Şimdi Ara

En düşük puan Mühendislik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim kafamda bi plan var sizden ricam bu planı ne kadar uygulayabilirim buna yardımcı olmanız,
    Türkiye'de en fazla açık olan alanlardan biride iş güvenliği uzmanlığı
    bu iş güvenliği uzmanlığına girebilmek için belli okulları bitirip kursa katılıyosunuz orayıda tamamlayınca sınavdan geçip işe giriyosunuz
    bu belli yerler arasında mühendislik var hangi mühendislik olursa olsun farketmiyor
    o yüzden Türkiyede en düşük mühendisliğin taban puanları nelerdir bilginizden yararlanmak istiyorum birde iş güvenliği uzmanlıgıyla ilgili bilgisi olanlar paylaşabilir mi?

• en dusuk yeri hedef almaniz garibime gitmedi degil yalniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.derszamani.net/endustri-muhendisligi-taban-puanlari.html

listeden bak derim, en dusuk yerin puani boş gorunuyor burada.

daha yukarilarda 201 puan var.

• http://www.derszamani.net/endustri-muhendisligi-taban-puanlari.html

listeden bak derim, en dusuk yerin puani boş gorunuyor burada.

daha yukarilarda 201 puan var.

• iyi de direkt iş güvenliği uzmanlığı diye bölüm var. niye mühendislik felan uğraşıyosun ki boşuna. üstelik yanlış bilmiyosam 2 yıllıktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • direk isg bölümüne git .
  • bende biliyorumda 2 yıllık lara karşı ülkemizde bi antipati var en düşük mühendisliği düşünmemin sebebide mühendislik bitirince direkt eğitimi alıp uzman olabiliyosun o yüzden dedim ama bu iş çok riskliymiş araştirdıkca öğrendim ve vazgeçtim biri ihmalden ölse hapise giriyosun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • defgunergok D kullanıcısına yanıt
    prosedürleri biliyorum. 2 yıllık da olsa daha çok ediliyor mühendislere göre. bi mühendisin A sınıfı uzman olabilmesi için 1 yıl kadar kurs alması gerekiyor. kurs parasıydı sertifika parasıydı baya maliyetli de oluyor.

ihmal olunca ceza almak hangi meslekte yok ki. adam öldürecek kadar ihmal yapan zaten girsin hapse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En düşük mühendislik orman mühendisliği ve orman endüstri mühendisliğidir.
  • ihmal derken mesela adam öldü diyelim direk iş yeri sahibi yerine isg uzmanı suçlu bulunuyor
    e kim bulunacaktı? adı üstünde iş güvenliği uzmanı. bi ihmal bi hata varsa doğal olarak uzman suçludur.tüm tedbirleri almak onun vazifesidir.ihmal yokken birisi ölürse de uzmana bi şey olmaz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 13 Şubat 2014; 0:13:45 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • sen daha okulu bitirmeden okulunu bitirmiş maalesef işsiz olan mühendisler bu açığı kapatacaklardır emin ol.bizzat tanıdığım bi mühendis geçenlerde a sınıfı sertifika aldı çok iyide teklifler geldi ancak devletteki işinden istifa etmedi iki seneye ortalık iş güvenliği uzmanı ile dolacak ve bu işte sıradanlaşacaktır diyo gayette mantıklı.bi sene daha fazla hazırlan ama iyi bi yere git sırf üniversite okumuş olmak için üniversiteli olma
  • iksinkaresi kullanıcısına yanıt
    iş güvenliği uzmanlıgında çok büyük bir açık var 2008 den beri dolucak diyolar ama hala açık var ihmal olmadıkça eğer biri ölürse suçlusu biz olur muyuz? 2.2 yıllık iş güvenliği bölümü bittikten sonra semineri alıp sınavı geçersek c sınıfında maaşımız ne olur ve zorluk nasıl olur mesela ben herşeyin kaydını tutsam her şeyi uyarsam mesela bi yangın tüpü riskli yerdeyse onun fotoğrafını çekip biyeremi yolluyoruz yoksa birinemi söylüyoruz yardımcı olur musunuz?
    gerçekleşen kazalardan sorumlu tutulursunuz her zaman ancak bi ihmaliniz olmadigi sürece bi sıkıntı olmaz.ama en gec iki yila bu alanda acik kalmaz ülkedeki issiz mühendis gercekten cok fazla hepsi bunu bi kurtuluş vesilesi olarak goruyor

• ihmal varsa suclu gozukebilirsiniz fazla net hatırlamıyorum ama bir tanıdıgım anlatmıstı
    arkadaşı iş güvenliği uzmanıymış onun ve iyi bir geliri var makine mühendisi aynı zmanda.neyse bu adam bir fabrikada ve herseyini kuralına uygun yapan biri işçilerden birisi eldivenmi takmamıs yoksa baska birseyden dolayımı bilmiyorum üzerinden büyük bir elektrik akımı gecıyor ve adam ölüyor ve anlattıgına göre arkadaşı ''Ben uyarı tabelalarını astım , bilgilendirmemi yaptım yani görevimi %100 yaptım demiş'' ve yukarda yazılanlar gibi hapse girmek felan yok yani sen işini tam yap işçi gelip senın dediğini yapmadı ve öldü SENİ kimse suclu çıkaramaz bunu soylemek istedim aklıma gelince. meslek hakkında bir bilgim yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.