Şimdi Ara

EN ÇOK KAZANDIRAN PTC VE PTP SİTELERİ!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
3
Favori
5.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlginç ama internetten mandal montaj işi ararken buldum PTC sitelerini.

Şanslıymışım ki en iyierini bulmuşum.

Henüz 1 ay olmasına rağmen günlük kazancım 2- 3$

Hedef ayda 500$

Hepbirlikte inşALLAH.

1.nci Site:

Clixsense

# 2007 yılında kurulmuştur.

# Ödeme günleri Pazartesi ve Cuma ( Hiç aksamaz )

# Haftada en az 2 kez $1 civarında anket gönderir.

# MiniJoblar ile günlük $2 - $3 kazanılabilir.

# ClixGrid oyunu ile extra $5 - $10 kazanabilirsiniz.

# Premium üyeler tıklama başına $0.01 -$0.02 kazanır.

# Standart ve Premiumlara 1.nci sıra referansların premium yükseltmelerinden extra $2 öder.

Ayrıca Premiumlara 2. 3. 4. 5. 6. 7. ve 8.nci sıra bütün referansların Premium yükseltmelerinden

extra $1 öder.

# Cash out standartlar için $8 premiumlar için $6

Referansımdan kayıt olan arkadaşlara kazanmanın püf noktalarını en ayrıntılı şekilde anlatıyorum.

Her zaman destek olurum.

Daha Ayrıntılı Bilgi ve Kayıt Olmak İçin:

http://bygirisimci.blogcu.com/reklam-tiklayarak-para-kazanma/19918911

EN ÇOK KAZANDIRAN PTC VE PTP SİTELERİ!!!

http://www.clixsense.com/?6996323

2.nci Site:

Neobux

# 2008 yılında kurulmuştur.

# Minimum ödeme $2

# Anında ödeme

# Günlük en az 30 reklam.

# Referans kiralama

# Minijoblardan ayda $ 250 kazananı gördüm.

# Adprriz ile her bir reklam tıkladığınız reklamdan üç adet adprize kazanırsınız bunlara tıklayarak aşağıdaki hediyelerden birini kazanabilirsiniz;

Hergün dağıtılan hediyeler ve adetleri

Üyelikler (12 adet golden üyelik her biri $90 dolarda = $1080):
    12 x Golden membership = $1080

Para ödülleri ($1300 divided in 1209 prizes):

600 x $0.25 = $150
    300 x $0.50 = $150
    150 x $1.00 = $150
    100 x $2.00 = $200
    30 x $5.00 = $150
    20 x $10.00 = $200
    6 x $25.00 = $150
    3 x $50.00 = $150

Yukarıda da dediğim gibi referansımdan kayıt olan arkadaşlara kazanmanın püf noktalarını en ayrıntılı şekilde anlatıyorum.

Her zaman destek olurum.
    (Neobux'a kayıt olan arkadaşlar bana buradan ayrıca pm göndersin ilgilenmem için)

Daha Ayrıntılı Bilgi ve Kayıt Olmak İçin:

http://bygirisimci.blogcu.com/neobux-ile-aylik-1000-gelir-yatirimsiz/19940047

http://www.neobux.com/?r=bygirisimci

• http://umys.org/?ref=Cerkez59

Ulusal Mâli Yardımlaşma Sistemi'ne katılın hesabınıza her gün yüzlerce havale gelsin. Hem de öyle 1'er 2'şer lira değil 5'er 10'ar 15'er lira hesabınıza yatsın. Merak ettiğiniz tüm detaylar burada:
    http://umys.org/?ref=cerkez59

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR EN FAZLA KAZANDIRAN PTC SİTESİ OLARAK GÖZÜME ÇARPTI TIK PAŞINA 0.10 İLA 0.20 ARASINDA ÜCRETLER VERİYOR TEK ŞARTI 10 REEL REFFERAL
    SİZDE ALTTA Kİ LİNKTEN ÜYE OLARAK BANA DA Bİ DESTEK OLURSANIZ SEVİNİRM İYİ GÜNLER
    http://www.shotbux.com/?ref=camuremrah
  • Adpageviews bireysel tıklamalarda çok iyi kazandırıyor.

