Bildirim
En baştan ingilizce öğrenenler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
English grammar today Murat Kurtun al onu. Bi de lingualeodan üyelik al. Başla çalışmaya yavaş yavaş. Yabancı dizi ve film de izle. -
Şu konuya göz at:
https://forum.donanimhaber.com/m_109504695/tm.htm -
İrem yayınlarının 2 setten oluşan grammar kitabı var birde els var ikiside çok iyidir. Ben ikisinide aldım ikisindende ilerliyorum yavaş yavaş birbirlerini tamamlıyorlar öyle yapabilirsin. 2 saat grammar 1 saat kelime ezberi ile uğraşırsan daha az sıkılırsın. Yabancı dizi falan onlarla çok vakit kaybetme derim. Artık ingilizce üzerinde bir hakimiyetin olur bir seviyen olur dur bakayım şunlar ne konuşuyor ediyor okuyayım dinleyeyim dersin olur. Kelimelerin telafuzunu internette birçok kaynak var zaten oralardanda yararlanabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosMos. -- 10 Temmuz 2016; 5:09:08 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıfır ingilizce yaetkili olur mu az çok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yazgı06
Sıfır ingilizce yaetkili olur mu az çok
Murat kurtun grammar kitabini al ve çalışmaya basla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X