha yazarsın kac yaptığını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chevrolet camaro 5.7 ss 280 km . edirne otoban
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.