http://adpageviews.com/?ref=bygirisimci

Paidverts farklı yapıya sahip. 1600 BAP puana ulaştıktan sonra
    yüksek değerli reklamlar gelmeye başlıyor.

https://www.paidverts.com/ref/bygirisimci
  • Grup 9 olmama çok az kaldı arkadaşlar galiba grup 10 a kadar sabredemicem grup 9 a gelince para çekmeye başlamayı düşünüyorum
  • Öncelikle, PTC; Paid to Click yani Tıklama ile Kazanma anlamına gelmektedir. Ziyaret edilen site sonucunda belirtilen ücreti kazanma manasına gelir.

PTC olarak genel adlandırılan bu sitelerde nasıl para kazanacağınızı nelere dikkat edeceğinizi açıklayan aşağıda örnekli olarak açıklayacağım.

Tavsiye site için buraya tıkla

EN ÇOK KAZANDIRAN PTC VE PTP SİTELERİ!!!

Peki neden tavsiye ediliyor ?

1) Mayıs 2014 yılında açılmış ve PTC sitelerinde devrim yaratmış gelmiş geçmiş en iyi PTC sitesidir. Neden mi ? Alttaki maddeleri okuyabilirsiniz.

2) Diğer PTC siteleri gibi aylarca hesapta para biriktiricem ve referans kiralıcam diye uğraşmazsınız. Çünkü Paidverts'de referans kiralama yoktur. Puan biriktirir ve puanına göre reklam çıkmasını sağlarsınız. Ne kadar çok puanınız varsa o kadar büyük meblalı reklamlar çıkar. 1 ay sonunda 0.25$, 0.45$, 0.85$'lık reklamlar çıkabilmektedir. Ayrıca diğer PTC sitelerinde referans kiraladığınızda referanslarınızın bazıları tıklama yapmayabilir veya istendiği oranda tıklamaz bu da para kaybetmenize neden olur. Paidverts'de böyle bir dert yoktur. Hak edip kazandığınız puanları biriktirir ve puanınıza göre seviyelere girersiniz ve hangi seviyedeyseniz o seviyenin rakamlarını kazanırsınız. Yani emeğiniz boşa kesinlikle gitmez.

3) Paidverts sitesinin sahibi Joel William Cook PTC dünyasında en dürüst admin olarak tanınır ve kendisinden dahi olarak bahsedilir. Bunu da araştırabilirsiniz.

4) Site hazır PTC scripti değildir. Tamamen özel olarak kodlanmıştır ve alt yapısı çok sağlam algoritma kullanılarak hazırlanmış eşi benzeri olmayan bir sitedir. Siteyi incelerseniz zaten bunu siz de anlayacaksınız. Jo'nun diğer sitesi MyTrafficValue 2011 yılından beri açık ve hizmet vermektedir. Şirketi bellidir. Admini bellidir. Facebook'u bellidir. Şeffaftır. Diğer adminler gibi gizli saklı işler yapmamaktadır.

5) Referansınız olursa puan kazanmak için yapmış olduğu yatırımlardan %10 izlemiş olduğu reklamlardan ise %5 kazanırsınız. Mesela referansınız 0.1$'lık reklam izlemiş ise sizin balance'ınıza direk 0.05$'lık bir para yansır. İleride bu referansınız puan olarak yükseklere çıktığında ve 20$'lık bir reklam izlediğinde sizin hesabınıza direk 1$ yansıyacaktır.

6) Sitenin forumu sürekli açıktır ve Jo site ile ilgili tüm bilgileri paylaşmaktadır. Hatta bir önceki gün hangi puanda olan kişiler ortalama ne kadar kazanmış onların bilgilerini düzenli olarak paylaşmaktadır. Bu paylaşımlardan hangi puanda kimler kazanıyor görebilirsiniz. Siz hangi puanlarda ne gibi rakamlar kazanacaksınız görebilir ve ona göre yatırımlar da yapabilirsiniz. Örneğin 100$ yatırsam şu puana ulaşırım (310.000 puan yapar ve 6.grupta yer alırsınız) ve 1 ayda geri çıkartırım sonra kazanmaya başlarım şeklinde..

