Şimdi Ara

Emre Belözoğlu:Döndüğümde G.Sarayda oynamak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    oynamak istiyorum"
    Newcastle United'da forma giyen Emre Belözoğlu, Türkiye'ye döndüğü zaman G.Saray'da oynamak istediğini söyledi

Sakatlığı nedeniyle İstanbul'da tedavi olan Emre, Kültür Üniversitesi'nde Prof. Dr. Önder Öztunalı Konferans Salonu'nda bir televizyon kanalı için hazırlanan "Küçük Dev Adam: Emre Belözoğlu" adlı belgeseli izleyip, öğrencilerle söyleşi yaptı. Galatasaray'ın şu anda yaşadığı ekonomik problemleri bilemediğini anlatan Emre, "Bizim dönemimizde de ekonomik problemler vardı" dedi.

Emre, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın ile ilgili bir soruya ise "Özhan Canaydın'ın son dönemdeki en samimi başkan olduğunu düşünüyorum. Takım başarılı olamadı ama bazen istemediğiniz sonuçlar alırsınız. Canaydın iyi bir başkan" şeklinde konuştu.

Emre, sahada artık kendini kontrol etmeye çalıştığını belirterek, "Ama saha içinde agresif olmadığım zaman yüzde yüz oynayamıyorum. Yine de kendimi kontrol etmeye çalışıyorum. Gerçi son milli maçta buna gölge düşürdüm" diye konuştu.

İsviçre maçında yaşanan olaylardan dolayı ceza alacağını düşünmediğini belirten Emre, karar açıklandıktan sonra bu konu hakkında konuşacağını söyledi.

Inter'de oynarken son 3-4 ayda ayrılmak istediğini yöneticilere söylediğini anlatan Emre, şöyle devam etti: "Fenerbahçe'den, Türkiye standartlarının üzerinde teklif aldım. Ama futbol hayatımı Avrupa'da sürdürmek istiyordum. O dönemde Milan da beni istiyordu. Ancak Interli yöneticiler Milan'a gitmemi istemedi ve beni İngiltere'ye yönlendirdi. Milli takımla Dünya Kupası'na katılacağımızı düşündüğüm için sürekli oynayabileceğim Newcastle United'ı seçtim. Buradan çok daha büyük bir takıma gidebilirim. Belki İngiltere'den sonra İspanya'ya gidebilirim. Real Madrid, Barcelona gibi takımlarda herkes oynamak ister."

kapak...

http://www.webaslan.com/haberler/15960.php

• Mübarek GS yolgeçen hanı oldu Defosun gitsin gelmesin .
  • Emre'nin GS'dan ayrıldıktan sonra gerek İnter ve Newcastle'da, gerekse Milli Takım'da üst üste 3 maç oynadığını görmedim hiç. Umarım bu tesadüftür fakat 3-4 sezondur bu böyle. Newcastle'da sezonun ilk yarısında oynadığı maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Ya sakat, ya cezalı, ya hasta vs. Bana kaytarıyor gibi geliyor fakat umarım yanılıyorumdur.
  • Buyursun gelsin tabi bedava oynamayı göze alıyorsa!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MissYou -- 31 Aralık 2005 22:42:39 >
  • hatırladığım kadarıyla röpörtajta fener 5 kat fazla bile verse gsde oynamak istiyorum demişti.
    yani bedava oynamayı göze almış sanırsam.

giderken galatasaraya attığı kazığın acısını yaşıyordur herhalde.
    yoksa aklı olan fbye gider şu anki şartlarda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crazy_58

Buyursun gelsin tabi bedava oynamayı göze alıyorsa!

Emrenin Galatasaray Kulübüne vefa borcu vardır.Gelişigüzel yorumlar yapmayın lütfen.!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemo91

quote:

Emrenin Galatasaray Kulübüne vefa borcu vardır.Gelişigüzel yorumlar yapmayın lütfen.!!

VEFA BORCUYMUŞ! GERÇEKTEN GEL BEDAVA OYNA DESENİZ OYNAR MI ACABA?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet satıp intere kaçmıştır,hıncını alamadığı için dönüp tekrar satıcakmış klübü
    quote:

Orjinalden alıntı: cemo91

quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.