Şimdi Ara

en fazla 2000 tl ye kadar tv tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk önce ürün teknosa,vatan gibi yerlerden olursa çok daha iyi olur.
    tv duvara asılı duracak.
    tv nin tam karşısında çok büyük çam var ve günün belli saatlerinde güneş alıyor ekran parlaklığı ona göre olmalı.
    televizyon değişik açılardan izlenecek.
    dijitürk kullanılacak,ancak arada hd videolar seyledilecek usb desteği olsa iyi olur ancak bu ön tercih meselesi değil.

ve fiyat 2000 tl yi geçmeyecek,fiyatı 1500 diye kabul edin.102 ekran olacak.

ben şunu sevdim gibi...

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-le-40b530-full-hd-102-cm-lcd-tv-,-1920x1080-coz,-3xhdmi,-le-40b530/productdetails.aspx?I_ID=38108

• Arkadaşım Phlips 7404... 106 ekran 100 hz 80.000 kontrast... 2000 lira... Bundan iyi tv bulamazsın bu fiyata. 300 Tl fark var aynı özellikler diğer tvlerde. 50 hz tv almanı tavsiye etmiyorum. Sd kalitesi iyidir. Samsung bazı modellerde yansıma yapar ama phlips te bu ürün yapmıyor. Ben kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Arkadaşım Phlips 7404... 106 ekran 100 hz 80.000 kontrast... 2000 lira... Bundan iyi tv bulamazsın bu fiyata. 300 Tl fark var aynı özellikler diğer tvlerde. 50 hz tv almanı tavsiye etmiyorum. Sd kalitesi iyidir. Samsung bazı modellerde yansıma yapar ama phlips te bu ürün yapmıyor. Ben kullanıyorum.

Tavsiyenize dayanak yaptığınız iki konu forumda defalarca yazıldı ama sanırım hala anlaşılmamış ve boşuna yazılmış.

Yazmış olduğunuz kontrast değeri dinamik kontrast değeridir ve tüketiciyi yanıltıcı bir değerdir . Ayrıca ölçümde ne kadar çıkar bu da ayrı bir konu , gerçek kontrast değerleri bu değerin onda biri kadar bile olmayabilir.

100hz olayının gerçek hayattaki tv izleme olayında bir etkisi yoktur. Tüplü televizyon gibi çalışma sistemine sahip olmadığı için tazelele oranı önem arzetmez zaten bu 100hz de tazeleme oranı değildir. 50hz lcd tvde görüntü titreme yapmaz. Hızlı sahnelerdeki sorun 50 hz olmasından değil panelin kendi iç sorunlarından kaynaklanır.

• tamam hocam siz tavsiye edin bi tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender123

quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Arkadaşım Phlips 7404... 106 ekran 100 hz 80.000 kontrast... 2000 lira... Bundan iyi tv bulamazsın bu fiyata. 300 Tl fark var aynı özellikler diğer tvlerde. 50 hz tv almanı tavsiye etmiyorum. Sd kalitesi iyidir. Samsung bazı modellerde yansıma yapar ama phlips te bu ürün yapmıyor. Ben kullanıyorum.

Tavsiyenize dayanak yaptığınız iki konu forumda defalarca yazıldı ama sanırım hala anlaşılmamış ve boşuna yazılmış.

Yazmış olduğunuz kontrast değeri dinamik kontrast değeridir ve tüketiciyi yanıltıcı bir değerdir . Ayrıca ölçümde ne kadar çıkar bu da ayrı bir konu , gerçek kontrast değerleri bu değerin onda biri kadar bile olmayabilir.

100hz olayının gerçek hayattaki tv izleme olayında bir etkisi yoktur. Tüplü televizyon gibi çalışma sistemine sahip olmadığı için tazelele oranı önem arzetmez zaten bu 100hz de tazeleme oranı değildir. 50hz lcd tvde görüntü titreme yapmaz. Hızlı sahnelerdeki sorun 50 hz olmasından değil panelin kendi iç sorunlarından kaynaklanır.