7) Mini ve Mega Upgrade seçenekleri sayesinde 2.99$ veya 19.99$ vererek siteye yapılan yatırımlardan 1 hafta boyunca %1 komisyon almanız mümkün. Şayet siteye yatırımlar çoksa size dönecek olan komisyonlar da o kadar çok olur. 2.99$ veya 19.99$ verip fazlasını almanız mümkün tabii yatırımları takip etmeniz önemli.

8) Hesabınızı tatil moduna alabilir ve dondurabilirsiniz. Tatilden döndüğünüzde kalmış olduğunuz yerden devam edebilirsiniz.

9) Siteye cebinizden para yatırarak puanınızı bir anda arttırabilir ve yüksek mebladaki reklamların çıkmasını sağlayabilirsiniz. Örnek : 1.600.000 puanı olan bir kişi 10 Kasım'da 56$ kazanmıştır. Bir tane 35$'lık reklam çıkmıştır. Şayet bu kişi referansınız olsaydı sadece o reklamı izleyerek size de yaklaşık 1.5$ kazandırmış olcaktı.

10) Site şeffaftır. Site istatistiklerini, üyelerin istatistiklerini, kimin kaç puanı olduğunu, kimin reklamdan ne kadar referanslarından ne kadar kazandığını, siteye yapılan yatırımları.. Herşeyi görebilir ve takip edebilirsiniz.

11) Para çekmek istediğinizde hesabınızdaki para 2 gün içinde paypal hesabına geçer. Her yerde araştırabilirsiniz. Paidverts ödememi yapmadı diyen 1 kişi bile bulamazsınız çünkü düzenli olarak ödemeleri yapar.

12) Daha iyisi varsa zaten kesinlikle oraya üye olunuz. Şayet hergün düzenli puanlara ve reklamlara tıklarsanız 1-2 ay içinde çok iyi kazançlara ulaşabilirsiniz. Deneyin ve görün.
    Not: Konu alıntılarla derlenmiş konudur.

Tavsiye site için buraya tıkla

• BY GİRİŞİMCİ ÖNCELİKLE ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM. YUKARIDA DA AÇIKÇA BELİRTMEME RAĞMEN BURADA GELİP KENDİ REKLAMINI YAPIYORSUN ÜSTELİK BENİM REFERANS ARADIĞIM SİTEDE. DAHA YUKARIDAKİ NEOBUX VE CLİXSENSE REKLAMLARINA GÖZ YUMMUŞTUM ÇÜNKÜ ONLAR BENİM İÇİN ÇOK DA ÖNEMLİ DEĞİLDİ FAKAT BU YAPTIĞIN GERÇEKTEN ÇOK SAYGISIZCA. MESAJINI OKURKEN HADİ EMEK VERMİŞ YAZMIŞ DİYECEKTİM Kİ AYNISINI BAŞKA BİR BLOGDA OKUDUĞUMU FARKEDENE KADAR !!! HEM BAŞKASININ EMEK VERİP YAZDIĞI ŞEYLERİ ALINTI YAPIYORSUN UTANMADAN, HEM DE GELİP BAŞKA BİR ÜYENİN, BENİM, EMEK VERDİĞİ ŞEYE KOPYALA YAPIŞTIR YAPARAK HAZIRA KONUYORSUN. REFERANS İSTİYORSAN GİT YENİ KONU AÇ KARDEŞİM BÖYLE DE PİŞKİNLİK SAYGISIZLIK OLMAZ EMEK HIRSIZINDAN BAŞKA BİRİ DEĞİLSİN !!!! BİR DAHA BENİM KONUMUN ALTINA REKLAMINI YAPMA VE SANA TAVSİYEM AZ EMEK VERMEYİ DENE !!!

