Şimdi Ara

Empire Total War Başlangıç

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Empire Total War'da büyük britanya ile başladım. biraz baktım ilişkilere. Fransa ile düşmanız mesela. Ben en başta nasıl başlamalıyım, neler yapayım? Biraz ttaktik verirseniz iyi olur.

• diplomatik olarak hollanda ile müttefiksin sanırım. hiç bozma onu ve herkese savaş açarak ortamı bozma onun yerine ticaret anlaşmasından git(trade agreement) ispanyayla müttefik ve askeri dostluk imzalarsan avrupada ve amerikada kendini rahata alırsın zira ispanya hem fransaya komşu hem de avrupa ve amerikanın çoğu yerinde toprağı var(italyada,orta avrupada) bunu yapmak kolay olmayacaktır tabiki başlangıç olarak belirli bi para ve vergi verirsen (ekonomik olarak kısıtlar seni mesela upkeepi yüksek asker ve gemi çıkaramazsın fazla) müttefik olabilirsiniz. onun dışında osmanlıyla ilişkileri sıcak tut tutmazsan rusyayla ticaret anlaşması imzaladığında ana ticaret hattı osmanlıdan geçiyo ve korsanlık yapmaları muhtemel bunu yaparken dikkat et aşırıya kaçma(müttefiklik gibi) savaş durumlarında osmanlıya düşman olan müttefiklerinle(rusya vb.) sorunlar yaşarsın
    k.bakma şimdi yazamadım fazla daha merak ettiğin bişey olursa pmden yada imzamdaki linkten halledebilirsin

• Çok teşekkür ederim. Çok iyi bir yardım oldu. Başka önerileri olan var mı? Bir de ben bir orduyu donanmayla Fransa'ya çıkarıp savaş açtım. Orda kaldı o adam. Bir yere götürmek istediğimde kırmızı ok çıkıyor ve gitmiyor. Fransa'nın olan bir yerin hemen yanında. Niye böyle oluyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogancan-gs-

Çok teşekkür ederim. Çok iyi bir yardım oldu. Başka önerileri olan var mı? Bir de ben bir orduyu donanmayla Fransa'ya çıkarıp savaş açtım. Orda kaldı o adam. Bir yere götürmek istediğimde kırmızı ok çıkıyor ve gitmiyor. Fransa'nın olan bir yerin hemen yanında. Niye böyle oluyor?

yandan kum saatine bas turn geçmesi lazım
  • Teşekkür ederim. Peki teknolojiden, binalardan hangilerini yapmalıyım?
  • hocam teknoloji için okul dışında bi bina yapmana gerek yok içine bi tane de scholar attın mı olur geri kalan tek şey teknoloji sekmesinden araştırmaya tıklamak. o sana araştırmanın bitmesi için kaç turn gerektiğini yazar
    ayrıntılı bilgi için imzamdaki rehber linkine tıkla
  • Ben İspanya'ya ittifak teklif ediyorum. Kabul etmesi için artı olarak vereceğim parayı nasıl önereceğim?

Bir de mesela İspanya'nın dost ve düşman oplduğu ülkeleri nasıl göreceğim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D-Can -- 9 Temmuz 2009; 19:04:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam ben bu sorunları çözdüm. Şimdi trade slotları varmış bu oyunda. buralar nerelredir ve buralara tradeship mi yerleştirmek gerekir? Nasıl yerleştiricez? Bir de donanmalarımı ticaret yollarına getirdiğimde korsan bayrağıyla beraber dalgalanıyor, savaşıyorlar sanırım.Bunun anlamı nedir ve korsanlarla nasıl savaşılır?

Param olmasına rağmen limanlar gelişmiyor. Ne yapmam gerekiyor? Teknoloji mi? Hangi teknoloji?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D-Can -- 11 Temmuz 2009; 0:59:06 >
  • Neyse sorunları çözdüm.
  • Ben Büyük Britanya'yım. Stochholm'ü işgal ettim. 9000 küsür vergi veriyor olması lazım ama ben bu vergiyi alamıyorum, ya da çok az alıyorum. Neden?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogancan-gs-

Ben Büyük Britanya'yım. Stochholm'ü işgal ettim. 9000 küsür vergi veriyor olması lazım ama ben bu vergiyi alamıyorum, ya da çok az alıyorum. Neden?

Giderlerden dolayı olabilir.Mesala 9000 alıyorsan 5000 i askere gidiyordur.
  • Şu an yeni işgal ettiğim için vergien muaf tutuyorum. Oranın 9000 küsür altın geliri gözükürden üstüne geldiğimde, vergiyi açtığımında 2000 falan ekelniyor. Halk mutsuz olduğu için mi böyle?
  • Tamam arkadaşlar, çözdüm olayı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.