Şimdi Ara

****En beğenilen KASKlar**** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
9.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: HyperXCrossfire

****En beğenilen KASKlar****

Arai Tour X-2

3in 1 kask bence.Üstündeki gagayı çıkardığınızda streetfighter,Vizörü çıkardığınızda cross,hiç bişey çıkarmadığınızda hard touring kask.Enduro motoru olanlar için ideal bence.Fiyat 580€ cuk ama diğe markaların daha ucuz fiyatlılarıda var.Airoh,lazer gibi

özellikleride tipide güzel

• Aslında asaleti renginden geliyor san ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_Ku$^^uTQ

quote:

Arai Tour X-2

3in 1 kask bence.Üstündeki gagayı çıkardığınızda streetfighter,Vizörü çıkardığınızda cross,hiç bişey çıkarmadığınızda hard touring kask.Enduro motoru olanlar için ideal bence.Fiyat 580€ cuk ama diğe markaların daha ucuz fiyatlılarıda var.Airoh,lazer gibi

nerdeyse 1 milyar.. iyi para

• quote:

Orjinalden alıntı: etihus

quote:

Orjinalden alıntı: By_Ku$^^uTQ

quote:

Arai Tour X-2

3in 1 kask bence.Üstündeki gagayı çıkardığınızda streetfighter,Vizörü çıkardığınızda cross,hiç bişey çıkarmadığınızda hard touring kask.Enduro motoru olanlar için ideal bence.Fiyat 580� cuk ama diğe markaların daha ucuz fiyatlılarıda var.Airoh,lazer gibi

nerdeyse 1 milyar.. iyi para

bence bu kadar abartmaya gelmez alıcaksın 100 milyonluk bişe işte

• 1 milyar çok ta 100 milyonda az ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIGERSHARK

iPodMania
    kullanıcağın motor ne bilmiyorum ama bira daha para biriktir daha iyisini al mesela marushin gibi bir ara kask testlerini yayınlamıştım burada airoh pek iç açıcı değildi ama yinede sen bilirsin

cbr125 alıyorum. Büyük ihtimal Mart veya Nisan ayında. Fuarda bakıcaz artık
  • Bu da benim kaskım :) fiyat konusunda çok araştırdım mağazalara baktım, yurtdışına baktım en uygun fiyat olarak 600YTL onu da nakit istediler, zaten aldığım motor 1.000YTL gerçi sonuçta kafa da önemli ama bir kask için 600 çok geldi, bir site buldum, orada bu kaskın fiyatı 320YTL, güncel olmadığını düşündüm ama üye olup sipariş listeme ekledim, ödemeyi yaptım ama yaptığım anda pişman oldum, hem az para da değil, bugun kapım çaldı ve kocaman bir kutu, içinden kaskım çıktı, ürün direk Amerikadan adresime geldi, üstelik hiçbir posta kargo bedeli de ödemedim, kutuyu açtım ve içinden bir adet hediye olarak buğu önleyici cam da çıktı, süper tek kelime ile, 320YTLye ürün alıyorum, dünyanın bir ucundan geliyor, kargo masrafı da tahminimce 100YTL civarı tutmuştur çünkü kocaman bir kutu geldi, 37ekran tv kadar, şimdi burada 600YTLye bile zar zor verdikleri ürün sanırım Amerikada 150YTL civarı ki düşünün yediğimiz kazığı.

Bu arada aldığım motor ck 125 kymco, gayet memnunum, düşünen arkadaşlara bu modeli tavsiye ederim, hem ekonomik hem sorunsuz.

Aldığım kaskhttp://www.kneedraggers.com/details/Nolan_X801R_Full_Face_NCom_Helmet_Voodoo_BlackWhite--609873.html dikkatimi çeken husus ise yurtdışında, ebay sitesinde bile fiyatı 350-400dolar, kafam karıştı, ürün elimde olmasa bir hata var diyeceğim ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursattekin -- 15 Şubat 2008; 3:28:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kursattekin

Bu da benim kaskım :) fiyat konusunda çok araştırdım mağazalara baktım, yurtdışına baktım en uygun fiyat olarak 600YTL onu da nakit istediler, zaten aldığım motor 1.000YTL gerçi sonuçta kafa da önemli ama bir kask için 600 çok geldi, bir site buldum, orada bu kaskın fiyatı 320YTL, güncel olmadığını düşündüm ama üye olup sipariş listeme ekledim, ödemeyi yaptım ama yaptığım anda pişman oldum, hem az para da değil, bugun kapım çaldı ve kocaman bir kutu, içinden kaskım çıktı, ürün direk Amerikadan adresime geldi, üstelik hiçbir posta kargo bedeli de ödemedim, kutuyu açtım ve içinden bir adet hediye olarak buğu önleyici cam da çıktı, süper tek kelime ile, 320YTLye ürün alıyorum, dünyanın bir ucundan geliyor, kargo masrafı da tahminimce 100YTL civarı tutmuştur çünkü kocaman bir kutu geldi, 37ekran tv kadar, şimdi burada 600YTLye bile zar zor verdikleri ürün sanırım Amerikada 150YTL civarı ki düşünün yediğimiz kazığı.

