Şimdi Ara

En acısız nasıl intihar edilir ? kesin yol nedir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
73.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba . Benim su an vucudumun tamamında seğirmeler var ve als oldum diye korkuyorum. Eğer olmuşsam kendimi oldururum sanırım.
    Sizce en acısız ve kesin nasıl intihar edilir ? İlaç işi sakat bence sonuçta ilaçlar beklediğimiz şeyi vermeyebilir mide spazmıyla uyanırız falan. Başa tek atmak ise felç bırakabilir. Tüp mu en kolay çozumu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Din tartışmasına girmeyeceğim seninle bir kaç kişinin müslüman olduğunu görüp Müslüman olacak olsam 10 gün sonra Hristiyan olanların video'sunu izleyip başka dine yönelirdim mantıklı düşünen adam böyle dine sarılmaz Kur-anı Kerim okuyup sarılır sarılacaksa iki görüntü izleyip bir güzel laf duyup sarılacaksa hiç sarılmasın zaten. =)
  •  En acısız nasıl intihar edilir ? kesin yol nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuya dahil olmayan adam -- 16 Haziran 2015; 13:37:45 >
  • Kardeş manyak mısın? Niye kendini öldürüyosun. Allah sana o canı intihar et diye mi verdi?

• ülkü ocağına git her biji apo diye bağır. kesin çözüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: multicaglar

Kardeş manyak mısın? Niye kendini öldürüyosun. Allah sana o canı intihar et diye mi verdi?

Als hastalığına yakalanıp ömür boyu sadece gözlerini hareket ettirip düşününerek mi geçirsin?Allah neden kendi yarattığı bir kuluna böyle bir eziyeti layık görür?Saçmalık.. =)
  • Alla seni islah etsin kardeşim. Allah seni dar ve sıkıntıdan kurtarsın sana mücadele hevesi versin. Herşey Allahtan Hayat bir sınav. Acı çektiğinde alanda sensin verende yarabbi bunada şükr dediğinde sevap kazandığını biliyormuydun ?
    Sen nasihat yerine, soruna cevap istiyorsan Allah beni affetsin acı çekmeni istemem. Birkerede çift damar kesimi seni uyutarak götürur. Allah Yar ve Yardımcın olsun. Selamınaleyküm

• quote:

Orijinalden alıntı: K E N

quote:

Kardeş manyak mısın? Niye kendini öldürüyosun. Allah sana o canı intihar et diye mi verdi?

Als hastalığına yakalanıp ömür boyu sadece gözlerini hareket ettirip düşününerek mi geçirsin?Allah neden kendi yarattığı bir kuluna böyle bir eziyeti layık görür?Saçmalık.. =)

O senin gördüğün olmasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRINTI

quote:

quote:

O senin gördüğün olmasın

Gözü sağlam olup mantığıyla,beyni ile hareket eden herkesin gördüğü şeydir şizofrenleri ayrı tutuyorum tabi ki.=)

• quote:

quote:

quote:

quote:

O senin gördüğün olmasın

Gözü sağlam olup mantığıyla,beyni ile hareket eden herkesin gördüğü şeydir şizofrenleri ayrı tutuyorum tabi ki.=)

Bu kadar düşünüp kafa ütülemeye meraklısın. Senden ricam youtube'a gir Müslüman Oldu yaz bir kaç video izle. Hristiyan vaiz canlı yayında Müslüman oluyor canın hangisini isterse izle. Sonra Allaha şirk koş. İlk önce hepsini bil sonra reddet Mantıklı olan Beynini kullan böyle yapar.
    Şimdi sen mantığınla çoşup her şeyi bildiğini zannediyosun. Öyle değil kardeşim. Sadece Selamınaleyküm ne demek yaz google'a , bunun karşılığında Aleykümselam ne demekmiş bir duy. Senin konuştukların sana ve senin gibi düşünenlere hoş gelir, bizlere tebessüm ettirir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O senin gördüğün olmasın

Bu kadar düşünüp kafa ütülemeye meraklısın. Senden ricam youtube'a gir Müslüman Oldu yaz bir kaç video izle. Hristiyan vaiz canlı yayında Müslüman oluyor canın hangisini isterse izle. Sonra Allaha şirk koş. İlk önce hepsini bil sonra reddet Mantıklı olan Beynini kullan böyle yapar.
    Şimdi sen mantığınla çoşup her şeyi bildiğini zannediyosun. Öyle değil kardeşim. Sadece Selamınaleyküm ne demek yaz google'a , bunun karşılığında Aleykümselam ne demekmiş bir duy. Senin konuştukların sana ve senin gibi düşünenlere hoş gelir, bizlere tebessüm ettirir.

Din tartışmasına girmeyeceğim seninle bir kaç kişinin müslüman olduğunu görüp Müslüman olacak olsam 10 gün sonra Hristiyan olanların video'sunu izleyip başka dine yönelirdim mantıklı düşünen adam böyle dine sarılmaz Kur-anı Kerim okuyup sarılır sarılacaksa iki görüntü izleyip bir güzel laf duyup sarılacaksa hiç sarılmasın zaten. =)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O senin gördüğün olmasın

Din tartışmasına girmeyeceğim seninle bir kaç kişinin müslüman olduğunu görüp Müslüman olacak olsam 10 gün sonra Hristiyan olanların video'sunu izleyip başka dine yönelirdim mantıklı düşünen adam böyle dine sarılmaz Kur-anı Kerim okuyup sarılır sarılacaksa iki görüntü izleyip bir güzel laf duyup sarılacaksa hiç sarılmasın zaten. =)

İşte mantığın.. Bir hristiyan başka bir hristiytan Müslüman oldu diye Müslümanmı olması gerekiyor. Sana video önermemin sebebi Kuranı açıp okumassın bir kaç video izle bak bakiyim ne konuşuyorlar mantığın cevap verebiliyormu gerçeklere. yoksa perde inmiş gözün başka şeylermi gösteriyor sana

• Kesin çözümü söylüyorum.
    Bir odaya 2-3 tane mutfak tüpü koyuyorsun kapıyı-camı kapatıyorsun,kapının altına da bez serip iyice sıvıyorsun.
    Tüpleri sonuna kadar açıyorsun.
    5 dk sonra maden suyu şişesini sivri yeri yukarı gelecek şekilde koyup üzerine oturuyorsun.
    Oturduktan sonra bir dal sigara alıyorsun ağzına ve sigarayı yakıyorsun.
    Hayırlı yolcuklar.

(NOT:Uygulandığı takdirde hiç bir sorumluluk kabul etmiyorum kişinin kendi tercihidir.)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Polisine git öldürür zaten ya da uyku hapı falsn iç bol bol uyuya uyuya ölürsün

• quote:

Orijinalden alıntı: yunusesss

ülkü ocağına git her biji apo diye bağır. kesin çözüm

• Ölünce acı bitti mi zannediyorsunuz? Sizin imanınız bu kadar mı?

• Doktora git
  • düzelir kardeşim takma kafana. Galiba sende kambur da vardı. Sonra iyileşti falan demiştin. Bu da geçer sıkıntı yapma. Bu Dünya hala yaşamaya değecek kadar güzel
  • nick ve konu uyumsuzluğu
  • Kolları buzlu suyun içinde hiç bir şey hissetmeyene kadar bekletmek, ve sonra derin bir kesik atmak. Bazen o kadar huzurlu geliyor ki...
    Ama yaşamak için bir sebep olmadığı gibi ölmek için de sebep yok. Dinine de bağlisin sanırsam.ibadetini yap en azından biraz rahatlarsın.

• nick-avatar-konu uyumsuzluğu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.