Şimdi Ara

En az komisyon alan site hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
15.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Buraya en çok net üzerinden alışveriş yapan DH'ciler girdiği için konuyu buraya açdım umarım sorun olmaz..Gittigidiyor %10 komisyon alıyor peki bu siteden daha kısaca en az komisyon alan site hangisi?? Şimdiden teşekkürler..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

hemenalhemensat.com da karta uygun fıyatlı taksıt yapabiliyosun
    bırde komısyonsuz.com war oda yzude 3 faln alıyor ama hesabına gecerken oda yuzde 7 faln oluyor herhalde.dun 260 lıra gectım parayı ıstedıgımde 251 lıra hesabıma gecıcek dedıler bugun gecıcektı hesaba bayramdan sonra gecıcekmıs bakalım

quote:

Satıcıların gerçekleşen satışlarından sonra ürün satış tutarlarının üzerinden herhangi bir şekilde komisyon talep edilmez.

Örneğin : Satıştaki bir ürün havale ile alıcı tarafından satın alındığında ürün tutarı olan örn: 100TL satıcının hesabına (anlaşmalı bankadan bir hesap kullanıyorsa) herhangi bir komisyon bedeli ile eksiltmeye uğramaz, 100TL olarak hesabına aktarılır.

Aynı ürün kredi kartı ile satın alındığında da anlaşmalı olduğumuz bankaların komisyon oranları %2,5 ile %3,5 arasında değiştiğinden sadece bu tutar ve Havale ile ürünü satın alınan bir satıcının, 100TL lik satış geliri, hesaplarımıza geçtiği gün içinde yine 100TL olarak hesabına aktarılır. Satıcının hesabının farklı bir banka veya havale/eft masrafı olabilecek bir hesaba talep etmesi durumunda buradan çıkacak masraf alacağı tutardan kesilmek üzere yine hesabına 100TL aktarılarak tamamlanır.

• ewet kendı kartımdan aldım fakat dedıgı gıbı degıl belkı sıte deıl banka kesıyodr hatta akbank hesabın yoksa 3 tl eft parasıda kesıyorlar
  • Sanalpazar.com %5 arkadaşlar fazlası yok ben denedim...
  • sanalpazar.com şuan en düşük komisyon oranıyla birinci bence. çok araştırdığım. sahibinden.com uçmuş durumda %12 ve 14 lere çıkıyor bazı ürünlerde elektronikte %9 ki bu da neredeyse yarı yarıya sanalpazar.com dan daha pahalı. bu yüzden tercihim sanalpazar.com .

umarız daha düşük komisyonla satış yapan siteler türer. özellikle sahibinden.com ve gg gibi şımaran firmaların gazını almış olurlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yıl keşfettiğim bir site varwww.cosmedrome.com %8 komisyon alıyorlar yıllardır. Bi de öyle ürün listeleme ücreti vs. saçmalıkları yok. Mağaza sayfasını da bedava veriyorlar. Ve ihracat yapabiliyorsan site sana uluslararası satış yapma şansını da veriyor. Şu an da n11, gittigidiyor gibi sitelerin %15-20 komisyonlarla işin cılkını çıkarttığı bir dönemde ilaç gibi.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.