Bu arada aldığım motor ck 125 kymco, gayet memnunum, düşünen arkadaşlara bu modeli tavsiye ederim, hem ekonomik hem sorunsuz.

Aldığım kaskhttp://www.kneedraggers.com/details/Nolan_X801R_Full_Face_NCom_Helmet_Voodoo_BlackWhite--609873.html dikkatimi çeken husus ise yurtdışında, ebay sitesinde bile fiyatı 350-400dolar, kafam karıştı, ürün elimde olmasa bir hata var diyeceğim ama.

Ustad bu kask fake olmasin?

Zira bende arastirdim ve nereye baksam hep ayni veya benzer fiyatlarla karsilastim. Yani bir tek bu adamlar mi uyanik? Bu isin icinde birsey var ama ne bilemiyorum

• Eski kask olabilir yani üretim yılı eski.Piyasada marka kaskların 05-06 üretimi kaskları ucuza bulunabilir bu da onlardan olmasın?
  • Nolan ve X-lite ayri firmalar degil mi?

Yanlis anlasilmasin bilmedigimden soruyorum. Kaskta ikiside yaziyor da..!
  • @etihus; Adana'da enderin önündeki mağazada duran hayabusa senin mi? Yanında bir de r1 duruyor kırmızıydı herhalde bazende siyah ninja oluyor?
  • Arkadaslar "Arai" marka kasklar nasil kalite olarak, testlerde vs falan? Tavsiye edermisiniz almayi duusnuyorum. %100 Japon malıymıs

• Geçende bir kask firmasının tanıtımını seyrettim kaskın içine agırlık koyup 4. kattan atıyorlar kırrılmazsa sağlam dır. O kask tuz gibi oldu :D
  • @Can aslında aynı firmalar denilebilir.Nolan,X-lite,Grex Nolan Grub altında birleşmişler.Grex en alt,scooter tipi kasklar,Nolan günlük,touring,ss Xlite ise tamamen yarış için üretim yapıyor.

@pininfarina Arai dünyadaki en iyi kasklardan biridir,tereddüt etmeden alabilirsin.
  • quote:

@Can aslında aynı firmalar denilebilir.Nolan,X-lite,Grex Nolan Grub altında birleşmişler.Grex en alt,scooter tipi kasklar,Nolan günlük,touring,ss Xlite ise tamamen yarış için üretim yapıyor.

@pininfarina Arai dünyadaki en iyi kasklardan biridir,tereddüt etmeden alabilirsin.

Bilgi icin sagol dostum....
  • pininfarina
    arai almanyada yapılan kask testine kasklarını yollamamıştı belkide kasklarının kötü bir derece alacağından belkide schubert'i geçemeyeceğinden korkmuştur ben motordelisi sitesinede takılıyorum oradada kıyaslama yapıyorlar bazıları en iyisi schubert diyorlar zaten testlerdede 1.olmuştu ama araide iyidir muhakkak sadece testlerini bilemiyoruz
  • Bence parasını hak edip en iyi performans veren shoeiTabi diğerleri de kötü değil.Arai,Shoei,Suomy,Nolan,X-lite,Marushin,HJC,Schubert,Lazer,Shark,KBC aklıma gelen markalardan.Hepside iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperXCrossfire -- 17 Şubat 2008; 18:13:49 >
  • quote:

Bence parasını hak edip en iyi performans veren shoeiTabi diğerleri de kötü değil.Arai,Shoei,Suomy,Nolan,X-lite,Marushin,HJC,Schubert,Lazer,Shark,KBC aklıma gelen markalardan.Hepside iyidir.

AGV yi unutmussun.....
  • Bende şu BMW kaskindan var (gir renkte)... güzel gözükmüyor ama en rahatiydi benim için.

• quote:

Orjinalden alıntı: CanTuran

quote:

Bence parasını hak edip en iyi performans veren shoeiTabi diğerleri de kötü değil.Arai,Shoei,Suomy,Nolan,X-lite,Marushin,HJC,Schubert,Lazer,Shark,KBC aklıma gelen markalardan.Hepside iyidir.

AGV yi unutmussun.....

Onu unutmuşuz vallaha hatırlattığın için sağol

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.