Şimdi Ara

Emre'ye 1 yazıklar olsun, 1 helal olsun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kırmızı yiyeceği belliydi, sanki bilerek yaptı. Yazıklar olsun.

Melo'nun hareketinden sonra sakin kalabilmesine ise; Helal olsun.

• Ne helali la kirmizi yemissin vur agzina

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş sakin kalamayıp kırmızı yedikten sonra sakin kalması neye yarar

• O Melo'ya bakışı yeter. Gerçekten o her şeyi anlatıyordu ...

Tuzağa düştü
  • Fena avladı Melo :D :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kizginim is işten geçtikten sonra sakin kalmak önemsiz

• sakin kalmayip ne yapacakti acaba? her mac aynisini yapmiyor mu lutfen gercekci olup dogruyu söyleyin su iki takimdan emre ve volkani cikarsan yemin ederim hic bir derbi böyle bol kartli gecmez, emre yapmazsa birsey volkan yapardi ikiside maca bu mentalite ile cikiyor cikip gerginlik yaratmak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schraderbrau

Ne helali la kirmizi yemissin vur agzina

Olayları büyütmeye gerek yok. İyice iğrenç bir maç haline dönmüştü zaten. Emre orada karşılık verse, ortalık çok karışırdı. Biz futbol izlemek istiyoruz, bunları değil. Kırmızı yemesi için zaten yeterince sövdüm kendisine.
  • Sakin ol Sampuan kullanıcısına yanıt
    Emre Volkan da olmasa sizinkilerin pisliklerini neyle temizleyeceksiniz.
  • Kırmızı göreceksen adamın kemiklerini kıracaksın madem o kadar sinirlen. Tutup da dandirikten bir kırmızı kart görmeyeceksin.

• Keşke kırsaydı bacaklarını. Böyle yapmadığı için üzüldüm sadece. Yoksa skor falan umrumda değil.
  • 5 sene daha fb hizmet ederim etmet istiyorum dedigi bu galiba
    maddi anlamda herkes 45 50 yaş yapmak ister ama fizik kuralları hayatın akışı buna engel.
    bunu bilicen ona göre konuşacaksın....
  • Gs maşı için Emre olmamalıydı. Ama madem sinirlendin bas dizine kır. Hakem belli ki yandaş. Bulaşmas gitsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan madem kırmızı goruyon çak tekmeyi suratına felanda öyle çık oyundan
  • Kırmızıyı bilerek yediğini düşünüyorum bende ama bunun için kızamam her ne kadar profesyonel olursa olsun o da insan 60.000 kişinin aynı anda annesine küfür etmesi sinirlerini bozmuştur.

• tabiyaa.emreyle volkan a çirkef deyipte meloyu savunmakta nasıl bi ikiyüzlülüktür nasıl bi samımiyetsizlikdir..
  • fifaya girip meloya hunter kartı aldım,savunun
  • Galatasaray maçlarını hiç oynamak istemeyen Emreyi sahaya sürmek bence akıllıca değil.. Emre kasıtlı olarak kart gördü bana göre..
  • Maçın ilk yarısında çok net görüldü ki Fenerli futbolcular GS'li futbolcuları sinirlendirip oyundan düşürmeye hatta kart görmelerine sebep olmaya çalıştılar, Ersun Yanal'ın maçtan önce bu tür bir emir verdiği belli. Ama Mancini de bu tür bir girişimi öngörmüş olmalı ki GS'li futbolcular da sakin kalmaları konusunda uyarılmış, özellikle Melo bırak sinirlenmeyi bilinçli bir şekilde FB'li oyuncular üzerine oynadı. Emre'nin atıldığı pozisyona dikkatli bakılırsa Melo'nun Emre'nin müdahale etmesini bekleyerek çalıma kalktığı görülebiliyor. Kısaca FB kendi silahıyla vuruldu.
  • Sakin mi kaldı? Etrafına küme oluşturdu adamlar gidip saldırmasın etrafa diye. Boş bıraksalar her zamanki hareketlerini sergilerdi yine.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.