Şimdi Ara

Emrah Filmleri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
33.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emrah filmleri hakkındaki her abuk yorum kabulümüssdür

açılışı yapalım
    emrah'ın annesini amcası(baba yarısı) nuri alço'yla bastığı filmde, hasta kız kardeşini iyileşmesi için almanya'ya tedaviye götüreceği sözünü veren tecavüzcü coşkuna emanet etmişti
    bu filmde emrah'a yapılan duble haksızlığı kınıyorum

• bırrak onu gülcan yok artık anamız
  • "hani amcamdın hani baba yarısıydın" şeklinde başlayıp acılar içinde devam eden söz dizisi
  • askerde nöbetten geldim dersahane ye girdim herkes EMRAH ın bi flimini seyrediyor bende seyreden birine sordum anasına mı bacısına tecavüz ediyorlar dedim aldıgım cvp daha komik.Yok daha yapmadılar
  • hani bunlar 3-5 arkadaş aralarına bi kız geliyo bunlar işten donuyo bunlar kız tabi sofrayı donatmış bunlar da böyle sofra gordukleri yok emrah soruyo hangi parayla aldın kız; üzümünü ye bağını sorma falan diyo kız tabi bakkala manavla sonra bunun arkadaşları oturuyo sofraya emrah ta bezi çekerek yemekleri dağıtıyo yemiceeeeeessssss böle işte bide foto çakalım acıların çocuğundan hatta 2 tane

Emrah Filmleri...

Emrah Filmleri...

zuhahahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 1 Temmuz 2006; 20:44:00 >

• hele o ekmeği yeme sahneleri yokmu çıldırasım geliyor kendimi zor tutuyorum
  • evet ekmek sahnesi tam makara kız diyo çok tatlıhayatımda hiç böyle güzel ekmek yememiştim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mauahahah geyikler
  • emrah bir ekol,
    emrah bir yaşam tarzı,
    emrah bir tutku,
    you will never walk alone emrah

Emrah Filmleri...
  • -ermrah!!!

koş læ annene tecavuz ediyorlar

-genemi ya
  • amca dedik bağrımıza bastık
  • Bir rivayete göre Ferdi Tayfur'un karısı ile küçük emrah'ın annesi aynı kadın olursa yani Emrah Ferdi'nin oğlu olursa eğer kadın oyuncudan tasarruf sağlanmış olur ne olsa ikisine de filmin bir karesinde mutlaka tecavüz edecceklerdir (not:Ferdi Tayfur hayranları alınmasın kastım yoktur )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi METAL -- 2 Temmuz 2006; 11:39:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: forious

hani bunlar 3-5 arkadaş aralarına bi kız geliyo bunlar işten donuyo bunlar kız tabi sofrayı donatmış bunlar da böyle sofra gordukleri yok emrah soruyo hangi parayla aldın kız; üzümünü ye bağını sorma falan diyo kız tabi bakkala manavla sonra bunun arkadaşları oturuyo sofraya emrah ta bezi çekerek yemekleri dağıtıyo yemiceeeeeessssss böle işte bide foto çakalım acıların çocuğundan hatta 2 tane

Emrah Filmleri...

Emrah Filmleri...

zuhahahaha

yemices allahım o ince ses yokmu

• ha bide

"abi bak annem bize neler almış"
    "sordun mu hangi parayla almış"

bı kırmızı rugan ayakkabıya bu bağlılık zaten olayı bitirio
  • yine bir filmde Emrahla arkadaşı genelevin karşısına oturmuşlar hatunları süzmektedir

arkadaşı : offf olum karılara bak la emrah

emrah : öle deme benim anamda orda çalışıyo

• bide ete tırnaktan ayrılırmı diyorya ses tonu çok komik
  • herifcioglu o filmleri cevirirken bir de gayrimesru sipa peydahlamis. su 100de 99 emrahin oglu olan veleti
  • şu an show tv de oynuyor. yine hapiste emrah ve roportaj yapıyorlar. tahmin edin niye hapiste.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rybczynski

emrah bir ekol,
    emrah bir yaşam tarzı,
    emrah bir tutku,
    you will never walk alone emrah

Emrah Filmleri...

emrah fun club,whatever you want...
    bugün milliyetin tv ekinde okudum kendisi küçük emrahın hayat hikayesini anlatan bi film çekcekmiş bugünlere nasıl geldiğini anlatan en önemli projesiymiş...

• ne çocuğuydu o

acıların çocuğu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.