Şimdi Ara

EN DOĞRU ANKET SONUÇLARINI ÇIKARAN KONDA ARAŞTIRMA FİRMASI : AKP OYLARINDA ÇOK BÜYÜK DÜŞÜŞ!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
1
Favori
18.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
284 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam şöyle bir sıkıntı var ki,ak parti %25 oy alsa dahi,kayıp oylar deva,gelecek,iyi partiye giderse ve bu 3 parti baraj altı kalırsa ak parti yine mecliste salt çoğunluğu sağlar.yani %20 oy almış %30 oy almış önemli değil.mühim olan ak partiden dönen seçmenlerin oy verdiği partilerin barajı geçmesi.
    2002 seçimlerinde akp %34,chp %19 oy aldı.akp 400 mv çıkardı chp 150 mv.neden? Diğer partilerin hepsi baraj altında kaldı çünkü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çerkes89 Ç kullanıcısına yanıt
    Şahsi adaylığında belki, ama parti olarak alamazlar o kadar oyu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PantheraPardus

    Hocam şöyle bir sıkıntı var ki,ak parti %25 oy alsa dahi,kayıp oylar deva,gelecek,iyi partiye giderse ve bu 3 parti baraj altı kalırsa ak parti yine mecliste salt çoğunluğu sağlar.yani %20 oy almış %30 oy almış önemli değil.mühim olan ak partiden dönen seçmenlerin oy verdiği partilerin barajı geçmesi.
    2002 seçimlerinde akp %34,chp %19 oy aldı.akp 400 mv çıkardı chp 150 mv.neden? Diğer partilerin hepsi baraj altında kaldı çünkü
    seçim zamanı son çıkan anketlere bakar onlara oy atarız sorun değil




  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Alim

    Babacan yada Davutoğlu değil. Saadet ve iyi partiye yönelme var. Ama chp bunlardan oy beklemesin. Gelirse belki yuzde 1-2 o da en en fazla.
    Babacan sürpriz yapabilir. %5 üzeri alırsa şaşırmam.
  • Bu arada önemli olan cb seçimi değildir milletvekili seçimidir.
    Tbmm nin elinde kanun var,cb nin elinde cb kararmamesi var.
    Kanun>cb kararnamesi olduğu için ve kanunların kararnameyi yok etme özelliği olduğu için meclis ve cb uyumlu çalışmaz ise sadece meclisin dediği olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ldr1907

    Şahsım seçim sonuçlarını iptal edip, ülkenin istikrarı ve güvenliği için ölene kadar iktidarda kalması gerektiğini açıklar.
    Maaş yatmadı herhalde bu ay? Dönüş yapmışın.
  • Redeemertr kullanıcısına yanıt
    Gereksiz camileri yıkıp oraya okul dikmeyi de biliriz.

    Evet Müslümanım.

    "Ey Âdemoğulları! Her mescitte ziynetinizi takının (güzel ve temiz giyinin). Yiyin için fakat israf etmeyin. Çünkü O, israf edenleri sevmez." Araf Suresi Ayet 31
  • Dün pastanede oturuyorum sahibi tanidik adam diyorki tr batacagini bilsem yine chp ye oy vermem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen 20 yılda Türkiyede AKP den beslenen devletin her türlü nimetlerinden, ihalelelerinden, bol sıfırlı , okkalı maaşlarından sebeplenen 4. 000.000 Kişi mutlu azınlık sınıfı ortaya çıktı..... Bunları daha mutlu , rahat, zengin yaşatmak içinde 80 milyon insan bol vergi ödeyip , yaşamaya , ailesini ve kendisini geçindirmeye çalışıyor...Gelecek seçimde 5 muhalefet partisi gizli veya açık ittifak yapıp her seçim bölgesinde akp karşısında en güçlü olan parti kimse oraya oy akıtırlarsa akp nin işi biter....Artık insanlar yeter dediler.....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 14 Kasım 2021; 0:25:59 >




  • Bir dahaki seçimde kim yönetirse ülke onun elinde patlayacak gibi bir his var içimde umarım yanılıyorumdur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala bu kadar oy alıyolarsa bunların %10 u bile görmemeleri lazım bu yaptıklarından sonra
  • Pantherus IV kullanıcısına yanıt
    Evet bir gecikme olduğu doğru. Ben de grev hakkımı böyle kullanıyorum. Kısa süre içinde yatmasını bekliyorum. Zira beni kaybetmek istemeyeceklerdir. Edit: Bu mesaj fotomontajdır, inanmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ldr1907 -- 30 Haziran 2020; 0:31:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçim öncesi demokrasiyi kaldırıp saltanati getirirlerse şaşmayın 😄 adamlar kılına zarar gelirse liste hazır diyor komşular dikkat etsin diyor. Karınızı kızınızı bizden nasıl koruyacaksınız diyor bir şeyde yapmıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miui -- 7 Haziran 2020; 12:53:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 28 vekil istifa etse erken seçim geliyor :D

    Yılalrca baskın seçim erken seçim kendi keyifleri ile yaptılar...

