Şimdi Ara

en fazla kaç km koştunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Askeri sınav için izmirin sicağında saat 12.00 da 3 km koştum ölüyordum
  • ben akadaşla iddaaya girmiştim 4 km koaşabilirim diye o dedi yok koşamazsın nese girdik iddaa ya yanlız koşuband ında koşacağız bende çabuk yorulan biriyimdir biraz tembel hiç antremanda felan yapmadan gittim 4,300 koştum 5 km de koşardım ama bayağı yoruldum
  • 13 km 1saatte ormanda
  • 3 km yıldız erkekler yarışında koşmuştum askeri liselere karşı, kuleli nin koşucuları bana 2 kez tur bindirmişti ben de bundan sonra esas bölümüm olan 200 metre ve sırıkla atlamaya dönmüştüm
  • allah bu soru türk milletine sorulur mu ya ??

atış serbest ..
  • 100-150 m anca en iyisi yavaş yavaş yürümek 1 km 25 dk da gittiğim oluyo salına salına
  • kuzen gatada okuyo ve hazırlıkta 7 km koşturuolarmış, tabi koştuktan sona da herkes istifra ediomuş, kolay deil o kadar koşmak ama bu sene 3 km e düşürmüşler ...!
  • Anlamadım bunun atış serbest bölümü nerede?
    Millet 100 km demiyor ki.Denilen rakamlar oldukça düşük açıkçası ben üzüldüm bu kadar koşuya ilginin az olmasından.Kaldı ki koşu bir kas değil kalp dolaşım ve ciğer sporudur.Koşuda ritmi tutturduktan sonra koşu hiç de zor bir spor değildir.Ben sık sık 10-13 km arası koşarım(eğer kasımda bir sorun yoksa ve hava müsaitse en azından haftada bir kere) ve benim arkadaşım her cuma bir sorunu olmazsa 30 km civarı koşuyor.Atletizmi bu kadar öcü haline getirmeyelim
  • ben futbol sahasında rahat bi şekilde 30 tur atıyorum kaç km ediyo artık bilmiyorum.ee topcu adamız 50tur bile koşmam lazım
  • allah denetleme hazırlığı görenlerin yardımcısı olsun walla
    quote:

Orjinalden alıntı: opr

5 km... askerde denetleme zamanı 1 ay boyunca hemen hemen hergün koşuyoduk
  • 7 km ama canım çıkmıştı. hocamın verdiği boks antremanında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

ben futbol sahasında rahat bi şekilde 30 tur atıyorum kaç km ediyo artık bilmiyorum.ee topcu adamız 50tur bile koşmam lazım

30*400=12000m=12km(parkuruna göre değişir)

benzen yürümek sıkıyor koşuyorum herhalde 1,5 km falan ondan sonra tıkanıyorum tabi

• her akşam 3 km koşuyom birkere 4.5 km koştum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: judith

allah bu soru türk milletine sorulur mu ya ??

atış serbest ..

Bi keresende hiç unutmam arkadaşş arabada gidiyo ben koşuyorum sen bir koş bir koş 10-15 mil koştum alayını tanımam koşarım
  • her akşam koşuyom ama yinede kondüsyonum artmıyo gibi
  • 27 km tüfek tesisatla ( yaklaşık 7 8 km yürüdüm ama)

Bknz jandarma komando okulu izmir/eskifoça
  • iztuzu plajını boydan boya git-gel koştum....
    yaklaşık 14-15km....
  • quote:

Orjinalden alıntı: judith

allah bu soru türk milletine sorulur mu ya ??

atış serbest ..

bence de
    bu arada biri kovalamdığı müddetçe koşan adamı hiç anlamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coyjonquil -- 27 Ağustos 2006; 1:56:57 >
  • beyler belki inanmazsınız ama bi kerede 30km koştum.hem de dağ yolu yokuştu bayaa.ama bu bi yere gidiş dönüş, o yüzden 15km den sonra dinlenmiştik bisüre. kürekçiydim o zaman. sabah antrenmana başladık akşam ağlamaya başladım ağrıdan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tüberkül

her akşam koşuyom ama yinede kondüsyonum artmıyo gibi

kardeş kondüsyon arttırman için belli periyotlar halinde mesafeyi uzatmalısın. mesela 1ay aynı mesafeyi koştun alıştın,her ay arttır mesafeyi.zorlaya zorlaya yavaş yavaş arttırırsın kondüsyonu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.