Bildirim
EN ÇOK ÖNERİLEN İKİ DENEME (Ayt matematik)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ikisininde ilk testini çözdüm acil yamulttu beni. 345 te de çok iyi yapamadım ama acile göre iyiydi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
345'ten örnek soru atabilir misiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam aynenn ya çok moralim bozuldu ya ortalama net yapıyordum ama üçdörtbeş kolay denemesini çözmeme rağmen iyi yapmadım hatta herzamanki yaptığımın 6-7 net aşağısını yaptım acil çözmedim ama gerçekten korkuyorum
-
Bunlar zor gelince bilgi sarmal aldım bende ama yine kötü gibi geldi öyle olunca konu eksiğim yani tam oturmadığının farkına vardım bitirip öyle devam edeceğim.
İyi yapmışsın hocam bende acili çözmeden iade mi etsem napsam bilemedim
Acil 345 e göre daha kolay inanın sorular tamamen düşünme odaklı 345 daha sistematik
İşte o düşünme kısmını halletsek sıkıntı olmayacakta oluyor . İlk testte tamamen mal olduktan sonra ara verdim ben acil e konuları tamamlayınca eksikliklerden emin olduktan sonra geçerim acil'e.
Hocam 345 ösymye en yakın diyorlar ya birde nasıl yapacam bilemedim ya, bilgisarmalda syt mat 30 civarı yaparken 345 te 8-9 net daha aşağısını yaptım. Tutarsızlık var ya denemeler arası
Benim ikisi arasinda 2-3 net fark vardı sanırım. Hocam konu eksiğimiz var bence onları tamamlayıp devam etmek daha mantıklı. Şuan olursa bs ayt sayısal kamp alıp eksiklerimi tamamlamayı düşünüyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X