    Muhalefet götürsün erken seçime görelim


    Daha CAATSA S400 yaptırımları gelecek, halkbank davası, 2 milyon idlibden gelecek Suriyeli.

    Ayrıca para politikası çok kötü yönetiliyor bunun sonucu 6 ay sonra hane halkına yansır etin kilosu 250tl olunca görürüz.

    Artık AKP bitti bu bir gerçek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unforgiven1127

    Akp nin baraj alti kalmasi gerekir hala oy veren varsa cok buyuk sikinti. Adamlar ulkede kurus birakmadilar millet ac ekmek alamayacak hale geldi
    Cehape ediyor kardeşim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence düşmez o kadar
  • fractal design kullanıcısına yanıt
    Bunlar ilerde bir şekilde ortaya çıkacaktır.

    Kazandıkları 2 seçimde de suratlar kireç gibiydi, sanki kaybetmişler de son anda yırtmışlar bir şekilde. Bir keresinde Davutoğlu açıklama yapıyordu, seçimi kazandıklarının ilanı, zannedersin yaban kazı türlerinden bahsediyor, öyle ifadesiz.

    Şimdi eğer ki dolaplar döndüyse, bu dolapları beraber çevirenler ilerde rakip olacak. Aynı şekilde İstanbul seçimlerinde muhalefet çalmalarına da izin vermemişti. Ekrem İmamoğlu orada farkını gösterdi. Muharrem İnce ise direk ortadan kaybolmuştu. Bunların perde arkasını ilerde öğreniriz.
  • Doların 1 gecede 2-3 katına çıktığı günlerden 15 sene de ancak 5'e 6'ya katlandığı günlere.. Üstelik son 2-3 senede ki yüksek artışı hesaba katmazsak daha da iyi durumdaymışız. Reis
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Masturchiknaste

    Bunca yaşanan şeye rağmen, bu parti hala %30'ları görüyor. Sorunun sadece iktidarda olmadığını anlayamayan birtakım muhaliflerin hali gerçekten acınası.

    Ülkenin günümüzde bu durumda olmasının tek sebebi Erdoğan değildir. Bir varoluşun açıklaması tek bir etmene bağlıysa, o etmenin başında ve sonunda o varoluştan bahsetmemek gerekir. Eğer karanlığın sebebi Erdoğan ise, karanlığın öncesinde de, sonrasında da net bir aydınlık olması lazım.

    "Erdoğan geldi de bu ülke bozuldu, Erdoğan yokken böyle şeyler yoktu" diye mi düşünüyorsunuz? Erdoğan'dan önce özgür medya mı vardı? Adalet mi vardı? Ekonomi yeterli miydi? Eğitim sistemi verimli miydi? Cehalet, yozlaşmışlık, ahlaksızlık yok muydu? Rüşvet, yolsuzluk, adam kayırmacılık yok muydu?

    Kusura bakmayın ama "şunlar gitse de bir kurtulsak" düşüncesi tamamen safsatadan ibaret.

    Ülkenin çıkarlarını düşünen insanlar, sisteme ve birey(ler)e odaklanır. Birilerinin gitmesi, kalması gibi şeylerle kafasını ağrıtmaz. Sonsuza kadar kalacak değiller ya, elbet demokrasi işleyecektir fakat bu konu üzerinde kafa yormak, kısa vadede verim alınmasını sağlar. Uzun vadeli düşünmenin daha doğru olduğu kanaatindeyim.

    Bir gruba odaklanırsanız, her gelen grubu yüceltir ve hayal kırıklığına uğrarsınız. Grup değil, sistem lazım. Bu ülke neler yaşadı fakat insanlar bir türlü akıllanmadı. Siyasetçilerden fanatizm havasında medet ummanın büyük bir yanlış olduğu neden anlaşılmıyor, bilemiyorum.
    AKP nin değişmez kemik oyu %30-35 dir.

    Bunu Parti'nin kurucusu hayatta kaldığı sürece kimse değiştirmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • tek üzüldüğün herkes hala üşkeyi chppkk , hdpkk , deva , mhp , akp kurtarıcağına inanmak. Arkadaşlar kim gelse 100 ceddine yeticek kadar yiyecekler. Malesef keşke bir müslüman olsa.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.