Bildirim
en avantajli gprs hangi operatorde var?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
türkcell de -
Türkcell kazık . Telsimde aylık 50 YTL'ye sınırsız GPRS vardı, devam ediyor mu bilmiyorum.
-
evet devam ediyor. faturalıda 50 ytl faturasızda 750 kontöre sınırsız gprs var. ama gprs sadece msn için kullanılacaksa o zaman telsim pahalı olur. turkcell yada avea'da kilobyte ücretlendirmesi yapılıyor. fiyatlarıda aynı. ama avea biraz yavaş. bence turkcell kullan tabiki gprs le sadece msn ye baglanacaksan ozaman turkcell kullan.
quote:
Orjinalden alıntı: vincentvega
Türkcell kazık. Telsimde aylık 50 YTL'ye sınırsız GPRS vardı, devam ediyor mu bilmiyorum.
-
quote:
Orjinalden alıntı: blueboytr
evet devam ediyor. faturalıda 50 ytl faturasızda 750 kontöre sınırsız gprs var. ama gprs sadece msn için kullanılacaksa o zaman telsim pahalı olur. turkcell yada avea'da kilobyte ücretlendirmesi yapılıyor. fiyatlarıda aynı. ama avea biraz yavaş. bence turkcell kullan tabiki gprs le sadece msn ye baglanacaksan ozaman turkcell kullan.
quote:
Türkcell kazık. Telsimde aylık 50 YTL'ye sınırsız GPRS vardı, devam ediyor mu bilmiyorum.
Avea ve TurkceLL in GPRS ücretLendirmeLeri aynı deiL Avea biraz daha ucuz şuan en iyi Avea.
-
ucuz derken ne kadar ucuz? tarifeleri koyarsanız karşılaştırma imkanımız olur... -
quote:
Kardeş 50 değil 5 ytl idi o -
quote:
Orjinalden alıntı: megaturk
quote:
Kardeş 50 değil 5 ytl idi o
Senin dediğin 5-6 yıl önceydi, şimdi 50 YTL. -
telsimde 1 KB = 10.000 ETL (Eski TL)
Ayrıca ayda 50 YTL verirseniz sınırsız kullanabilirsiniz...
O ucuz şu ucuz diyeceğinize yazsanıza tarifeleri siz de, millet bilgilensin. ,
Biri diyo Turkcell ucuz, diğeri diyo kazık...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 9 Temmuz 2006; 15:26:13 > -
Yanlış hatırlamıyorsam bi ara da aveanın öğrenci kampanyasında böyle bedava wap vardı.
Hala devam ediyor mu bilmiyorum -
avea
gprs üzerinden wap:10 kb 1 kontor
internet:60 kb 1 kontor
turkcell
gprs üzerinden wap:10 kb 1 kontor
internet:60 kb 1 kontor
telsim
aylık 750 kontore sınırsız gprs -
avea -
telsimde aylık 750 kontör ama o 750 kontörüde istediğiniz gibi kullabiliyorsunuz yani sadece gprs için 750 kontör vermiyorsunuz her ay 750 kontör yüklemeniz gerekiyor sadece... -
hayır 750 kontör sadece gprs için. gprs abonesi olduğunda hattından 750 kontör her ay otomatik olarak düşülüyor. yani 750 kontör başka bir işlem için kullanılamıyor. ama cep öğrenciysen bu 750 kontörü yüklediğinde bedava mesaj kazanabilir ve 5 dakikası 1 kontorden konuşabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: GpRsCi
telsimde aylık 750 kontör ama o 750 kontörüde istediğiniz gibi kullabiliyorsunuz yani sadece gprs için 750 kontör vermiyorsunuz her ay 750 kontör yüklemeniz gerekiyor sadece...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 0541 hangi hat
- türk telekom"dan bimcell"e numara taşıma
- turkcell fatura son ödeme tarihi geçerse ne zaman kapanır
- türk telekom cayma bedeli öğrenme
- vodafone tarifeler
- yanımda premium nedir
- vodafone superbox fiyat
- iphone şebeke sorunu
- her şey yanımda
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X