Şimdi Ara

En başarılı ve sistemi en çok yoran antivirüs programları belirlendi: Sonuç şaşırtabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kurumsal güvenlik çözümlerini de (CrowdStrike, SentinelOne, Sophos, PaloAlto vs...) araştırıp teknolojinin geldiği noktayı görmenizde fayda var. Zira Avira, Avast, AVG vb. markaların çözümleri sizi kesmeyebilir :)

  • bu 3 a serisi, üstüne para verseler kurmam bir daha.  

  • Reklam ve bildirim gibi zımbırtılarla kullanıcıyı rahatsız etmeyen hangileri?

  • Bay Robot kullanıcısına yanıt
    Ben kullanmıyorum ama virüs bulaştırma ihtimali olan tanıdıklara Avira Antivürüs'ün ücretsiz sürümünü öneriyorum. Herkesin kullanım senaryosu aynı değil, özellikle ofis, kafe, okul vs gibi ortak alanlarda bulunuyorsanız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleancoder -- 14 Mayıs 2023; 12:42:21 >
  • Eğer Windows kullanıyorsanız antivirüs kullanmamak pek övünülecek bir durum değil :) Sadece Mac ve Linux'da ihtiyaç olmuyor diyebilirim. Tamam temiz kullanımda genelde bulaşmaz ama ofis ortamında, okullarda, usb bellek'le bir şey taşıdığınızda mutlaka kötü bir sürpriz olur. Bilgisayarda önemli dosyalarınız, projeleriniz vs varsa da emin olun riske atmak istemezsiniz. Benim için ücretsiz en iyi antivirüs de Avira'dır, hafiftir, güçlüdür, Alman malıdır. Öneririm. https://www.avira.com/tr/free-antivirus-windowshttps://www.avira.com/tr/free-antivirus-windows



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleancoder -- 14 Mayıs 2023; 11:54:43 >
  • Şu meşhur 2008li yıllarda kullandık sanırım en son. Dahada kullanmadım antivirüs o zamanda anlamıyorduk pek zaten  

  • Eskiden antivirüsün kendisi virüs derlerlerdi. Şimdide diyorlarki boş boş antivirüs eskidendi artık bir işe yaramaz, yok veritabanı hariç virüs bulmaz gibi yorumlar. İmza veri tabanı yanında yaklaşık 20 yıldır davranışsal ve sezgisel zararlı yazılım algılama çoğu av.de var. Hatta Avast sandboxta çalıştırıp sonra kuruyordu, olurki bir kaçak olmasın diye. Hatta ilk bulut tabanlı korumayı bildiğim kadarıyla panda yaptı. 20 yıldan fazla zamandır kullanıyorum hiç virüs yemedim. Kimseye face msn veya başka platformdq link yollamadım. millet cayır cayır otomatik virüs linki yolluyordu bana. Antivirüslerin internet yada Total security gibi güvenlik duvarı olanlarını kullanın. İşin profundan bile koruyabilir ancak ordinaryusuna denk gelirseniz bunlarda kurtaramaz. Bir kere kaldırdım ondada benim pcye sızıp şifrelerimi çalmışlardı. O zaman anladım ki güvenlik duvarını geçemiyorlarnış. Sitelerim hep gitmişti. Neyse ki bir ordinaryus tanıdığım vardı geri aldı hepsini.





  • testi yapanlar bihaber yada iflas etmiştir...

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.