Şimdi Ara

EN BUYUK HASMİM ZİDANE AYRİLDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eeey zidane hep bugunleri bekliyordum, bu sene sende suc bulmasam da gitmen gerekirdi kel dostum

gun bale ve benim gunumdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C53FF1769 -- 27 Mayıs 2021; 16:53:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "Bale laughing" yazıp ilk görseli mi aldın ne yaptın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

"Bale laughing" yazıp ilk görseli mi aldın ne yaptın?

• 2018'de ayrıldıktan sonra hiç dönüş yapmayacaktı. Hazır piyasa yapmışsın 3 kupa peşpeşe gelmiş biraz bekleyecekti. İyi projesi olan, iyi futbolcuları olan bir takıma gidecekti. Biraz duygusal davrandı takımın bana ihtiyacı var kafası ile tekrar döndü. Vazquez, Rodrygo, Vini Jr gibi çöplerin olduğu takıma Ferguson, Mourinho, Zidane, Conte, Klopp, Cruyff, Rijkaard, Guardiola ve adını hatırlayamadığım, nalları dikmiş dikmemiş kaç tane teknik direktör varsa kafa kafaya verse iş yapamazdı.

Paragöz Perez'in biraz başı ağrısın. Zidane dışında kimse bunun kahrını çekmez. Hele hele böyle bir kadroyu kimse devralmaz. Takımın başına şimdi Raul'u getirir efsaneyi teknik direktör olarak kestaneye çevirir bu Perez. Sonra başarısızlığını örtmek için ortaya yeni bir şeyler atar paramız yok diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

2018'de ayrıldıktan sonra hiç dönüş yapmayacaktı. Hazır piyasa yapmışsın 3 kupa peşpeşe gelmiş biraz bekleyecekti. İyi projesi olan, iyi futbolcuları olan bir takıma gidecekti. Biraz duygusal davrandı takımın bana ihtiyacı var kafası ile tekrar döndü. Vazquez, Rodrygo, Vini Jr gibi çöplerin olduğu takıma Ferguson, Mourinho, Zidane, Conte, Klopp, Cruyff, Rijkaard, Guardiola ve adını hatırlayamadığım, nalları dikmiş dikmemiş kaç tane teknik direktör varsa kafa kafaya verse iş yapamazdı.

Paragöz Perez'in biraz başı ağrısın. Zidane dışında kimse bunun kahrını çekmez. Hele hele böyle bir kadroyu kimse devralmaz. Takımın başına şimdi Raul'u getirir efsaneyi teknik direktör olarak kestaneye çevirir bu Perez. Sonra başarısızlığını örtmek için ortaya yeni bir şeyler atar paramız yok diye.

boyle bir kadroyu kimse almaz mi?

poset ayrilmak istiyor psg den reale gelmek icin

conte ayrildi

allegri kapisinda yatiyor juveye imza atmaya direniyor reale atiyorum diye

sen perez ve real dusmanligini birakip villareal in size nasil tiklattigi ile ilgilen

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C53FF1769

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C53FF1769

boyle bir kadroyu kimse almaz mi?

poset ayrilmak istiyor psg den reale gelmek icin

conte ayrildi

allegri kapisinda yatiyor juveye imza atmaya direniyor reale atiyorum diye

sen perez ve real dusmanligini birakip villareal in size nasil tiklattigi ile ilgilen

Alıntıları Göster

Allegri reddetmiş hocam. Reale yakin basin Real için Juveyi bekletiyor diyordu. Sonra Di Marzio vs Reali reddedip Juveyle anlaştiğini yazdi.

Poşetten cacik olmaz. Parisi kurtarmiş oluruz. Winnerlik yok ve oyuna müdahaleleri çok yetersiz. Çok sakin adam. Çosku yok. Saha kenarindan öyle izliyor. Pep, Tuchel ve Klopp gibi hocalara bakiyorum. Maçi yaşiyor adamlar, yerlerinde duramiyorlar, kipir kipirlar. Bu Poşet ruhtan farksiz.Poşet iddiasini ortaya atan kaynak sağlam değil. Tottenham iddiasini da ortaya atmişlar. Bizim için en iyisi Conte. Bence Perez Conte için Allegri için çok çabalamadi.

Hakimi, Bastoni, Barella, Lautaro hepsini Reale getirsin. 3-5-2de ligde açik ara yapar ŞLnin favorilerden birisi oluruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KyouKai

Allegri reddetmiş hocam. Reale yakin basin Real için Juveyi bekletiyor diyordu. Sonra Di Marzio vs Reali reddedip Juveyle anlaştiğini yazdi.

Poşetten cacik olmaz. Parisi kurtarmiş oluruz. Winnerlik yok ve oyuna müdahaleleri çok yetersiz. Çok sakin adam. Çosku yok. Saha kenarindan öyle izliyor. Pep, Tuchel ve Klopp gibi hocalara bakiyorum. Maçi yaşiyor adamlar, yerlerinde duramiyorlar, kipir kipirlar. Bu Poşet ruhtan farksiz.Poşet iddiasini ortaya atan kaynak sağlam değil. Tottenham iddiasini da ortaya atmişlar. Bizim için en iyisi Conte. Bence Perez Conte için Allegri için çok çabalamadi.

Hakimi, Bastoni, Barella, Lautaro hepsini Reale getirsin. 3-5-2de ligde açik ara yapar ŞLnin favorilerden birisi oluruz.

Alıntıları Göster

lautoro yu bi ben begenmiyorum sanirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.