Bildirim
En Etkileyici Erkek Parfümü (11. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Lacoste L.12.12 çok hoş bir koku tavsiye ederim ne çok ağır ne çok hafif bence tam ayarında bi de
Pierre Cardin in pour homme mu var o da bayağı kalıyor pek uçucu değil yaklaşık 3-4 gün kokusu geçmemişti
denediğimde hoştu ayrıca L.12.12 nin yarısı fiyatınaydı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk-bjk -- 27 Ocak 2012; 16:54:40 > -
beyler tartışmasız 212 diyorum tutulmayacak kadın tanımıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: coolsweetboy
quote:
Orijinalden alıntı: Feel Me
DP Açık Parfüm Burberry Classic'i de , Rochas Man'i de güzel yapmış. Ben Rochas Man'i geçen sene kullanıyordum ( DP'den aldığım ) , hayatımda böyle kalıcı başka parfüme rastlamadım daha. 1 kere sıkıyordum 3 gün etkisi sürüyordu. Ve en son nisan 2011'de sıkmıştım , kasım'da montlarımı çıkardığımda hâlâ Rochas Man kokuyordu.
Bu sene de Burberry Classic'e geçtim , bu da hoş bir koku ama kalıcılığı en fazla 1 gün sürüyor. Rochas bir süre sonra baydı açıkçası beni ama kızların cidden çok hoşuna gidiyor.
DP'de , 50'lik 13 TL'ydi en son.
Dostum sen bize lazımsın bir saniye kal :)
DP dediğin yer açık parfüm satan bir yer midir?
İlk olarak şöyle sorayım Burberry Classic ve Rochas hangi mevsimlerin parfümleri?
DP eğer açık parfüm satan bir yerse acaba Paco Rabbane One Million'u nasıl yapmıştır??? Kokunun orjinalini bilmiyoruz ki koklayınca kokusu benzer diyelim :)
DP den one million aldım hocam koku çok hoş ama kalıcılık yok bilgine -
issey miyake
yazlık -
Su an bunu kullaniyorum , ilginc bir koku ya cok seviyorsunuz ya nefret ediyorsunuz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Luken Drew
Bugun Rochas man aldım. Bi sıkım sıktım hala kokusu sürüyor. Tezgahtar kız da 1-2 gün etkisi sürer demisti. Baya etkili valla hiç 3-5 sıkım sıkmanıza gerek yok. Ve hoş bir koku. DH da anlatılan gibi yani
kesinlikle doğru tercih.. bence en güzel erkek parfümü... -
arkadaşlar, yukarıda önerdiğim koku oriflame ürünü.bu parfümü bir çok arkadaşıma getirttim,hiçbirine de pazarlamaya çalışmadım eşimin bile dikkatini çekti.arkadaşlarımın, kız arkadaşların da bile, aynı etkiyi göstermiş ,bu yüzden herkese tavsiye ediyorum.çevrenizde oriflame yapan bay-bayan arkadaşlarınız varsa bu kokuyu getirtin. -
Armani Code çok var ortalıkta ama klasik güzel bi koku ben beğenmeyen çıkmaz diye düşünüyorum.
onun dışında CK One öneririm biraz hafif bi koku gibi özellikle alt notası kendi tenimde çok hoşuma gidiyor. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ghost6006
quote:
quote:
DP Açık Parfüm Burberry Classic'i de , Rochas Man'i de güzel yapmış. Ben Rochas Man'i geçen sene kullanıyordum ( DP'den aldığım ) , hayatımda böyle kalıcı başka parfüme rastlamadım daha. 1 kere sıkıyordum 3 gün etkisi sürüyordu. Ve en son nisan 2011'de sıkmıştım , kasım'da montlarımı çıkardığımda hâlâ Rochas Man kokuyordu.
Bu sene de Burberry Classic'e geçtim , bu da hoş bir koku ama kalıcılığı en fazla 1 gün sürüyor. Rochas bir süre sonra baydı açıkçası beni ama kızların cidden çok hoşuna gidiyor.
İlk olarak şöyle sorayım Burberry Classic ve Rochas hangi mevsimlerin parfümleri?
DP eğer açık parfüm satan bir yerse acaba Paco Rabbane One Million'u nasıl yapmıştır??? Kokunun orjinalini bilmiyoruz ki koklayınca kokusu benzer diyelim :)
DP den one million aldım hocam koku çok hoş ama kalıcılık yok bilgine
Dostum kalıcılık yok derken kaç saat mesela?
O kokunun orjinal 100ml fiyatı 110 tl
Aynısını açık parfümden 15'e alıyorsun. Arada maalesef 7 kat fark var -
Millet aşağıda vereceğim linkte anket yaptım. Bu şekilde daha verimli olacağını düşünüyorum.
http://forum.donanimhaber.com/m_57065806/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57065806 -
TÜTÜN KOLONYASI GARDAŞ -
Beyler ankete katılalım
Kafamızda fikir oluşsun
Sonra açık parfümcülere gidince kafamızda belli bir isim olmadığı için oradaki çalışanlara soruyoruz ve haliyle onlarda patronlarından aldığı emirle ellerinde kalmış bayat parfümleri size koklatıp çok güzel deyip kandırıyorlar eski stoklarını tüketiyorlar akılları sıra.
Bilinçli kullanıcı olalım. -
http://forum.donanimhaber.com/m_57065806/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57065806
Ankete bakmadan geçmeyin arkadaşlar -
quote:
quote:
quote:
hocam dp den almışssın bırak olsun o kadar. birebir aynı değil dpdekiler. ama kokuları çok yakın -
Anket bir anda hareketlendi
http://forum.donanimhaber.com/m_57065806/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57065806 -
quote:
Orijinalden alıntı: AtlaraFısıldayanKovboy
quote:
quote:
quote:
hocam dp den almışssın bırak olsun o kadar. birebir aynı değil dpdekiler. ama kokuları çok yakın
Sence en iyi açık parfümcü hangisi kardeşim?
Ve beğendiğin açık parfümcüden hangi parfümü alıyorsun? -
takip -
Beyler ankete falan gerek yok hanhi acik parfumcuden hangi parfum linir yani dp den sunu oneriim vs bunu soyleyin turkiyenin %80 ninda parfumlere bu parayi verecek para yok hayatin gercekleriyle yuzlesip dogru yolu bulalim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X