Ender123 bey Lcd almadan tam 25 tane panel baktım boyut ve marka olarak... sd yayın kalitesine. Samsung 5 serisi Lg 3000 ve 2000 serisi Sony nin 100hz altı modelleri Phlipsin 5 serisi hepsini inceledim. Fakat lg lh4000 üzeri phil 7404 üzeri w5000 üzeri samsung b6 serisi yani kısaca 100 hz görüntü on basar diğerlerine. Gel gelelim tv özelliklerine verilen bilgiler bunlar doğruluğunu ne olduğunu bende iyi biliyorum ama bunların satışı benim dediğim gibidir şu şöyle bu böyle diyemem ki arkadaşımız gidip almaya gittiğinde ürünler bu doğrultuda satılıyor. 50 hz tvler genelde 50.000 kontrast 100hz 80.000 ve 100.000 kontrast olarak satılıyor.Tam değerden öte verilen bilgiler üzerinden satış yapılıyor. Gel gelelim önerime b5 için 1800 lira vereceğine önerim için 200 lira daha verse sence kötü mü iyi mi? Şuan bende 42pfl 8694 var ve herkes hayran görüntüye. Ben hd yayın kullanmıyorum. Akrabalarda sonyler var tabi eski 50 hz liler onlar bile kıskanıyor. Bu devirde 42 '' 100hz altı verilen paraya üzülüyorum ben. 32 '' de fark etmez görüntü zaten iyi oluyor. 37'' te de hemen hemen ama 42'' de şu şartlarda herkes sıksın dişini samsung b6 sony w5500-5800 Phlips 8404 veya 7404 Lg lh4000 yada lh5000 alsın diyorum.

• Sayın invisible,

Yazmış olduğunuz marka ve modeller ben de katılıyorum. 2009 yılında kendini kanıtlamış marka ve modeller. Bu tvleri alan arkadaşların memnuniyetsizlik yaşamayacaklarını düşünüyorum. Sormuş olduğunuz soruya gelince bu zamana kadar bekledikten sonra 2010 serisi tv alırdım. Teknik olarak çok fazla bir üstünlük belki getirmeyecekler ama estetik olarak daha iyiler.
    Çok kısa sürede gözleri alışıp küçük gelecek de olsa eğer sadece uydudan tv izleyecekler için ise 32" ve usbden film oynatan 50hz bir model almak karlı bir alışveriş seçeneği olacaktır. SD yayın için lcd almanın gereği var mı derseniz tabiki yok.
  • neyse birazdan tv bakmaya wal martta falan gidiyoruz.nelere dikkat etmem lazım onu söyleyin o zaman...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ankara electroworld'de 42 lh 4010 vardı hafta sonu kampanyası. bugün gördüm..1990 liraydı..21 ve 22 mart için yapmışlar bu kampanyayı. cihaz 100hz. fiyat iyi..
    ayrıca darty'de philips 7 serisi var. incele istersen.
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/LCD-TV/PHILIPS/42PFL7864H/12-p-29181-c-9.htm
    benim asıl sorum şu.lg lh4000 yada 5000,samsung b65x serisi ve philips 7 yada 8 serisi.. bunlardan hangisini alacağız. bana kalırsa fiyatını denk getireceğiz sanırım :) ve tüm bunların yanında sony bu grubun neresinde ? gerek panel gerek işlemci ?
    bir de electroworld çalışanından duydum ne kadar doğrudur bilmiyorum..
    philips için konuştu.. 7 serisine bulaşma dedi. 7404 için konuştu ama.. 8 serisinden de 8404'e bulaşma dedi. 8684 ve 8694'ün işlemcilerinin daha iyi olduğunu söyledi.. ne kadar doğrudur bilmiyorum.mesela bir cihaz gösterdi ama 32lik.. 7694 modeli.. bunun işlemcisinin 7404ten daha iyi olduğunu söyledi.. bu konuda da sizlere danışmaktan başka çarem kalmadı arkadaşlar :) bende bir lcd almayı düşünüyorum.. yayını uydu alıcıdan izliyorum.. panasonic plazma ile çok gittim geldim.. yok elektrik yok yansıma vs.. geldik lcd'de karar kıldık :) o kadar araştırıyoruz.. 2000 lira yada daha fazla para vermeyi düşünüyoruz.bu yüzden özenli bir seçim olmasından yanayım.. bunun yanında evde kullandığım eski tv sony 72 ekran flat ve 100hz.. tüpü bitmiş artık.. ona bir tüp bulana kadar ya bir lcd alacağım.. yada onun tüpü yapılırsa hangi marka hangi model sendromundan bir süreliğine de olsa kurtulacağım..alan arkadaşlara tv'lerini güle güle kullansınlar..alacak arkadaşlarla da sabırla incelemeye devam ediyoruz.. hepimize kolay gelsin arkadaşlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av.firat -- 22 Mart 2010; 0:40:40 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.