Şimdi Ara

EN AYIK TUTAN KAHVE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
8.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Willy Wonka Chocolate

Hocam günde 3 bardak içtiğim bile oluyor.Vazgeçmenizi sağlayacak kadar büyük zararı nedir
    Avrupada satılan nescafe ile ülkemizde satılan nescafe aynı değil. Mesela Avrupada hindistan cevizi yağı kullanılırken bizim ülkede palm yağı kullanılıyor. Birisi en faydalı yağ, diğeri en zararlı yağ. Aynı şekilde diğer kullanılan malzemelerde avrupada doğalken bizde yapay. O yüzden içmeyi bıraktım.
  • Pharmaton kullan dostum 2 ay kullan 15 gün ara ver tekrar kullan kahvede aynı türk kahvesi içmeye devam et 2 ay kullan 15 gün ara ver bu şekilde etkisi kayıp olmaz doktor önermişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ümit diye bir türk kahvesi markası var izmir yakınlarındaysan dene derim normalde 10 da uyurum 1 e kadar tutuyor kerata :D
  • Mırra kahvesi

• Şimdi kahveden aldığın kafein için senin eşik değerin her geçen gün artıcak. Atıyorum 1 hafta boyunca 1 bardakla ayık durabildiysen sonraki hafta 2 3 olucak sonda 5 6 olucak artık zihnin tepki vermeyecek kafeine yani işin aslı kahve içeyim uykum gelmesin habire ders çalışayım olmuyor gençler bu yollardan geçen biri olarak size önerim gece güzelce uyuyun sebze meyve tükedin fındık fıstık ceviz badem tüketin maddi durum elveriyorsa zaten zinde kalırsınız. Ha sakın ha sakın size yapmamanız gereken bi şeyi söyleyim bak sakın yapmayın içinizden yapanlar vardır illa. Gece çalışıp sabah uyumayın sabah çalışın gece uyuyun bakın eğer böyle bi hata yaparsanız sınavı kaybedersiniz. Sabah çalışın gece uyuyun sebze meyve tüketin fındık fıstık ceviz badem falan tüketin düzenli çalışın konuları sonraya atmayın bakın ertelemeyin sonra hallederim demeyin bide karekök mat lysyi çözmeden sınava girmeyin hatta çözmediyseniz o gün kitabı çözün sınava girmeyin. Bide gençler her haltı kafaya takmayın takacaksınız çünkü takmayın sakin kafayla çalışanlar kazandılar ben size diyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

inanılmaz tehlikeli bir şey. hastanelik bile olabilirsin aman aman.

@Çizgili pijamalı çocuk : içindeki her şey kanserojen ve işlenmiş. 3ü1 arada tarzı kahveler çok aşırı sağlıksız. içmeyi bırak bence.

Alıntıları Göster
    şuan hatırladım redbull değildi kahve+kola karıştırıp içiyorlardı hiç hastanelik olmadılar
    Onun yerine önce kahve sonra kola içsek zaten midede karışıcak ikisi aynı hesaba geliyor :D
  • Bağdatlı Ruhi kullanıcısına yanıt
    direk b*k ye o zaman. karışacak o duruma gelecek sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.J.Dio -- 20 Eylül 2018; 11:37:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yilmaz028 kullanıcısına yanıt
    Xpress 5 tl tanesi ama o kadar güzel ki..

• quote:

Orijinalden alıntı: R.J.Dio

direk b*k ye o zaman. karışacak o duruma gelecek sonuçta
    b*k mide de karışmıyor yalnız
  • Kahve içmeyin sabahları bir elma yiyin daha çok zinde tutuyor bilinci acıyor Hem sağlıklı hem ucuz

• Monster v1 M kullanıcısına yanıt
    Fazla soda icme böbrekleri eline alırsın.

Aferin

Hocam haberiniz varmiydi bilmiyorum ama Coca cola kahveli kola cikarmis.Az önce gördüm direk aklıma mesajınız geldi tebrik ediyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kose81

Hocam haberiniz varmiydi bilmiyorum ama Coca cola kahveli kola cikarmis.Az önce gördüm direk aklıma mesajınız geldi tebrik ediyorum
    Evet onu gördüm tadına baktım ama beğenmedim
  • boğaziçili bilgecan kullanıcısına yanıt
    Hocam sağlam bir şey istiyorsanız 60 az
    Para biriktirin 200₺ kadar güzel bir şey alın

• boğaziçili bilgecan kullanıcısına yanıt
    https://www.decathlon.com.tr/metal-termos-1l-id_8172380.html
    Fiyatına göre çok iyi bence
  • sensibleman kullanıcısına yanıt
    Hocam benim su şişesi gibi içebilecegim bir termos lazim.Bardağa doldurursam kahve olduğu anlaşılır.Okulda sınıfa kahve vb getirmek yasak.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.