Şimdi Ara

En fazla 2000 TL'ye en iyi telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan iphone 4s kullanıyorum ama artık 4 sene oldu değiştireceğim inşallah, fotoğrafla uğraştığım için fotoğraf yükleme iphonelarda sıkıntı ve kamerası tatmin etmiyor o yüzden başka bir marka
    Kamerası iyi
    Şarjı hemen bitmeyen
    Kaliteli( en az 3 yıl kullanabileceğim)

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kessy kullanıcısına yanıt
    2 ay daha bekle s.d 820li cihazlar gelecek türkıye , bi cihaz alan 2,3 ay sonra yenisi çıkacak morali. Bozulcak
  • siyah mamba S kullanıcısına yanıt
    nasıl cihazlar bu anlayamadım dostum açar mısın biraz?
  • Bekleme sorunu yoksa 6-7. aya arkadasin dedigi snapdragonun yeni islemcili cihazlari gelecek. Ama beklemek istemiyorsaniz fotografta suanda sony ve lg cekismesi var ama en net bence lg g4 ve v10 cihazlari cekiyor. Ama lglerin bataryasi da cok cabuk bitiyor. Sony kamerada bir tik geride ama batarya performansi muazzam ozellikle z5 compact.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • byshakram B kullanıcısına yanıt
    dostum işte o snapdragon dediğinizi biraz açar mısınız çok mu iyi cihazlar ne farkı var?
    Snapdragon dünyanın 1 numara işlemcisidir büyük telefon ureten şirketlerinin çoğu bu işlemciyi kullanmakta s.d 810 suanki cihazlarda kullanılmakta ve çok ısınan bir işlemci ısındığına için performans kaybı yasanabiliyor

• suan ıcın z5 bakın derım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    İşlemci telefonun beynidir. Telefonun nasıl özellikleri kaldırabileceği bununla belli olur, işlem hızını belirler. Aslında bizler işlemciye para verip almalıyız ama işin içine markalar girip bataryayı 300-500 mAh, kamerayı 1-2 MP değiştirip arayüz ekleyip satıyorlar kısaca.

Fiyatları nasıl peki

Fiyatlar belli iste :) normal bir cihaz maksimum 40-50 dolara mal ediliyor tabii toplu alımda parça fiyatının neredeyse bedava verilmesi önemli bir etken. 40-50 ye mal edip bizlere 500-600 dolara satıyorlar şu kar hiçbir ortamda yok.

Tamam teşekkürler

g4 yada g5 bekleyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.