Ben fasizme karsiyim arkadas! Katil bir hukumeti var diye butun bir Israil insanini nasil cope atarim ben? Hic mi iyi insan yok bunlarin arasinda? Yada gencecik insanlara sahip bu ulke, ne yaptik ki birbirimize? Iste bu grubu o yuzden kurduk! Yeter artik!
Icerik Ingilizce cunku dunyaya yonelik birsey yapmak istiyoruz. Ben bu isin pesini birakmam... Lutfen bir ulkenin hepsinden nefret etmeden once bazi seyleri dusunelim. Suclanacak biri varsa siviller degildir bu, hukumettir!
Suçlanan siviller değil siyonizmdir.
Dediklerine katılıyorum. Asıl suçlanacak şey Siyonizm ve bunu uygulayan hükümetlerdir.
Evet haklisiniz lakin bunu yinede guzelce tanimlamak gerekiyor. Facebookta aptal saptal gruplara uye olup milletin ebesine kadar inen Turk genclerini goruyorsunuz... Bilincsiz bir nefret tohumu diktiginizde boyle sacmaliklarla karsilasiyorsunuz, durdurulmali.
Kari kiz konusu acilsa herkes yagardi simdi buraya ama bunun hakkinda yorum yapacak kisi cok az galiba
Türkiye kadar faşizme ihtiyacı olan bir ülke yok bundan emin olabilirsin
Neden? Bu bilincsizlestiginde igrenc birseye donusuyor. Herseyin yeri var zamani var birbirinden tiksinen ulkelerle muhattap olmak zorunda kaliyoruz sonra. Neden?