Şimdi Ara

EN ÇOK KAZANDIRAN PTC VE PTP SİTELERİ!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
3
Favori
5.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Paypal tüm ptc sitelerini incelemeye almış galiba onaysız ptc sitelerinden aracılığını kesecekmiş ben ne olur ne olmaz diye PAYZA dan hesap açtım Paypal da şu an paidvertsi inceliyo bazı evrak işlerini bekliyomuş paidverts takımından onaydan geçince paypal sorunu kalmayacak.Dediğim gibi payza hesabınızı açın onaylatın
  • konu güncel...
  • Merhaba Nurguzel. Rica etsem Paidverts sitesindeki hesap bakiyenizin resmini buraya ekler misiniz ? Yazdıklarınızdan anladığım kadarı ile hesabınızda yüzlerce & binlerce dolar olması gerekiyor. Birde 1 - 2 - 5 - 10 - 15 dolarlık para çekimi resimleri değilde, sağlam bir kanıt resmini buraya ekleseniz sanki daha güzel olacak. İnsanların inanma yüzdesi artar sanırsam. Hani şöyle Paidverts sitesinden hesabınıza gelen birkaç yüz dolarlık para aktarım kanıt fotoğrafı mesela...

Birde, internet üzerinde bu site için yasal diyende var, aldatmaca diyende var. Site sahibinin ortalıkta 3 hesap ile dolaşıp adminlik yaptığı veya insanları kandırdığı gibi söylentilerde mevcut.
    Lütfen yanlış anlamayın... Okuduğum kadarı ile siz o site konusunda oldukça tecrübelisiniz. Bizim gibi referansınız üzerinden üye olmayı düşünen kullanıcıların içini biraz ferahlatırsanız, bizde sanırım kafamızda bir sorun olmadan daha rahat hareket edebiliriz.

Yanlış hatırlamıyorsam bir yahudi şirket bitcoin macerasına girmişti. İlk zamanlar ödemeleri düzgün yapmışlar fakat zaman ilerledikçe para bulamamışlar ve insanları oyalamaya başlamışlar. Daha sonra çöktü o şirket sanırım. (Yıllardır takip etmiyorum.)

Evet değerli yorumunuzu bekliyorum, teşekkürler iyi günler.

@nurguzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arelis -- 17 Şubat 2015; 23:05:54 >

• 2006dan beri gelmiş geçmiş en güvenilir ödeme yapan ptc sitesidirhttp://www.neobux.com/?r=hamitunlu
  • Arkadaşlar clixlog,buxleader ve the bux adlı ptc sitelerine arkadaşlarımı nasıl refere olabilirim yardımcı olur musunuz
  • Njoku Kelechi Same me grp 6 just $1
    15 Ocak, 09:57

Oscar Villalobos NICE BUT...dude ... WHY in level 6 only I receive 10 ads ...and they give me less than a dollar????

Aldatmaca(Scam) mı değil mi diye siteyi kontrol ettiriyorum, aldatmaca riski yüksek sonucu çıkıyor. Bu adamlarda seviye 6' ya gelmelerine rağmen bir dolar bile etmeyen reklamlar alıyormuş. Mesela Oscar seviye 6' da sadece 10 reklam almış. Paidverts mantığı iyi ama tehlikeli site galiba. Hala yüksek bütçe barındıran hesabınızın resmini bekliyorum birde yüksek para miktarı aktarım fotoğrafı. Yahu nereye baksam Richard Matthew John O'Neill (Sizin Cook amcanız meğer sahte isimle ortalıkta dolanıyormuş. Facebook gerçek isim soy isim istemiş bu da adını ortaya çıkarmak zorunda kaldı.) hakkında negatif konuşuluyor. Hani 300 400 dolar para biriktirip çektiyseniz hemen bende referansınız olayım çevrede var yatırım da yaparım. Ama güvenemiyorum heryerde laf etmişler bu paidverts' a ...

