Şimdi Ara

EMULE SERVER list..AMA..!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu emule ile server adreslerine bağlanabiliyor musunuz? ADSL ile ?
    Ben bir türlü bağlanamadım 100 tane server denedim ne dolu diyor nede deniyor deniyor bir türlü bağlanamıyor..İllaki birisine bağlanır o kadarda dolu olmaması lazım bu serverların...Altdaki sitede üç tane link var onları programı açıp denerseniz sevinirim emule kullananlar için tabii. Şimdiden teşekkürler.
    http://ed2k.2x4u.de/index.html

• firewall'dan emule'nın kullandığı portları açmalısınız.

zoom kullanıyosanız virtual server kısmından yapabilirsiniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yarismalar.net

firewall'dan emule'nın kullandığı portları açmalısınız.

zoom kullanıyosanız virtual server kısmından yapabilirsiniz..

firewall falan yok bende.....Eğer kullanıyorsanız verdiğim linkdeki server listesini denerseniz bende emin olurum bende bir problem olup olmadığımı.
  • bende aynı listeyei kullanıyorum zaten. best servers olanı.

adsl modeminiz ne?
    modemin kendi firewall'u olabilir...
    Bende de aynı sorun vardı. emulenin portlarını açınca razorback2 ye bile çok kolay bağlanabiliyorum....
  • Modemde firewall özelliği yok kazaa imesh kullanıyordum onlara gümbür gümbür bağlanıyor hiç sorun yok, zaten bağlanmaya çalışıyor ama server dolu veya tekrar deniyor ibaresi beliriyor programda..Hatta sunucu bağlandı bağlantı istediği isteniyor diyor kalıyor öyle.Bağlandığınız bir IP ve port numarasını verebilir misiniz Bende deneyim tekrar...
  • Şimdi bir tanesine bağlandı hele şükür.."yarismalar.net" ilgilendiğin için teşekkürler bende bir problem yokmuş problem server larda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.