Şimdi Ara

En fazla 750 TL Mtb Tavsiyesi [Güncel]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu yeniden düzenliyorum daha anlaşılır olması için.
    Ben arkadaşımla yaza dağda arazide gezmek için en fazla 750 TL Dağ bisikleti arıyoruz.Şimdi sorularıma gelcek olursak;
    1) Arkadaşım bianchi speed 2000 modeline taktı durdu.Ben bu modeli alıcam diye.Ama biraz daha araştırıp en iyi bisikleti almak istiyorum.Sizce bu bisiklet nasıldır ?
    2) Ayrıca disk fren mi yoksa hidrolik mi yoksa v-fren mi çok kararsızım.Hidrolik ve disk frenle ilgili hiç tecrübemiz yok.Çamurda yağmurda gezmicez ama işte gezerken yakalarsa nolcak bu var.Galiba ya disk yada hidrolik almam lazım.Bir de bu var v-fren alsak patikleri baradine 959v ile değiştirsek diğerleri gibi olurmu duyduğuma göre çok kaliteli diyorlar.Öncelikle bu fren meselesini halletmek istiyorum.
    3) Ben şahsen salcona ng 650 ye takıldım hidrolik olanına ama fren meselesi yüzünden hiç bir şeyden emin değilim.

Yardımlarınız bekliyorum arkadaşlar.Biraz aşağıda sert davranmış olabilirim olayı ben anlatamadım kusra bakmayın lütfen özür diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyın397 -- 10 Mayıs 2015; 11:58:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arazide kullanacaksan disk olması önemli, çamur vs ile v frenler etkinliğini buyuk olçude kaybediyor

• Uppp

• Çok yardımcı oluyorsunuz sağolun.

• Merhaba 500-600 TL bütçede sıfır bisiklet almanızı önermem bence ikinci ele yönelmeniz daha doğru olur. Çünkü 600 liraya alacağınız ikinci el bisiklet o paraya alacağınız sıfır bisiklete oranla çok daha iyi olur ekipman yönünden. 600 lira civarında ikinci el olarak sedona ve carraronun giriş seviyeleri ile salcano kron gibi markaların orta seviye bisikletlerinden bulabilirsiniz.
  • knry1907 K kullanıcısına yanıt
    Konuyu tekrar güncelledim hocam okursanız sevinirim.

• internalinferno kullanıcısına yanıt
    Tavsiyen nedir hocam ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Salcano ng 650 md kullanıyorum güzel bence eskisi şimdilik yok diyebilirim uygun fiyatlı giriş seviyesi bir bisiklet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin konunu görmüştüm hocam galiba çok kötü artık sorunları bitmiyor falan diye sitem ediyordun yanlış hatırlıyorum yoksa karıştırıyor muyum :)

• Hocam biraz bahseder misin nasıl ne kadar oldu alalı ne sorun çıkarttı vs. Detaylı bir şekilde anlatırsan sevinirm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyın397

Senin konunu görmüştüm hocam galiba çok kötü artık sorunları bitmiyor falan diye sitem ediyordun yanlış hatırlıyorum yoksa karıştırıyor muyum :)

Yok dostum o ben değilim bisikletten gayet memnunum Bana göre tek eksiği maşa biraz daha kaliteli olabilir miş gibime geldi.yüksekten arklarden sanki kırılacak gibi ses çıkıyor. (Yüksekten kastım 30 Cm ve üstü) bunun haricinde o fiyata alınabilecek silerken birisi bence kron u sollar geçer...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben de bianchi speed 9000 düşünüyorum parası önemli değil 1500 tlye kadar çıkarım da speed 9000 le ilgili hiç yorum göremedim 26 jant 24 vites HD fren bilemedim bir fikriniz var mı
  • salcano astro 26v bu fiyata alinabilecek en iyi mtb bence. ng serisine yonelmeyin, lastiklerinden gobeklerine kadar daha kalitesiz bir model.

• dostum bende btwin rockrider 500 modeli var. Alalı 2hafta olucak salı günü gayet memnunum istersen o modele bir bak ;)
    799TL fiyatı var.
  • Fiyatı düşük olup da disk fren kullanan bisikletlerden uzak durmanı öneririm. mekanik disk frene hiç girme. V fren başlangıç için daha mantıklı kendin de arıza durumunda tamir edebilirsin ama disk frenler daha zor. Bianchi modelleri ile ilgili bilgim yok ama 750 TL bütçe ile ikinci el salcano astro modelleri seni fazlasıyla tatmin eder.
  • knry1907 K kullanıcısına yanıt
    Hocam bulunduğum ilçede kimsede yok bu modeller.Herkeste market bisikletleri var.Ben zorlasam en fazla 800 TL taksitli olarak bişey almak istiyorum.Ayrıca astro serilerinde benim bütçeme uygun hangisini önerirsin ? Malesef ikinici el alma imkanım yok.
  • internalinferno kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiğin bisiklete baktım.Çift amörtisörlü galiba bunu alamam acayip yorar adamı yada ben yanlış bakmış olabilirim.Ayrıca biraz daha tutulan markalardan almak istiyorum.Salcona vs... gibi yani.Teşekkürler genede.
  • Hocam iyi güzel diyorsun da malesef bütçeyi biraz aşıyor.Astro serilerinde benim bütçeme uygun olarak hangileri olabilir ? Bulunduğum ilçe çok küçük ikinci el kimsede bulamam yani imkanım yok o konuda.
  • internetten 780 liraya bulabilirsin(sifirini). En fazla 750 demissin ama ekstra bi 30-40 lira vermeye deger kesinlikle

• Ya 30-40 liralık bir fark olursa onda sıkıntı olmaz tabi de ben o fiyatlara bulamadım hiç sen yardımcı olur musun bana hocam ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.