Şimdi Ara

Empire: Total War (2009) [ANA KONU] (312. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.381
Cevap
10
Favori
446.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HedoTurkoglu

quote:

Orijinalden alıntı: sroad

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bir sorum daha var dostum biz bu laptoplara yeni ekran kartı alabiliyor muyuz?Yani ben geçen sene aldım bunu 4 gb ram 1 gb ekran kartı var.Mesala bunu 2 gb 256 bit bir ekran kartı ile değiştirebiliyor muyuz?

Edit:Araştırdım çok sıkıntılı bir iş.Baya zor gözüküyor.Yapacak birşey yok düşük ayarlarda oynarız bizde Bu arada d&r da kalmamış o 2li oyun seti aslında iyi fırsat bence,çıkmış paketleride veriyordu içinde.

http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Empire-Napoleon-Game-Of-The-Year-PC//Oyunlar/Strateji/urunno=0000000348445
    Netten sipraiş edebilirsiniz.Kargo ücretsiz.Ben oyunu buradan alıcam
    http://www.nuuvem.com.br/produto/53-empire-napoleon-total-war-edicao-goty
    27 lira yapıyor ve steame eklenebiliyor.

d&r da kargo ücretsiz demi?Birde kapıda ödeme seçeneği varsa hemen internetten sipariş verebilirim

Kargo ücretsiz.Kapıda ödeme seçeneği sanırım yok.Olsa bile 100 lira gibi bir limiti vardır.Bence hiç uğraşma.Paypal hesabın varsa(yoksa bile al.Her zaman lazım oluyor) dediğim siteden al.Ben aldım.Steamden aktif ettim.Oyun sorunsuz bir şekilde çalışıyor..

kargo 3.5 lira hocam nerde ücretsiz paypal yok bende direk kredi kartı ile yapsam sıkıntı olur mu?Stoklarda 1 tane gözüküyormuş onuda internetten alabiliyormuşuz.Mağazadan olmuyormuş.Yoksa o 1 taneyi siz mi aldınız hocam :) boşuna uğraşmıyım şimdi.

Hayır ben nuuvem.br den aldım.28 lira tuttu.d&r da ben bildim bileli kargo ücretsizdi.Belki oyun vb. bazı ürünlerde ücret uyguluyorlar o zaman.

42 liraya geliyor çok mu fazla veriyorum acaba?Almasam mı oyunu?

gidip alırsanız 40 liraya gelecek yine bir fark yok yani en uygun fiyat bu 2 oyun + tüm dlclere sahip oluyorsunuz + kutulu hatıra olur ve güncellemeler dışında veri indirmeniz gerekmez

tamam dostum teşekkürler :) merak ettiğim birşey var.Oyunun campaing modunda örneğin bir şehiri aldık o şehirde kaleler felan hazır mı oluyor yoksa inşaa olaylarınada karışabiliyor muyuz bu oyunda?Daha önce hiç total war campaing oynamadım.

o şehrin gelişmişlik seviyesine göre inşaat edebilirsiniz. yani şehre campaign mapte tıklayınca konsolda binaları görürsünüz oradan binaları upgrade edebiliyorsunuz. tüm binalar son seviye ise size yapacak bir şey kalmamış demektir

• Arkadaş şu haritada bir yere tıklarken yada menüdeki bölümlere tıklarken çıkan tak diye sesi nasıl kapatabiliriz.Ses ayarlarına baktım ama öyle bir seçenek yok.Orada sadece konuşma,müzik gibi şeylerin ayarları var.Oyundaki müzikler güzel ama şu menülerde dolaşırken yada bişey açarken ki tak sesi adamı çıldırtıyor..
  • Arkadaşlar oyunun siparişini verdim parasını havale ettim ama adamlar ürünü tedarik edemedikleri için siparişi iptal ettiler.Nasıl bir mağaza anlayışıdır bu
  • oyunun korsanını indirdim kurdum açıldı ama oyun sarmadı savaş ruhu gitmiş taktik geri planda teknolojisi olan alıyor osmanlıyla oynamak işkence rome total wara devam
  • quote:

Arkadaşlar oyunun siparişini verdim parasını havale ettim ama adamlar ürünü tedarik edemedikleri için siparişi iptal ettiler.Nasıl bir mağaza anlayışıdır bu

Ülkemizin gerçeği işte.Olmayan malı satmak müşteriyi kandırmak oyalamak aptal yerine koymanın herhangi bir cezası yok bu ülkede.Sözde kanun çıkardılar ancak ne uyan var ne de uymayanı yargılayan var.Hakem heyetleri bir kararı 3 ayda verirse olacağı bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA

quote:

Neyin kafası bu
    Ben fx5500 256 mb ve 512 mb ddr ile bu oyunu 800-600 de oynuyordum low da

ee işte 800x600 low'da oynayabilmişsin ben ne dedim en düşükte oynanır dedim?

quote:

Oyunu steamden almayı düşünüyorum.Yalnız win 8 64bit ile uyumlu mudur acaba.Sonra oyundan atmasın..Ayrıca dlcler için ayriyetten satın almam mı gerek li.Steamde empire total war 15 $ şuanda..Yada başka yerden de alabilirim..

oyundan atma tarzı problemler olmayacaktır.

oyunu ve beğendiğiniz dlc'leri tek tek de alabilirsiniz veya bütün oyunu ve çıkmış bütün dlc'lerini içeren bu paketi de alabilirsiniz:http://store.steampowered.com/sub/17092/?snr=1_5_9__403

quote:

Yani aldığınıza değmez zevk alamazsınız mı diyorsunuz?Crysis 2 de kasmıştı ama güncelleme yapınca ekran kartına düzelmişti.Alan Wake biraz kasma yapıyordu medium da.

yok kesinlikle zevk alırsınız. zaten oyun strateji olduğu için görsellikten alınan zevk 2. planda. insan kendini kaptırınca pek umursamıyor zaten sadece full'de oynayamazsınız onu demek istemiştim. dediğim gibi bayağı farkediyor görüntü ama high ve medium ayarlar da fena sayılmaz, oynatır kendini oyun...

Hocam ama o kart 2004 yılında çıkmış sp3 bile desteklemeyen bir kart, şu an hd7670 m de full de akıcı oynuyorum, 9400 gt bile yağ gibi oynatıyor bu oyunu, oyun çok iyi optimşze edilmiş, inşallah rome 2 de böyle olur

Hocam dalga mı geçiyorsun?

Ben GTX 670 PE/OC ile full ayarlarda sabit 60 fps alamıyorum. 1920x1080, her şey "Ultra". SSAO açarsam ve birimlere tamamen yaklaşırsam 35 fps'ye kadar düşüyorum.
    SSAO'da sıkıntı var ve patch'lerle de düzelmedi. SSAO kapalı 55-120 fps arası gidiyor. En kötü 46 gördüm.

DirectX 11 olmasına rağmen Shogun ile neredeyse aynı performans alıyorum. Bu da Empire ve Napoleon Total War oyunlarındaki optimizasyonun çok kötü olduğunu gösteriyor.

Umarım Rome 2 böyle olmaz!

• quote:

Orijinalden alıntı: DRACON1C

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA

quote:

Neyin kafası bu
    Ben fx5500 256 mb ve 512 mb ddr ile bu oyunu 800-600 de oynuyordum low da

ee işte 800x600 low'da oynayabilmişsin ben ne dedim en düşükte oynanır dedim?

quote:

Oyunu steamden almayı düşünüyorum.Yalnız win 8 64bit ile uyumlu mudur acaba.Sonra oyundan atmasın..Ayrıca dlcler için ayriyetten satın almam mı gerek li.Steamde empire total war 15 $ şuanda..Yada başka yerden de alabilirim..

oyundan atma tarzı problemler olmayacaktır.

oyunu ve beğendiğiniz dlc'leri tek tek de alabilirsiniz veya bütün oyunu ve çıkmış bütün dlc'lerini içeren bu paketi de alabilirsiniz:http://store.steampowered.com/sub/17092/?snr=1_5_9__403

quote:

Yani aldığınıza değmez zevk alamazsınız mı diyorsunuz?Crysis 2 de kasmıştı ama güncelleme yapınca ekran kartına düzelmişti.Alan Wake biraz kasma yapıyordu medium da.

yok kesinlikle zevk alırsınız. zaten oyun strateji olduğu için görsellikten alınan zevk 2. planda. insan kendini kaptırınca pek umursamıyor zaten sadece full'de oynayamazsınız onu demek istemiştim. dediğim gibi bayağı farkediyor görüntü ama high ve medium ayarlar da fena sayılmaz, oynatır kendini oyun...

Hocam ama o kart 2004 yılında çıkmış sp3 bile desteklemeyen bir kart, şu an hd7670 m de full de akıcı oynuyorum, 9400 gt bile yağ gibi oynatıyor bu oyunu, oyun çok iyi optimşze edilmiş, inşallah rome 2 de böyle olur

Hocam dalga mı geçiyorsun?

Ben GTX 670 PE/OC ile full ayarlarda sabit 60 fps alamıyorum. 1920x1080, her şey "Ultra". SSAO açarsam ve birimlere tamamen yaklaşırsam 35 fps'ye kadar düşüyorum.
    SSAO'da sıkıntı var ve patch'lerle de düzelmedi. SSAO kapalı 55-120 fps arası gidiyor. En kötü 46 gördüm.

DirectX 11 olmasına rağmen Shogun ile neredeyse aynı performans alıyorum. Bu da Empire ve Napoleon Total War oyunlarındaki optimizasyonun çok kötü olduğunu gösteriyor.

Umarım Rome 2 böyle olmaz!

benim hiç bir zaman iyi bir kartım olmadı, sahip olduğum en iyi kartlar hd 4670 ve 7670m.

Diğer oyunlara kıyasla, full hd de medium ayarlarda empire tw gayet akıcı bir oyundur. Her bir ayarı köklerseniz haklı olabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ecay

quote:

Arkadaşlar oyunun siparişini verdim parasını havale ettim ama adamlar ürünü tedarik edemedikleri için siparişi iptal ettiler.Nasıl bir mağaza anlayışıdır bu

Ülkemizin gerçeği işte.Olmayan malı satmak müşteriyi kandırmak oyalamak aptal yerine koymanın herhangi bir cezası yok bu ülkede.Sözde kanun çıkardılar ancak ne uyan var ne de uymayanı yargılayan var.Hakem heyetleri bir kararı 3 ayda verirse olacağı bu.

havaleyi seçtim,2. günün sonunda yaptım buna rağmen parayı yatırdıktan sonra ürünün kalıp kalmadığı kontrol ediliyor

• Oyunu kötü yoldan edinip update yapamayanlar update dosyalarını xpsp3 uyumluluk modu ve yönetici olarak çalıştırsın oluyor.
  • oyunda sömürgeler ne işe yarıyor? ben hala çözemedim bi yararını göremedim cidden ne bileyim ordusu alıp da benimle savaşa gelebilir ya da yıllık vergi verebilir ama fark etmedim ben böyle bir şey var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Çavuş

oyunda sömürgeler ne işe yarıyor? ben hala çözemedim bi yararını göremedim cidden ne bileyim ordusu alıp da benimle savaşa gelebilir ya da yıllık vergi verebilir ama fark etmedim ben böyle bir şey var mı?

Her turda kendi gelirinin yarısını veriyor.Ayrıca diğer düşman ülkelere tampon görevi görüyorlar.Güçlü bir sömürgen varsa o bölgede asker tutmadığın için buradan da baya karlı çıkıyorsun.