• ARELİS öncelikle paidverts sitesini ben kurmadım admini akrabam değil zaten güvenmesem bu kadar fazla yatırım yapmazdım. PTC dünyasında da binlerce dolar kazanmanız mümkün değil.Kaldı ki ptc dünyasıyla tanışalı sadece bi kaç ay oldu ve paidvertse yatırım yapalı da çok zaman geçmedi grup 9 daha yeni oldum.Hesabımı da ekran alıntısı yaptım buraya ekledim. Paidverts adminine gelince... Adam eskiden başarısız işler yapmış olabilir doğru ama hangi dolandırıcı kendini bu kadar açıkça ifşa eder? Daha doğrusu hangi ptc sitesi adminini bu kadar tanıyoruz?Neobuxın admininin gerçek adını bile blen yok çünkü ilerde batar diye korkuyolar. Benim ptc sitesinden haberim bile olmadığı zamanlar ONBUX diye bi site varmış.Tam 10 yıl ödeme yapan bi siteymiş sonunda nolmuş batmış.İşin doğasında bu var neobux da gptplanet de scarletclicks de paidverts vb. her güvenilir site elbet bi gün kapanacak. Paidvertste sabit reklam diye bişey yok site ne kadar kazanmışsa ona göre paralar dağıtılıyo her gruba göre.Bir de şu unsur var bi grupta eğer çok kişi varsa kişi başına düşen para da azalıyo.Sizin örnek verdiğiniz grup 6da şuan 4208 kişi var düşük gruplarda daha çok üye var dolayısıyla reklam değerleri düşüyo.Benim grubumda bile 1049 kişi varmış bugünün sonuçlarına baktığımda gördüm.Hesabımda bekleyen 45 dolarım var paypal sorunu çözülünce çekicem paramı.100 lerce dolar kazanmak isteyen 100lerce dolar yatırım yapacak grup 11 12 ol da o zaman ayda 500 1000 dolar kazan. MYTRAFFICVALUE sitesini yönetiyo o adam 4. yılında bi kişiden duydun mu paramızı vermiyo bi haftadan fazladır bekliyo diye.Şu an paypal haricinde hiç bi ödeme aksamıyo.Sonuçta adam bişeyler yapmaya çalışıyo ve bu kadar idare edebilmesi bile büyük başarı bence çoğu ptc sitesi kapatıyo siteyi kaçıyo admin kim bilen yok.Ben en azından bu adama ikinci bi şans verilmesi taraftarıyım.

BU ARADA BYGİRİŞİMCİ TAM KÜFÜRLÜKSÜN

Hesabımın görüntüleri de bunlar
     EN ÇOK KAZANDIRAN PTC VE PTP SİTELERİ!!! EN ÇOK KAZANDIRAN PTC VE PTP SİTELERİ!!!

• Merhaba nurguzel, değerli mesajınız için teşekkür ederim. Yıllar önce Cashfiesta ve birkaç scam site daha canımı sıkmıştı o yüzden bu işten soğudum ve bıraktım. Şimdi sizde hak verirsiniz bu sitelere temkinli yaklaşıyorum. Seviye 6 açıklamanız için teşekkürler.
    MytrafficValue ve Paidverts sitelerinin güvenilirlik seviyeleri düşük ama herneyse bir deneyelim. Aslında çok şey sormak istiyorum ama insanları fazla rahatsız etmek adetim değil. Siteye üye olursam referansınızı kullanır sizede haber yollarım... Keşke bizde ayda 10.000 lira "huzur" maaşı alabilsek... İyi günler.
  • Yok istediğini sorabilirsin önemli değil Haklısın tabii sen de yatırım yaptığın yeri sorgulamakta en doğal hakkın. Daha güvenilir bi yeri denemk istersen GRANDBUX'ı deneyebilrsin. Paidverts ten daha çok güveniyorum açıkçası grandbuxa
  • Merhaba arkadaşlar GRANDBUX ödeme kanıtlarım PTC ye yatırım yapmayı düşünenler GRANDBUXtan başka bi siteye bulaşıp dolandırılmasınlar

http://www.grandbux.net/?ref=nurguzel

EN ÇOK KAZANDIRAN PTC VE PTP SİTELERİ!!! EN ÇOK KAZANDIRAN PTC VE PTP SİTELERİ!!!

