Bilen arkadaslardan pm ile bana hilesini öğretir misiniz ? bugün fena sardım bu oyuna hosuma gitti fakat enerji bitiyor bisi yapamıyorum :)) yardımlarınızı bekliyorum
Var mı öyle bir şey?
var
varsa bize de söyleyin
Bana da pm'lerseniz sevinirim
varsa bende istiyorum ama facebook oyunlarında hile olduğunu daha önce hiç görmedim. farmville de bi tek hızlı toplama gibi bişey vardı
Feysbuk oyunları zaman kaybından başka birşey değil. Hani hile kullansanız ne olacak sadece komşularınız(yani arkadaşlarınız) görücek aa enerji çoğaltma hilesi yapmııış eşya yollama hilesi yapmııış birkaç günde birsürü seviye atlamııış.(Hani travian gibi yada ne bileyim bu tarz çook fazla kişinin oynadığı bir oyun olsa anlarım ama bunda sadece arkadaşlar görücek hiçbir amacı yok) Şuan kaldırıldı mı bilmiyorum uzun zamandır oynamadım ama çoklu sekmelerde birşeyler yapıp program yardımıda katınca o enerjilerden çanta dolana kadar yollanabiliyordu. Fakat hile çok fazla yayıldı bu hileyi düzeltmedilerse zaten oynamayın yani.
kim söylicek hileyi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme