Sonunda benim de emule'um oldu...bu server secimi nedir...?neye gore seciyoruz? bir de kisaca nelere dikkat etmek lazim bu programda kazaada direk indiriyorduk...pek hizli gelmedi bana...ayarlarini da yaptim kendimce ama Emule EN HIZLISI BUdan okuyarak..
razorback 2 ye bağlan.
razorback ten şaşma
Aslında herkes her servera bağlanıyor ama hadi bazıları seçici olabilir diye serverların bulundukları ülkeleri vereyim.
Byte Devils(Tümü) ---> ABD DonkeyServer(Tümü) ---> Almanya RAzorback2 ---> İspanya ChezToff ve Breizh Digitilatus ---> Fransa www.emule-mods.biz ---> ABD SauGeileGirls ---> Hollanda GasBasters --> İsviçre biDonkey ---> Fransa
daha bir sürü var ama en çok tutulanlar bunlar. Mesela ben buna bakarak ABD yapımlarını Bytedevils de ararım. Mesela Avrupa yapımları için Razorback2 ile Byte devils arasında ciddi farklar olur. Buna ek olarak benim tavsiyem yapacağın aramayı Razorback2, DOnkey yada Byte devils de yapman, böylece bulunabilirlik hakkında genel bir fikir edinirsin.
Mesela "gegen die wand" Bytedevils de 20 kaynak bulurken Donkeyserver da 70 den fazla kaynak bulur. Bunun gibi...