BYGİRİŞİMCİNİN CEVABINI OKUYUP LÜTFEN ONUN LİNKİYLE ÜYE OLMAYIN. BENİMKİYLE ÜYE OLUN DEMİYORUM AMA BÖYLE EMEK HIRSIZLARINA PİRİM VERMEYİN LÜTFEN

• Valla arkadaslar bence bu sistemi bir deneyin sermaye gerektirmiyor , kaybedilecek birsey de yok. İşlem yasal ve site sahibinin yeri yurdu belli ticari kaydi sitede verilmiş, ben bir deneyin derim , detayli bilgi isteyenler
    Linke girip 2 dakikada uye olabilir , ve bilgi alabilir. Diger tum sorulariniz icin bana mail adresimden bana mail ulaşabilirsiniz
    yasocan_81@hotmail.com

Ulusal Mâli Yardımlaşma Sistemi'ne katılın hesabınıza her gün yüzlerce havale gelsin. Hem de öyle 1'er 2'şer lira değil 5'er 10'ar 15'er lira hesabınıza yatsın. Merak ettiğiniz tüm detaylar burada:
    http://umys.org/?ref=cerkez59

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güncel
  • Sana önereceğim bu sistem ile artık sende çok az bir çaba ile internetten para
    kazanmaya başlayacaksın inşallah. Sana tavsiyem tüm önyargılarından kurtulmandır. Eğer önyargılarını
    kontrol edemezsen başarıya asla ama asla ulaşamazsın.
    Her neyse daha fazla lafı uzatmadan sana bu sistemin adresini vermek istiyorum.
    BURAYA TIKLAYARAK BU SİSTEME ULAŞABİLİRSİN!http://umys.org/?ref=utuna
  • valla kardeş paidverts i gayet iyi anlatmışsın. ben 3.gruptayım hiç yatrım yapmadım zor yolu seçtim yani.böle siteleri arayanlar paidverts e bakmadan diğer sitelere bakmasın.bence en iyisi paidverts..!!!!!

ha bide clixsense te o anketler ne zamallar çıkıyor belli bir saati varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banamii -- 9 Şubat 2015; 0:13:33 >
  • Piadvertste nihayet grup 9 dayım yaşasın Benim de favorimdir paidverts

Clixsense te anketler belli olmuyor ama bi uzantısı var clixsensin reklam ya da anket geldiğinde uyarı veriyo denk gelirsen kaparsın

Grup 10 u bekleyemeyecem para çekmek için ilerleyen zamanlarda ödeme kanıtlarımı da koyarım buraya
  • ne kadar sürdü senin 9.grup olman?ilk basladığında ne kadar yatırım yaptın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banamii -- 9 Şubat 2015; 13:01:01 >
  • İlk üye olduğumda reklamlara tıklamak zor geliyordu ilk üç sırayı kopyala yapıştır yapmak işkenceydi siteyi bırakmıştım sonradan bu sorunu çözdüklerinde siteye geri döndüm
    Aktif üye olarak grup 9 a ulaşmam 3 ay falan sürdü çünkü yatırım yapamıyodum öğrenci olduğum içn azar azar yatırıyodum. Kendi cebimden yaklaşık 300 dolar yatırdım ben siteye gerisini kazandıklarımı geri yatırarak tamamladım 1520000 kadar BAP ım var şu an.Bugün toplamda 65 dolarlık reklam gelmiş grup 9 lara Hepsinin değeri 0.25$ yani bugün 240 tane reklamım var hemen hemen
    Yüzde 25 ini çekmeyi düşünüyorum yani 16 dolar ödeme talep edicem bu gün dayanamıyorum çünkü

• sen bayaa yatırmıssın alttan alttan 3. haftam 30k bap var.heralde bnm bi 7-8 ay sürecek o kadar olmam.daha hiç yatımadım ben.
  • İmkanın varsa bir an önce yüksel derim cepten harcayacan biraz grup yükseltmek için
  • şu site bi eski haline dönsün ha bire bi yerlerde hata çıkıyo düzelsin bi senin taktiği uygulucam alttan alttan 1 er 2 şer :D
  • Valla az ye yatırım yap derim yoksa yatırımsız zor ilerlersin
  • ödeme kanıtlarını bekliyoruz!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurguzel

Valla az ye yatırım yap derim yoksa yatırımsız zor ilerlersin

Nurgüzel ben paypaldan para yatırmıyorum yardımcı olurmusun acep senin altındaki bu yeni başlarız kardeşine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.