Şimdi Ara

En Avantajlı Hat?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

En Avantajlı Hat?

(En Son Oy Tarihi: 8.10.2007)
Giriş
  • Kimileri Avea da kimileri ise Vodafone da ısrarcı fakat birde sizlerden destek alalım bu konuda...
    Turkcell zaten belli; sömürüyor sürekli bizi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red Kit -- 8 Ekim 2007; 16:54:07 >

• tüm hatları kullandım , şimdiye kadar 100 kontör yükledikten sonra en çok dayanan AVEA oldu
  • 7 senelik Turkcell hattım var Kazıkcı olmasalar tam süper olucak.. Herkeste bu numaram olmasa değiştiricem ama işte.
  • en iisi turkcell ya...kampusu cok ii bence bi ara 5bin sms vardı bi kac ay önce..gecen yaz 1000sms vardı 3ay boyunca arada 500sms fln yaptılar ama sona 5 bin cıktı bi aylık biz ona bi alıstık sona 500 bize az geldi :D o 500 işine girmedik bidaha işte artık 5 msjtan sona bedava 100e yakın atıorz günde bide 10dksı 1 kntr o da gzl konustkca konusuoz baya ii ama 2008de bitcek galiba ama yine böle seler yapar turkcell
  • turkcell iyidir

ama biraz kazık.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

tüm hatları kullandım , şimdiye kadar 100 kontör yükledikten sonra en çok dayanan AVEA oldu

Kanaatimce ben de avea derim.Vodafone nun ne özelliği var ki?
    Turkcell Kullanıcısıyım fakat memnun değilim.
    İlk hat ve herkesin talep etmesi olması sebebiyle duruyor yoksa hemen şutlamıştım onu da...
    Birde bu saatten sonra hafızadaki 800 kişiye de benim numaram bu diye mesaj mı atacağım sanki?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.