bana type-r yada S 2000 yeter diğrleri hayallerimin ötesinde
hocam honda pek sevmem ama s2k ya bende bitiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: anti-mage
quote:
Orjinalden alıntı: wolf_HKN
S2000
quote:
quote:
quote:
S2000
yalan ya aslında severimde pugcu olarak ve bir vw sahibi olarak sevmiyo gibi görünmem lazım caktırma
quote:
quote:
quote:
quote:
S2000
yalan ya aslında severimde pugcu olarak ve bir vw sahibi olarak sevmiyo gibi görünmem lazım caktırma
eyvallah
quote:
Orjinalden alıntı: dozi17
quote:
Orjinalden alıntı: jeandan Type-R
911 gt2 namı diğer dul bırakan!
Porsche fabrika çalışanları takmıştı herhalde bu lakabı özellikle 993 kasa
Bu araçlardan en çok ilgimi çeken Ferrari F599 Fiorano ve Porche 911 GT3 RS!
Evo
ev aldığımdan dolayı şu anda param fazla yok ve hayallerimin arabasıda an itibariyle spring(model farketmez)
Audi R8
Fiyatı: $109,000 Yaklaşık bekleme süresi: 1 yıl Audi's yeni ve en iyi spor arabası Alman olmasına rağmen İtalyan çizgisine sahip. R8 Audi’nin Lamborgini ‘sin den daha rahat ve zarif olduğu düşünülüyor
SİTEDE R8 İN FİYATA 109.000 DOLAR DEMİŞLER ÜLKEMİZDE 265.000 EURO
BU NE YA ÖTV KDV EKLE YİNE BU KADAR YAPMAZ BE FİYAT SANKİ AVRUP DAN DAHA ZENGİNİZDE ...
quote:
Orjinalden alıntı: harunpal
ev aldığımdan dolayı şu anda param fazla yok ve hayallerimin arabasıda an itibariyle spring(model farketmez)
hayırlı olsun hemşo evin,güle güle otur...araba dediğin nedirki dostum?ev gibisi varmı... ne güzel benzin istemez ,arada boyarsın o kadar.
Allah razı olsun hemşerim. Allah bana memur maaşıyla ev almayı nasip etti ya ne kadar şükretsem azdır.
quote:
Orjinalden alıntı: dozi17
quote:
Orjinalden alıntı: harunpal
hayırlı olsun hemşo evin,güle güle otur...araba dediğin nedirki dostum?ev gibisi varmı... ne güzel benzin istemez ,arada boyarsın o kadar.
Bir imola kırmızı M3 ya da Alp beyazı M paket 5 serisi bana yeter.
evo 9
quote:
Orjinalden alıntı: sinanx
Audi R8
Fiyatı: $109,000 Yaklaşık bekleme süresi: 1 yıl Audi's yeni ve en iyi spor arabası Alman olmasına rağmen İtalyan çizgisine sahip. R8 Audi’nin Lamborgini ‘sin den daha rahat ve zarif olduğu düşünülüyor
SİTEDE R8 İN FİYATA 109.000 DOLAR DEMİŞLER ÜLKEMİZDE 265.000 EURO
BU NE YA ÖTV KDV EKLE YİNE BU KADAR YAPMAZ BE FİYAT SANKİ AVRUP DAN DAHA ZENGİNİZDE ...
Amerikaya göre ülkemizde r8 yaklasık 340bin ytl daha pahalıya satılıyor pes
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme