Şimdi Ara

Emporio Armani EA4058 (GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ) 200 TL !! #SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    GÖZLÜĞÜ 2-3 AY ÖNCE ALDIM FAKAT BANA BÜYÜK GELDİĞİ İÇİN SATIYORUM DIŞARIYA HİÇ BİR ŞEKİLDE ÇIKARMADIM TAKMADIM SADECE EV İÇİNDE 2-3 KEZ DENEME İÇİN TAKTIM. ELDEN TESLİM YAPILIR DENİZLİ

YANLARI METALDİR

GERÇEK FİYATI 354 TL OLAN BU GÖZLÜĞÜ SADECE 200 TL YE BIRAKIYORUM

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insafsızherif -- 27 Nisan 2017; 22:4:59 >

• Fatura garabti belgesi falan var mi acaba
    -Takasta yine yukarıdaki koşul geçerlidir.
    -Yeni uye olmus uyeler uzerime ev dahi yapsalar rehin olarak alisveris yapilmayacaktir. Bosuna mesaj yazmasinlar.
    -Profili kapali olan uyelere ne urun satilacaktir nede alinacaktir. Bosuna mesaj yazmasinlar.
    -Kurallar bu kadar basittir. Bu kurallara uymak istemeyen ne benden mal alsın nede bana mal satsın.
  • cagataybas kullanıcısına yanıt
    Maalesef onlar bulunmuyor
    Referanslarim: nopinefrin , Umit__Sen , stjimmy , cool_boy10 , loyalmale , Chaoss , AnFoU , güney tan , floods , Métropol , carismadaly , Patience , RaistlinXX,police41,DHeMLy-CHaY,ronalldowen,gunes016,batuhan57,Furkán,tracy,crwly,aylax,knight0fheaven,zaxurani,evrensel01,turkapil,soldier_x,Ebu Yunus,efesliefe,kırmızı pelerin,Cumaovalı1907,furkanemre8,dodiko,Vengeance Falls,KHeto,BuMé®@NG,ozgurs59,muh.sar,malicokyasar,l,kubilayn,kikero,stouuiop*,boran729,bluee24*, gs09gs09,sakamisin*,bettor26,denizbülent*,Murat Alper,furkan_2280,ÖzGüR-LüK,bosp34,Cool_psy,sapiens_,bilal47,EPICA*,Leonin,fensinn,lateran,Section8,Drmzgl*,Metalürjist,musta35,salom,ömerdemir38,likyas,enginsanli,Josephanzel*,raul_meireles,QRX*,THE LAZ,awos,Megathrone26,disconnect07*,dulger58*,laboral*,merillia,Guthrath,c0mpeng,hellas,yaso1975*,h@ydut,ibrahim477*,med_cezir01,ercyln,PoliceOfficer*,cviper*,aasemihc*,mtnckr*,cengo176,by.optimist,Insane,Focusstayling,JorgeSalcedo(Çek satış işlemi gerçekleştip referans almadığım forumdaşlar-sadece satış yaptıklarım-10'larca arkadaşlada alim yaparak alışverişim olmuştur.)

berkay956,kubilayuzun = Önermem .
    volkitolki77 = kesinlikle bulasmayin.urun icin 3 gun onceden soz verir eve gidince size sanalpazar linkini atiyorum der ama ertesi gun oldu mu telefonu elden sattim diyerek smile icerikli mesaj atar.kesinlikle kendisine guvenilip alisveris yapilacak birisi degildir. kesinlikle önermem kendisini !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.