• - Hiç bir risk almadan Bedava üye olun
    - Türkçe menüler
    - Net'teki zamanınızı paraya çevirin
    -Davet Linkiniz
    https://www.qassa.com.tr/33133
    *** Emeğe saygı için lütfen linkten Üye olunuz ***
    - Unutmayın damlaya damlaya göl olur
    - Türkiyenin önde gelen web mağazalarında alışveriş yap kazan
    - Türkiyenin önde gelen web mağazalarında indirim kazan
    - Gelen Maile Tıklayarak kazan
    - Oyun Oynayarak kazan
    - Farklı Sitelere Üye Olarak kazan
    - Yeni üyelikler yaparak kazan
    - Unutmayın damlaya damlaya göl olur
    Not: Üye olanların kalmurat@hotmail.com adresine mail atmaları
    durumunda yeni fırsatlardan haberdar edileceklerdir.
    Şimdiden teşekkürler.
    Davet Linkiniz:
    https://www.qassa.com.tr/33133
    Emeğe saygı için lütfen linkten Üye olunuz

• Refimle paidvertse üye olan arkadaşlara duyuru: Nisanda debtswap yapılacak yani baplar share lara çevrilecek yatırımlarınızı swaptan sonra yapın
  • Arkadaşlar yeni üye olduğum paidvertse benzer iki site daha ekledim.Biri ADVERTZER diğeri de PROFITFOREST. Genelde paidverts benzeri sitelerde ilk yatırımcılar hep kardadır çünkü iki üç ay içinde yatırımlarını çıkarırlar.Paidverts için geç kaldığını düşünenler bu iki siteyi deneyebilir.En az 1 yıl veriyorum bu iki siteye daha fazla dayanır mı orası Allah kerim ama olsun ne koparırsanız kardır

https://www.profitforest.com/ref/nurguzel

https://www.advertzer.com/?ref=nurguzel

• Herkese merhaba ; tanıtacağım sitede oynayarak para kazanacaksınız.

Sitenin mantığı : Günlük sınırsız reklam tıklama hakkınız var .

-Reklamlar genellikle 5 saniye , bazen 30 saniyelik reklamlarda oluyor.

-Sitede dolar ve warcoin sistemi var .

-1 warcoin=0.001$

-Tıklamalarınızı RH(Rush Hour) ve WarGrid'de yapabilirsiniz.

-Para veren reklamlar 0.002 dolar veriyor ve 1 saatte bir çıkıyor.(Altta bahsettiğim gibi örneğin bana WarGridden bu 1 saati 30 dakikaya indiren item çıktı artık daha çabuk kazanıyorum.)

AŞAĞIDAKİ LİNKTEN UYE OLANLARA SİTENİN BOTUNU VERECEM BOTU AÇIK BIRAKIN VE O TIKLASIN

LEVEL SİSTEMİ :

-Sitede reklamlara tıkladıkça level atlıyorsunuz. Örneğin 1.levelde tık başına 0.005 warcoin kazanıyorsunuz. Level atladıkça bu sayı artıyor.

-Ayrıca wargrid denen bir sistem var . Bildiğimiz ptc sitelerindeki gride çok benzer.Wargridde tıkladıkça yine tık sayınız artıyor.

-Wargrid'den item-bonus warcoin çıkabiliyor.

-Ayrıca level atladıkça bonus warcoin alıyorsunuz.

İTEMLER:

-Sitede reklamların dolum süresini azaltan itemler , rr(rented referral) kiralama aralıklarını kısaltan itemler vs. birsürü item var .

ACHİVEMENTS:

-Sitede tıklama yaparak en iyiler arasında yer alabiliyorsunuz.

Not : Site gerçekten PTC sistemini eğlence ile birleştirmiş . Hem tıklayarak kazanıyorsunuz , hem de öteki üyelerle yarışıyorsunuz.

