Şimdi Ara

EN BABA OKÇU YADA ASSAS İTEMLERİ NELERDİR :::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi bende bie char var dedim ya 76 lvl bunu 80 e kasmaya karar verdim okçudan assasa döndüm ki eslantta paramun yada flame aposlarda rahat kasayım diye.Bir arkadaşım bana sağolsun +8 md verecek ben ona +8 ib vereceğim.Başka bir arkadaşım da sıkışmış bana ucuzdan dv+7 satacak.Pazarda da deli gibi 500m ye rol var alamam ama ileride inşallah.Şimdi benim bilmek istediğim defansım 900 oldu ama daha da arttırmak için sanırım rol ve bu tarzı itemler laazım.Bana en baba assas itemlerini sayarmısınız.Ha bir de ileri de belki yine okçuya dönerim şu an en sağlam okçu silahı nedir +9 ib mi yoksa +8 cb mi.Bunları bana sayarsanız sevinirim pek bir harcama olmayacak ama ona göre + sız itemler olsun.Aklımda eme rol pek bulunmasa da rof ve belt olarak da skeleton belt yada iron belt felan var ?

Ha bi de pazarı az dolaşmadım sherion yok dv yok değişik shardlar felan daggerler felan var onlar nasıl acaba bir de 75 ve 72 assas skilleri ne işe yarıyor cz de ne gibi etkileri vede yaratıklarda ne gibi etkileri olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser67c -- 27 Ocak 2008; 13:10:42 >

• ring olarak elbette rol,rof en baba itemlerdir.belt iron belt,glass,ske belt.necklace in,wp,pp. earin de eme,re falan filan bayaa var yani benim bişey dikkatimi çekti ama +8md ile +8 ib takası bence zararlı olur senın için.ona dikkat et
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrinceOfRebeL

ring olarak elbette rol,rof en baba itemlerdir.belt iron belt,glass,ske belt.necklace in,wp,pp. earin de eme,re falan filan bayaa var yani benim bişey dikkatimi çekti ama +8md ile +8 ib takası bence zararlı olur senın için.ona dikkat et

Yok arkadaşın kıyağı şu olacak DUAL +8MD verecek

Server = beramus

• +9 md +8 dv
    +8.3 rebith cihitn set
    +2 dual eme
    +1ske belt
    dual rol yada rof
    +3 pp yada +2wp

fazla aşaırı değil ama normalde değil ,

okçu ise

+9 ib

+9 fp set
    +2 dual eme
    +3 kekury ring rof yada rol
    +1 ske belt
    +3 pp yada +2 wp
  • +8 chitin set yada shell set
    ve +9 dual md veya +9 ib
    takılarsa dual +1 rol iron set yeter küpeleri sen seç
  • +8 dual srd > +8 chtin set (helmet hariç) > ske belt > dd 25 > eğer durumun cok iyise ki inanıyorm ben sen bu charada dual rol de , alırsın bunlara sahip olursan cz de iyi iş yaparsın okcu yuda tavsiye etmem conem
  • 75 Asas skilli vurunca 3 sn stealthe sokuyor seni.
    72 asas skilli vurunca karşındakini kör ediyor. Ayrıca bu skiller trust hatta spike kadarda vuruyor.
    En iyi rogue küpesi dersen EME=Howling Rooster>Rogue Earring>Silver Earring diye gider.
    Kolye +3 WP>+0 IN>+2+1 WP>+0+1+2 PP
    Belt Iron Belt>Glass>Ske>Elf>Bronze Belt...
    Yüzük ROF>ROL>Legionnare Band>Flame Ring=Imir Ring=Shio Tears>Kekuri+3+2+1>Elf Ring +0
    Bütçene göre yapacakların değişir tabi her zaman daha iyisi mevcuttur itemlerin +9 silah ve armorların +3 unique lerin olsa bile +4 unique +10 armor silah ister insan:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • L.J yüzük sıralamasında foverini göremedim. foverinde güzel yüzüktür
  • okcu olacaksan, fp9 set al ya da en azından kolluk ve boot fp9 olsun gerisi chitin 8 ya da shell 8 olabilir

uzaktan hallederim diorsan!!!
    kupeler= silver earring+2 ya da +3
    kolye= pp +2 +3 ya da black dragon +2 +3
    yuzukler= tabiki elf ring +2(en az) +3
    belt=(hep dex e abandık az da anti def olsun)iron belt,glass,ske belt yok olmadi elf belt +1 +2

silah olarak ib9 iidir (horn +10 babadır ) , bulamazsan cb8 (ya da rebirth i yuksek ib 8-9 gibi)olmadi eb8 ya da ib8

chitin dd,spear vs leride yanında bulundur, zaten adam gelene kdr canı azalır geldigindede ona göre chitini takarsın.
    yukardaki itemleri yaparsan, 80 ok skill i ile ......................

birde server in hangisi?? ben mesela edana da oynuyorum, edana da yukardaki itemleri kolayca yapabilirsin
    elf ring+0=45m
    pp ya da bdn+0= 60-65m
    elf belt 180m
    ske 550 , glass 750-800m, iron b. 950m fln
    fp9 lar 225-max 300m
    bi ib9 zorlar sanırsam, eb8 700m cb8 800m
    silver e. 100m

tabii snn oynadıgın server a göre cok ucuz olabilir. ac bi 35 lvl git shadow seeker görevini yap sınırsız :D
    ucuz serverlarda cok ise yariyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eurotrip -- 27 Ocak 2008; 18:13:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: L.J

75 Asas skilli vurunca 3 sn stealthe sokuyor seni.
    72 asas skilli vurunca karşındakini kör ediyor. Ayrıca bu skiller trust hatta spike kadarda vuruyor.
    En iyi rogue küpesi dersen EME=Howling Rooster>Rogue Earring>Silver Earring diye gider.
    Kolye +3 WP>+0 IN>+2+1 WP>+0+1+2 PP
    Belt Iron Belt>Glass>Ske>Elf>Bronze Belt...
    Yüzük ROF>ROL>Legionnare Band>Flame Ring=Imir Ring=Shio Tears>Kekuri+3+2+1>Elf Ring +0
    Bütçene göre yapacakların değişir tabi her zaman daha iyisi mevcuttur itemlerin +9 silah ve armorların +3 unique lerin olsa bile +4 unique +10 armor silah ister insan:)

Howling Rooster > EME
    Bence böyle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.