Şimdi Ara

En çok 700 TL ye buzdolabı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sıcak bir ilçeye (kaş) tayinim çıktı. tek yaşadığım için buzdolabı lazım. ama bundan sonra da ortalama 3-4 yılda bir başka yerlere tayinim çıkacağı için devamlı kullanacağım en çok 700 tl ye olacak şekilde buzdolabı almak istiyorum. burada arçelik marka tek kapılı bir buzdolabı 10 taksitle 650 tl ye satılıyor. modeli tam olarak bilmiyorum maalesef.

sizlerin başka bir tavsiyesi var mı?

• 70'ü biraz daha geçebiliyorsanız kesinlikle Profilo derim. A++ olduğundan zaten verdiğiniz 70TL'yi de elektrik faturalarından amorti edersiniz.
    http://www.ozgurceyiz.net/asp/product/465/PROFILO-2033W3VV-LOWFROST-BUZDOLABI-UCRETSIZ-KARGO-
  • Bende böyle birsey arıyordum teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @candogan62

tavsiye için teşekkür ederim. bunun dışında başka bir tavsiyeniz var mıdır? birkaç gün içerisinde siparişi geçeceğim
  • Benim 700'den fazla param olmasa bu modeli alırım şahsen. Bence daha iyi bir alternatif aramaya gerek yok.
  • dediğiniz buzdolabının siparişini verdim. 888/11 taksitle aldım. yalnız nedense profilo bayilerinde bu ürün 1050 tl nin altında değil. hiç pazarlığa da girmiyorlar. anlamak güç. tekrardan teşekkürler. geriye 1 veya 2 tane kanepe ihtiyacımı karşılamak kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Benim 700'den fazla param olmasa bu modeli alırım şahsen. Bence daha iyi bir alternatif aramaya gerek yok.

arkadaşım sipariş geçtim uzun süredir göndermeyince iptal ettim. başka bir tavsiyen var mı?

teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnternetteki başka sitelerden bakabilirsiniz. Model bazında en iyisi odur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.