Sistem Özellikleri:

-Günlük istediğiniz kadar linke tıklayabiliyorsunuz
    -Reklam süreleri 5-30 saniye arası değişiyor
    -Reklamlarda bekleme zorunluluğu var yani başka siteye geçtiğiniz saymıyor fakat süre bittiğinde herhangi bir doğrulama kodu girmek yok
    -Sitede puan(yani warcoin) ve dolar sistemi var
    -1 warcoin 0.001$ 5000 warcoin 5$ vb.
    -Tıklamalarınız arttıkça aynı reklama warcoin yerine $ olarak tıklamada geliyor
    -1 reklamda warcoin veriyorsa ve tıkladıkdan sonra 7 dakika bekledikten sonra o reklama tekrar tıklayabiliyorsunuz eğer $ varsa bir 1 saate çıkıyor
    -Ücretli tıklamalar 1 saatte çıkıyor
    -Reklam izlemek zorundasınız
    -Sitede level sistemi var tıklamalarınız arttıkca levelinizde artıyor ve tabi kazancınızda
    Ör:1. levelde 1 tıka 0.005 warcoin veriyorsa levelin artınca bu sayıda artıyor
    -Leveliniz arttıkcada ödül olarak warcoin kazanıyorsunuz.
    -Günde en fazla tıklama yaparak o günün 1. bile olabiliyorsunuz veya en iyiler arasında yer alabiliyorsunuz.Günde 7000-10000 tıklama yapanlar var

Şimdi isterseniz üye olalım ve göz atalım

Link; http://www.warofclicks.com

Üyelik bilgilerinizi doldurduktan sonra mailinize onay kodu ve link gelicek ister o kodu girin isterse linke tıklayın(onay kodu üye bilgilerini doldurup gönderdikten sonra aktivasyon kodu bölümü çıkıcak oraya girilecek)
    Şimdi üyeliğiniz onayladınız farz edip siteye giriş yapıyoruz

EN ÇOK KAZANDIRAN PTC VE PTP SİTELERİ!!!

Giriş yaptıkdan sonra ana sayfamız olarak burası çıkıyor şimdi numaranladırdığım yerleri tek tek anlatayım

1.Reklamlara tıklayarak para kazanabiliyoruz zaten ilk ana sayfamızda çıkıyor reklamlar ok işareti ile gösterdiğim
    Altlarını çizdiklerim ise bekleme süreleri ve verilen warcoin(Neden 30 saniye ile 5 saniyeye aynı ücret veriliyor diyenler o linke tıkladıkdan sonra belli bir bekleme süresi çıkıcak tıkladıkdan sonra o süre bitince tekrar tıklıcaz yani site boşa beklemeyelim diye yapmış herhalde )

2.Burada ise diğer ptc siteleri gibi bir nevi kumar gibi yani şansınıza tıklayıp 1000 warcoin yada $ olarak kazanabiliyorsunuz fakat önermem yani normal reklamlara tıklayın hiç değilse ne kazanacağınız belli olur.

3.Burada sitenizi reklam verebiliyorsunuz belli tıklama var fakat belli süre vermede var sanki orayı tam anlayamadım

4.Burada referans toplamak için banner ve referans linkinizi alıp referans toplayabilirsiniz

5.Burada ise başarılarınıza bakabilir hangi ödüle ne kadar tıklama kalmış öğrenebilir ödülünüzü alabilir ve sitedeki en aktif üyelere bakabilirsiniz.

6.Burada kaç warcoin ve hesabınızda ne kadar olduğuna bakabilirsiniz $0.00 yazan yere tıklayarak para çekme işlemleri yapabilir yada 0.0750 yazan yere tıklayıp warcoinlerinizi para($) çevirebilirsiniz.

7.Burada kaçınçı levelde olduğunuz ve diğer levele geçmenize ne kadar kaldığını görebilirsiniz.

8.Burada sitenin sezon vaktinin ne zaman sona erdiğini görebilirsiniz

9.Burada ise sunucu saatini görebilirsiniz.

