Bildirim
En Avantajlı Hat?
COLUMBIA PUFFECT™ HOODED JACKET 2008413257 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CH1BMGZP
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
En Avantajlı Hat?
(En Son Oy Tarihi: 8.10.2007)
Giriş
-
tüm hatları kullandım , şimdiye kadar 100 kontör yükledikten sonra en çok dayanan AVEA oldu -
7 senelik Turkcell hattım var Kazıkcı olmasalar tam süper olucak.. Herkeste bu numaram olmasa değiştiricem ama işte. -
en iisi turkcell ya...kampusu cok ii bence bi ara 5bin sms vardı bi kac ay önce..gecen yaz 1000sms vardı 3ay boyunca arada 500sms fln yaptılar ama sona 5 bin cıktı bi aylık biz ona bi alıstık sona 500 bize az geldi :D o 500 işine girmedik bidaha işte artık 5 msjtan sona bedava 100e yakın atıorz günde bide 10dksı 1 kntr o da gzl konustkca konusuoz baya ii ama 2008de bitcek galiba ama yine böle seler yapar turkcell -
turkcell iyidir
ama biraz kazık.com -
quote:
Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu
tüm hatları kullandım , şimdiye kadar 100 kontör yükledikten sonra en çok dayanan AVEA oldu
Kanaatimce ben de avea derim.Vodafone nun ne özelliği var ki?
Turkcell Kullanıcısıyım fakat memnun değilim.
İlk hat ve herkesin talep etmesi olması sebebiyle duruyor yoksa hemen şutlamıştım onu da...
Birde bu saatten sonra hafızadaki 800 kişiye de benim numaram bu diye mesaj mı atacağım sanki?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X