Şimdi Ara

En Ateşli Piliç Bu Beyler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bakın diye yazdım, hayalkırıklığı için üzgünüm ama önemli bir konu.

Reşit olmayan iki kişinin kavgası adli yönden ne kadat kötüye gidebilir?

Demek istediğim bi çocuğu dövsem, bikaç yumrukla morartsam, bu çocuk darp raporu falan almaya kalksa, en ağır cezam ne olur?

Bilen cevap yazsın lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İzmirli misin hocam?

• Hayır, değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: Serebrum

Hayır, değilim

o zaman kayserilisin?
  • darp raporu alsa yumruk izindenmi teşhis edecekler seni. sakin bi yerde hallet tanık yoksa onun sözüne karşılık senin sözün. bişey kanıtlayamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

darp raporu alsa yumruk izindenmi teşhis edecekler seni. sakin bi yerde hallet tanık yoksa onun sözüne karşılık senin sözün. bişey kanıtlayamaz.

Okul dışında dövsem, kimse görmese darp raporu alamaz öyle mi? Darp raporu almak için belli, somut bir kanıt gerekli mi?

• Alsa da senin vurdugunu anlamazlar. Tabi yoldan gecen adam dayak yiyenin amca oglu falan cikip taniklik yapmazsa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şahidi yoksa yaş fark etmiyor, sorun çıkmaz. Yaşın 18 altıysa şahitte olsa, a. nı g. nü dağıtmadığın sürece ceza almazsın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

darp raporu alsa yumruk izindenmi teşhis edecekler seni. sakin bi yerde hallet tanık yoksa onun sözüne karşılık senin sözün. bişey kanıtlayamaz.

Okul dışında dövsem, kimse görmese darp raporu alamaz öyle mi? Darp raporu almak için belli, somut bir kanıt gerekli mi?

kaç yaşındasın bilmiyorum ama okulun dışında olan bi kavga okulu ilgilendirmez ve darp raporu alması o kişinin dayak yediğini gösterir ama kimin dövdüğünün kanıtı yoksa inkar ettiğin sürece kanıtlayamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciginix

Şahidi yoksa yaş fark etmiyor, sorun çıkmaz. Yaşın 18 altıysa şahitte olsa, a. nı g. nü dağıtmadığın sürece ceza almazsın.

Haddini bildirecek ve yüzünü biraz morartacak bikaç yumruk ya

• boş çıkmayın beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escherich -- 13 Mayıs 2014; 22:28:37 >
  • Darp raporu alabilir hocam kanıta ne gerek var. Ama benim arkadaş birini dovmus , karşıdaki bebe darp raporu almış üstüne dava açmış , hiç birşey olmamış vebce sanada olmaz dal gitsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ciginix

Şahidi yoksa yaş fark etmiyor, sorun çıkmaz. Yaşın 18 altıysa şahitte olsa, a. nı g. nü dağıtmadığın sürece ceza almazsın.

Haddini bildirecek ve yüzünü biraz morartacak bikaç yumruk ya

Kafasını gözünü dağıtsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marshall_Mathers

Darp raporu alabilir hocam kanıta ne gerek var. Ama benim arkadaş birini dovmus , karşıdaki bebe darp raporu almış üstüne dava açmış , hiç birşey olmamış vebce sanada olmaz dal gitsin.

Büyük kariyer hedeflerim var sicilimin son derece temiz olmasını istiyorum ve yapacağım şeyin kesin bir sonucu olsun istiyorum. Sicilime işlemeyeceği kesin mi?

• Beyler elimiz boş mu dönelim ayıp ettiniz...

Not: Ben mobilim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Marshall_Mathers

Darp raporu alabilir hocam kanıta ne gerek var. Ama benim arkadaş birini dovmus , karşıdaki bebe darp raporu almış üstüne dava açmış , hiç birşey olmamış vebce sanada olmaz dal gitsin.

Büyük kariyer hedeflerim var sicilimin son derece temiz olmasını istiyorum ve yapacağım şeyin kesin bir sonucu olsun istiyorum. Sicilime işlemeyeceği kesin mi?

Hocam ben o ladar kavga ettim. Darp raporu falan uğraşmadık Allahtan. Sicilim temiz. Bi kavga ettin diye bir şey olmaz. Millet birbirini öldürüyor sen bi kavga etmissin nolacak ? Dışarda bir sürü kavga oluyor sonra olay kapanıyor. Sem gidecen çocuğu dovucen iki , üç gün geçecek olay kapanacak sen rahat ol. Birde ne için dövdüğünü merak ettim. Oda önemli

• Sebebi özel hacı ya, özel olarak kalsın

• Konuya gelenler eli boş dönmesin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.