Şimdi Ara

en dandik şehrimiz neresi sizce (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.148
Cevap
12
Favori
34.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ömründe 3 tane şehir görmüş gelmiş en dandik şehir diyor @PacTyson arkadaş.

Ben niğdeliyim Türkiye de en az 50 şehir gezdim.Fazlası var eksiği yok.Arkadaş gelmiş niğde köy diyor.Senin zaten gördüğün 3 şehir sen neye dayanarak kıyaslıyorsun.Neyi biliyorsun ki.

Neyse çok kızmayacağım ban yemek istemiyorum.

Gördüğüm iyiler

-Eskişehir

-Mugla

-İzmir

-Sinop(Türkiyede yaşayan insanların en mutlu oldugu yer:))

-Samsun(karadenizde tek geçerim)

Gerçekten güzel ve yaşanabilir iller.

Ardahan

Gümüşhane

Bayburt

Kars

Şırnak

Ağrı

Bu illerimizde yaşamak daha zor kimisi iklimden dolayı kimisi gelişmemişlikten dolayı.Ancak her ne kadar zor olsada memleketin her köşesinin tadı ayrı.İlk memuriyet yerim Ardahan 2 senedir buradayım.15 gün sonra niğdede başlayacağım.Ama buraların kendine has ve özgü bir tadı var.-40,-45 lere rağmen insanlarının sıcaklığı ısıtıyor.

Memleketin her köşesi ayrı güzel yorum yapmak için önce gezmek görmek yaşamak tanımak gerek.

• Bence en dandik bir şehrimiz yok! Ülkemizin taşı da toprağıda altın değerindedir benim için. Konuyu açan arkadaş sende benim gibi düşün bence. Bu ülke bu şehirler kolay kolay kazanılmadı. Altında şehitlerimizin kanı varken böyle konuşmak hiç kimsenin haddi değildir.
  • Malatya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan dandik zaten lafa bak.Konuya baktıkça ayar oluyorum.Neye göre değerlendiriyoruz bunu

Sanayi
    Turizm
    Kültür
    Doğa
    Deniz
    ...... yüzlerce
  • izmir ve doğunun tamamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes010201 -- 16 Ağustos 2014; 22:00:54 >
  • Adana!
  • quote:

Orijinalden alıntı: freakofnature

büyük şehirlerde izmir derim. izmir bildiğin bakımsız pislik bir durumda. böyle bir şehrin bu kadar ilgisiz başkanlarının olması kötü

diğer yerlerde açık ara ağrı. cumhuriyet caddesi var sadece. ağrıda yaşayanların taktığı isimle mecburiyet caddesi.

Ben İzmirde yaşıyorum İzmirin neresi bakımsız pislik durumda ben hiç öyle bir yer görmedim. İstanbul için daha geçerli bence dediğiniz şeyler trafiği bile bir çile. Sizin yorumu yazmadaki derdinizi anlıyorum ama ne diyeyim mantık hep aynı çamur at izi kalsın. Sevmiyorum bu tarz insanları ama ülkemizde çok var malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jessepınkman

Şehir olarak Yozgat diyebilirim bi de benim de memleketim olan Tokat ilçesi Zile küçücük bi çarşısı vardır 10 dakika bile gezemezsiniz gidebilecek hiç bi yer yoktur 9 oldu mu hayat biter çok sıkıcıdır sinema dahi yok bi sokağa girdiğiniz anda sokakta oturan teyzeler sizi sokağın sonuna kadar süzer ayrıca kekosuda boldur motorsikletle giderler bi kadın görünce görmemiş gibi arkalarına dönüp bakarlar bu arada şu sıralar ilçede su yok(yaklaşık 2 aydır)kurak tamamen suyu ya itfaiye basıyor ya da su tankerleriyle depolara dolduruyorlar anlayacağınız her anlamıyla vasat bi yer.

Aynen hemşerim bende zileliyim

Su sıkıntısı yüzünden bende gitmedim bu yıl gerçi gidicemde ne olacak sokağın birisinden geçsen sen kimlerdensin diye sorarlar.

• Kesinlikle nevşehir merkezde hiçbirşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcdlmlt

quote:

Orijinalden alıntı: general4242

quote:

Orijinalden alıntı: PacTyson

gittiğim kadarıyla Niğde en dandik şehir diyebilirim. ufacık bir çarşı dışında hiç bir şeyi yok. urfa bile daha iyiydi Diyarbakır ise bir Doğu şehrine göre gerçekten iyi belki Doğunun en iyisidir. izmirin düzenini dağınıklığını hiç sevmedim. en düzenli şehir mersin diyebilirim gördüklerim arasında ama mersin de ölü şehir gidilecek gezilecek yer çok azdır merkezde.

Mersin de en dandiklerden küçücük şehir. Denizi olmasa hiç bişeyi yok. En düzenli şehir Konya. Hiç gittinmi dümdüz her yer. İstanbul falan dagın ustune kurulmus gibi :D

mersin o kadar küçükmü ki sahil boyunca gelişmiş biryer

evet küçk

• quote:

Orijinalden alıntı: Martingale

çorum

Türkiye de kac ili gördün kardesim.iç anadoluya göre gayet gelismis iş olanaklari yuksek kimsenin kimseye karismadigi bir sehirdir.kafadan dolma seylerle boş boş yazmayin

• Bayburt. 2+1 evi şehir yapmışlar.

• 3 sene çorumda yasadım ordan biliyorum zoruna gitmesin ama çok yobazsınız solcusuda yobaz sağcısıda
  • quote:

Orijinalden alıntı: AysKhan

quote:

Orijinalden alıntı: 34

quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Ankara,

1- Pislikten geçilmez sokaklar, caddeler

2- Gezecek yer yok

3- Hayat akşam 9 da biter

4- Kışları buz keser

5- Yeşil yok (yol ortalarındaki refüjleri saymassak)

6- Her yer içiçe beton yığını.

he ya he, sen nerde yaşıyosan artık çözemedim.

Asıl sen nerede yaşıyorsun önce kendine bir sor. Adamın söylediği her şey birebir doğru hatta eksik bile kalmış.

ankara'da yaşıyorum.

pislik vs kızılayda falan vardır belki fazla gitmediğim için bilmiyorum.
    bizde 9'dan sonra başlıyor.
    kışlarının soğuğu benim için güzel, severim kışları.
    asıl fazla mavi yok, şehrin içinde orman beklemeyin dış kesimler yeşil zaten.
    istanbul'da aynı şekilde gelişen şehirler malesef beton yığını oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Martingale

3 sene çorumda yasadım ordan biliyorum zoruna gitmesin ama çok yobazsınız solcusuda yobaz sağcısıda

Bende 6 senedir erzurumda yasiyorum.erzurum bayburt gümüşhane bingol ağrı kars falan varken çorum u en dandik sehir nasil yaparsın hayret birşey. Çorum u en dandik yapman için cevredeki illerden isinlanip coruma girmen lazim bi kere

• Tartışmasız söylüyorum Afyon. İnsanı ayrı şehri bir ayrı

• Bence ; Ülke olarak okyanus'a kıyısı olmayan hiç bir ülke güzel değildir !!!
    Şehir olarak da karasal iklimin olduğu yerler mide bulandırıcı
  • Hakkari.Tartışmasız

• Kırklareli, konya, karaman, izmit, doğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcank -- 17 Ağustos 2014; 23:03:23 >
  • istanbul net. her gittiğimde kaçana kadar akla karayı seçiyorum
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.