Şimdi Ara

Emre Belözoğlu - Arda Turan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu iki adamın bir arada oynamasını izlerken mest oluyorum resmen.
    Türkiye liginde aynı takımın formasını giyseler her maç takımın ayağını yerden keserlerdi

• İkiside süperdi maçta
  • Emre, Türkiye'de oynayan en iyi 3 orta saha oyuncusundan biri. Arda'da en iyi oyunculardan..

Bu iki oyuncu hangi takımın hayallerini süslemez ki
  • Birde bunlara Elano eklense tadından yenmez. Ah be Emre gibi adam alamadık gitti.
    Tam bize ilaç artı vitamin olurdu.
  • ben bugun emre güngör'ü cok begendim... cok bilincli zeki defans yaptı...
    ii seziyo pozisyonları...arda ise bildigimiz ardaydı en normal hali bile klas iş yapar...

yalnız hamit'i cok begeniyorum... ölüsü bile deli iş yapar... adam hem sağ bek hem orta saha hem sağ acık
    oynuyo... alman fandımentalı var oyun bilgisi cok ii...
    en cok istediim oyuncu hamit... insallah cimboma gelir...
  • Aynen. Maçta en iyi oynayan oyunculardı. Aslında ikisinin birbirini tamamlama özelliği sayesinde ataklarımız etkili oluyor.
  • Emreyi alma şansımız yokta maçta hep Elano-Hamit ikilisini düşündüm. Elanoyu biraz defansif oynatırsak bizim takımın sorunu çözülür.
    Hem dirençli hemde iş yapan orta sahamız olur.
    Umarım Haldunda benim gibi maçı izleyip düşünmüştür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gökhan Töre !
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Emre'nin paslar neydi abi ya
  • yazik be , hamit'in kattiklarini unutmuslar . macin adami hamitti !

hamit-emre-nuri-ozer bu adamlari ne zaman beraber izliycem acaba . rakip takima top kaptirmamalari lazim bunlar bir arada oynarsa
  • çok ince paslar attı
    quote:

Orijinalden alıntı: SpooExi

Emre'nin paslar neydi abi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Emreyi alma şansımız yokta maçta hep Elano-Hamit ikilisini düşündüm. Elanoyu biraz defansif oynatırsak bizim takımın sorunu çözülür.

ulan komedi yaa,inan güldüm akşam akşam mesajına
    Maçı aynı benim gibi izlemişsin
    Bende maçın başından sonuna bizim orta alanda Emre-Marco,Emre-Hamit'i düşündüm...
    Tuncay'ı sola ya da forvete düşündüm.Arda'yı alma şansı olsaydı keşke dedim(bu aramızda kalsın)

• Tartışmasız Türkiye'nin mevcut en iyi oyuncuları. Hem de diğerlerinden iki gömlek üstteler. Arda her geçen gün futbol zekasını geliştiriyor. Emre ise kariyerinin ve formunun zirvesinde. Umarım 2012 ye kadar birkaç oyuncu daha eklenir de milli takım olarak bu oyuncuları kullanabiliz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuşburnu

quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Emreyi alma şansımız yokta maçta hep Elano-Hamit ikilisini düşündüm. Elanoyu biraz defansif oynatırsak bizim takımın sorunu çözülür.

ulan komedi yaa,inan güldüm akşam akşam mesajına
    Maçı aynı benim gibi izlemişsin
    Bende maçın başından sonuna bizim orta alanda Emre-Marco,Emre-Hamit'i düşündüm...
    Tuncay'ı sola ya da forvete düşündüm.Arda'yı alma şansı olsaydı keşke dedim(bu aramızda kalsın)

Herkes kendi çıkarlarını düşünerek maçı izliyor.
    Halilde yedek olarak iyi bir tercih olurdu.

• aahh ulan ahhh bide mesut özil olcak şu milli takımda...
    adam şu anda arjantine karşı ilk 11 oynuyo alman takımında...
  • Rıdvan Dilmen Emre'yi yere göğe sığdıramadı ama Arda'ya gelince kelimeler ağzından cımbız ile çıktı.
  • Geçin şu kolpacı Rıdvan'ı yahu. Emre'Nin yaptığı faulü Arda, Sabri falan yapsaydı "çok gereksiz hedö hödö" falan derdi. Bu herif Selçuk Yula'dan bile beter. O hiç değilse dürüst, saklamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Rıdvan Dilmen Emre'yi yere göğe sığdıramadı ama Arda'ya gelince kelimeler ağzından cımbız ile çıktı.

dogruya dogru , emre super oynadi .

ben kufur ettim acikcasi . Daha onceki maclarda nerdeydi bu emre

bu milli takim , rengi sari kirmizi veya sari lacivert degil . Kirmizi Beyaz
  • Maçı izlerken hem Galatasaray hem de Fenerbahçe forumlarını okuyorum bir yandan da. İnsanlar nasıl taraflı bakabiliyor hayret olaylara. Fenerliler Rıdvan`a Arda`yı övüyor diye sövüyor. Galatasaray`lılar da Arda`nın hakkını yiyor diye.
  • O değilde Emre Güngör iyice toparladı kendini.
  • GS nin stoperler formda emre ile neill olmalı zaten.İnşallah şu serveti güzel fiyata satarız sezon sonuda iki taraf için hayırlısı olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.