Şimdi Ara

En baştan site kurmak istiyorum lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Site kurma hakkında pek bilgim yok.Geçmişte bedava siteler kurdum ama bunlara site kurma denemez.

Nereden başlamalıyım ?

Her hangi bir dil bilmiyorum.

• Önce domain ve Hosting lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • host+domain lazım .com net org ve biz bunu sağlıyoruz ayriyetten web tasarımıda yapıyoruz düşünürseniz

• Programlama dili bilmene ihtiyaç yok.Dil bilmeden de kaliteli bir site kurabilirsin.Sadece sana yol gösterip rehberlik edecek bir kaynağa ihtiyacın var.Buradan site kurmayla ilgili daha detaylı bilgi ve kaynağa ulaşabilirsin.
  • Adam kodlama bilmiyorunlm diyor siz daha domain host al diyorsunuz once bi sablon olusturmayi indexlemeyi asp php yi arastirip ohrensin biraz calissin simdiden domain host ftp pnelle zartla zurtla kafasi karismsin oncelik tafsiyem html den basla asp zphp arasindaki farki ogren ve hedef ciz asp mi php mi daha sonra csus aspnet gerisi gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kursat.samli

Adam kodlama bilmiyorunlm diyor siz daha domain host al diyorsunuz once bi sablon olusturmayi indexlemeyi asp php yi arastirip ohrensin biraz calissin simdiden domain host ftp pnelle zartla zurtla kafasi karismsin oncelik tafsiyem html den basla asp zphp arasindaki farki ogren ve hedef ciz asp mi php mi daha sonra csus aspnet gerisi gelir

Hazır scriptler var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolayca ve hızlıca web site kurmak istiyorsanız, CMS sistemlerini inceleyin.
    Tüm dünyada milyonlarca insan Wordpress ve Joomla kullanıyor. İnternette milyonlarca kaynakta mevcut.
    Seo olayları için de çok iyi index alır ve bir çok eklenti mevcuttur.

İyi bir firmadan örneğin İHS yada benzeri yerden domain satın alın ve hosting, host ve domaini aynı yerden alınki name server v.s işleri ile uğraşmayın firma size halledip verir. Siz Linu reseller ve Cpanelli bir host alırsanız ve içerisinde Softacolous olursa yüzlerce scripti tek tıkla kurup deneme yanılma ile öğrenebilirsiniz.

Saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: göktürk

Kolayca ve hızlıca web site kurmak istiyorsanız, CMS sistemlerini inceleyin.
    Tüm dünyada milyonlarca insan Wordpress ve Joomla kullanıyor. İnternette milyonlarca kaynakta mevcut.
    Seo olayları için de çok iyi index alır ve bir çok eklenti mevcuttur.

İyi bir firmadan örneğin İHS yada benzeri yerden domain satın alın ve hosting, host ve domaini aynı yerden alınki name server v.s işleri ile uğraşmayın firma size halledip verir. Siz Linu reseller ve Cpanelli bir host alırsanız ve içerisinde Softacolous olursa yüzlerce scripti tek tıkla kurup deneme yanılma ile öğrenebilirsiniz.

Saygılar.

Hocam çok saolun adam gibi cevap veren tek kişi sizsiniz.

Yukarıda reklam yapan şahsiyetler defolun gidin konumdan bir yerede damlamayın be

• Amaç bilgiyi paylaşmak ,
    ama belliki birilerinin zoruna gitmiş ve adam eksi puan vermiş,
    eline ne geçtiyse artık çok merak ettim !!!

En baştan site kurmak istiyorum lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göktürk -- 1 Temmuz 2014; 1:43:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.