Şimdi Ara

en avantajli gprs hangi operatorde var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben cepten devamli olarak msn baglanmak istiyorum ama en avantajli ve ucuz gprs hangi operatorde var lutfen bana yardim edin cunku yeni hat alacagim

• türkcell de
  • Türkcell kazık . Telsimde aylık 50 YTL'ye sınırsız GPRS vardı, devam ediyor mu bilmiyorum.
  • evet devam ediyor. faturalıda 50 ytl faturasızda 750 kontöre sınırsız gprs var. ama gprs sadece msn için kullanılacaksa o zaman telsim pahalı olur. turkcell yada avea'da kilobyte ücretlendirmesi yapılıyor. fiyatlarıda aynı. ama avea biraz yavaş. bence turkcell kullan tabiki gprs le sadece msn ye baglanacaksan ozaman turkcell kullan.

quote:

Orjinalden alıntı: vincentvega

Türkcell kazık . Telsimde aylık 50 YTL'ye sınırsız GPRS vardı, devam ediyor mu bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blueboytr

evet devam ediyor. faturalıda 50 ytl faturasızda 750 kontöre sınırsız gprs var. ama gprs sadece msn için kullanılacaksa o zaman telsim pahalı olur. turkcell yada avea'da kilobyte ücretlendirmesi yapılıyor. fiyatlarıda aynı. ama avea biraz yavaş. bence turkcell kullan tabiki gprs le sadece msn ye baglanacaksan ozaman turkcell kullan.

quote:

Türkcell kazık . Telsimde aylık 50 YTL'ye sınırsız GPRS vardı, devam ediyor mu bilmiyorum.

Avea ve TurkceLL in GPRS ücretLendirmeLeri aynı deiL Avea biraz daha ucuz şuan en iyi Avea.

• ucuz derken ne kadar ucuz? tarifeleri koyarsanız karşılaştırma imkanımız olur...
  • quote:

Kardeş 50 değil 5 ytl idi o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu numara hangi operatore ait?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

quote:

Kardeş 50 değil 5 ytl idi o

Senin dediğin 5-6 yıl önceydi, şimdi 50 YTL.
  • telsimde 1 KB = 10.000 ETL (Eski TL)
    Ayrıca ayda 50 YTL verirseniz sınırsız kullanabilirsiniz...

O ucuz şu ucuz diyeceğinize yazsanıza tarifeleri siz de, millet bilgilensin. ,
    Biri diyo Turkcell ucuz, diğeri diyo kazık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 9 Temmuz 2006; 15:26:13 >
  • Yanlış hatırlamıyorsam bi ara da aveanın öğrenci kampanyasında böyle bedava wap vardı.
    Hala devam ediyor mu bilmiyorum
  • avea

gprs üzerinden wap:10 kb 1 kontor

internet:60 kb 1 kontor

turkcell

gprs üzerinden wap:10 kb 1 kontor

internet:60 kb 1 kontor

telsim

aylık 750 kontore sınırsız gprs
  • avea
  • telsimde aylık 750 kontör ama o 750 kontörüde istediğiniz gibi kullabiliyorsunuz yani sadece gprs için 750 kontör vermiyorsunuz her ay 750 kontör yüklemeniz gerekiyor sadece...
  • hayır 750 kontör sadece gprs için. gprs abonesi olduğunda hattından 750 kontör her ay otomatik olarak düşülüyor. yani 750 kontör başka bir işlem için kullanılamıyor. ama cep öğrenciysen bu 750 kontörü yüklediğinde bedava mesaj kazanabilir ve 5 dakikası 1 kontorden konuşabilirsin.
    quote:

Orjinalden alıntı: GpRsCi

telsimde aylık 750 kontör ama o 750 kontörüde istediğiniz gibi kullabiliyorsunuz yani sadece gprs için 750 kontör vermiyorsunuz her ay 750 kontör yüklemeniz gerekiyor sadece...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.