10.Burada kiraladığınız referanslarınızı görebilirsiniz

11.Burada doğrudan sizin davetinizle gelen referanslarınızı görebilirsiniz.

12.Buradan referans kiralayabilirsiniz.

13.Günlük görevlerinizin sayısı

14.Burada sezon başına yaptığınız tıklamaları görebilirsiniz.

15.Burada ise şu ana kadar yaptığınız tıklamaları görebilirsiniz.

Şimdi ise bir örnek tıklama yapalım

Ben ilk baştaki 5 saniyelik reklam tıkladım gördüğünüz gibi süre ilerliyor sayfada kalın yoksa süre ilerlemiyor.

Süre bittikten sonra warcoin hesabımıza geçiyor.ve hiç doğrulama kodu vb. girmeden bu sayfayı kapatıyoruz.

Kapattıkdan sonra o tıkladığımız reklam kısmında bir süre var gördüğünüz gibi o süre bitince ona tekrar tıklayabiliyorsunuz o bitene kadar diğerlerine tıklayabilirsiniz tabi onlardada böyle süre çıkıcaktır.

Ve böylece istediğiniz kadar tıklayabilceksiniz

Ödeme Sınırı ve Yaptığı Yerler
    Paypal,Payza,Egopay
    2$

BOT İNDİRMEK İÇİN TIKLA

• 6 - 10 Nisan arası Paidverts de BAP Swap ( BAP - Shares değişimi) var.

Bu arada en çok kazandığım 2 siteyi paylaşmak istiyorum.

1.nci Site:

AdPageViews bireysel tıklamalarda çok iyi kazandırıyor.

0.01 - 0.025 per cliks Bireysel tıklamalar oldukça yüksek.

0.025 direct ref per cliks Direk reflerin 0.025 tıkladığı reklamlardan aynı şekilde 0.025 kazanıyorsunuz.

Böyle reklamları benzer PTC sitelerin hiçbirinde görmedim.

Ref değiştirmek yok. Kiraladığınız refler hergün düzenli olarak tıklıyor.

Dolayısıyla zarar etmiyorsunuz.

AdPageViews Videosunu Buradan İzleyebilirsiniz;

https://www.youtube.com/watch?v=zZ5Y9WFNAXc&feature=youtu.be

Buradan Kayıt Olabilirsiniz;

http://adpageviews.com/?ref=bygirisimci

2.nci Site:

Yatırımsız en çok kazandıran PTC sitesi

TrafficMonsoon günlük ortalama 6 ila 12

adet 0.01 $ değerinde reklam gönderiyor. Siteye referansınızla kayıt olanların tıklamalarından % 100

kazanıyorsunuz. Günlük ortalama kazanç 0.1 $. Bazı PTC siteleri yatırım yapsanız bile bu kadar

kazandırmıyor. Buna referanslarınızın kazancını da dahil edersek kazancımız daha da yükseliyor.

Reklamlara akıllı telefonlarınız aracılığı ile tıklama yapabilirsiniz.

Bu bakımdan benzersiz bir site olduğunu söyleyebilirim.

Diğer PTC sitelerine göre çok hızlı kazandırıyor.

TrafficMonsoon Türkçe Anlatım Videosu

https://www.youtube.com/watch?v=JtOlB0SYz3I

Buradan Kayıt Olabilirsiniz;

https://trafficmonsoon.com/?ref=bygirisimci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bygirisimci -- 6 Nisan 2015; 21:30:17 >

• Arkadaşlar grandbux sitesinde hergün 1000$ ödüllü yarışma var.üye olduktan sonra üyeliğiniz yükselterek daha çok kazanın. Burdan üye olabilirsiniz.http://www.grandbux.net/?ref=yaman02
  • İnternetten para kazanmanın en kolay ve en güvenilir yoluhttp://www.grandbux.net/?ref=Jimmybrown 1000$ ödüllü yarışmaları kaçırmayın derim bol kazançlar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.