EDIT:Zaten 1.5 yaması çıkasıya kadar hiç bir ülke sömürge olmayı kabul etmiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecay -- 9 Mart 2013; 11:24:55 >
  • quote:

quote:

oyunda sömürgeler ne işe yarıyor? ben hala çözemedim bi yararını göremedim cidden ne bileyim ordusu alıp da benimle savaşa gelebilir ya da yıllık vergi verebilir ama fark etmedim ben böyle bir şey var mı?

Her turda kendi gelirinin yarısını veriyor.Ayrıca diğer düşman ülkelere tampon görevi görüyorlar.Güçlü bir sömürgen varsa o bölgede asker tutmadığın için buradan da baya karlı çıkıyorsun.

EDIT:Zaten 1.5 yaması çıkasıya kadar hiç bir ülke sömürge olmayı kabul etmiyordu.

anladım kardeşim, ben de diyorum ne işe yarar bunlar, dediğin gibi tampon olması güzel gelirinin yarısı olayı da iyiymiş. ben yama falan yapmadım orijinal oyunda yama yapabiliyo muyuz, yapacağımdan değil de, maratha konfedarasyonu ile abdyi sömürge yapmıştım

• quote:

quote:

quote:

anladım kardeşim, ben de diyorum ne işe yarar bunlar, dediğin gibi tampon olması güzel gelirinin yarısı olayı da iyiymiş. ben yama falan yapmadım orijinal oyunda yama yapabiliyo muyuz, yapacağımdan değil de, maratha konfedarasyonu ile abdyi sömürge yapmıştım

Ben orjinal almadım bu oyunu.Ama elbette ki orjinal oyun update edilebiliyordur.Zaten update orjinal oyun için var. Oyunu update ederek oyna mümkünse çünkü çok şey değişiyor hatta oyunun stratejisi tamamen değişiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben orjinal almadım bu oyunu.Ama elbette ki orjinal oyun update edilebiliyordur.Zaten update orjinal oyun için var. Oyunu update ederek oyna mümkünse çünkü çok şey değişiyor hatta oyunun stratejisi tamamen değişiyor.

bi dahaki oynayışımda deniyeyim, steamdan pek anlamıyorum da listede gözüküyorlar sadece playe basıp oynuyordum bi bakarım update nerede diye

• Steamde E:TW 3.74 dolar kaçırmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteora111

Steamde E:TW 3.74 dolar kaçırmayın

Teşekkür ederim hocam.Katkımız olsun arşivde her zaman bulunsun diye aldım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: meteora111

Steamde E:TW 3.74 dolar kaçırmayın

Teşekkür ederim hocam.Katkımız olsun arşivde her zaman bulunsun diye aldım.

birşey değil ben sadece haber vereyim dedim bu arada indirim bitti allmak isteyipde kaççıranlar adına üzgünüm
  • very hard'da osmanlı için oyunda bug gibi bir strateji var çok zevkli. potansiyel düşmanlar ile kara bağlantısını kes(toprak vererek), deniz gücüne aban, gereksiz ordu bulundurma semenilerden oluştur, düşman ticaret yollarını baltala ve gemilerini yağmala. deniz savaşlarına da biraz sabredince oldukça zevkli. bir turda 10'k ya yakın ticaret baltalamadan gelir elde edip hemen hemen her turda 3-4k'lık düşman gemisi yağmalayarak müthiş gelir elde ediliyor süper olay . ki bu oyun başları. bir süre sonra ticaret yapmayan ülkeler savaş açsada filolarını yağmalayıp ticaretlerini baltalayayım diyor insan

bu şekilde shogun 2 ve ntw'den çok daha zevkli hale geldi oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 12 Mayıs 2013; 8:15:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

very hard'da osmanlı için oyunda bug gibi bir strateji var çok zevkli. potansiyel düşmanlar ile kara bağlantısını kes(toprak vererek), deniz gücüne aban, gereksiz ordu bulundurma semenilerden oluştur, düşman ticaret yollarını baltala ve gemilerini yağmala. deniz savaşlarına da biraz sabredince oldukça zevkli. bir turda 10'k ya yakın ticaret baltalamadan gelir elde edip hemen hemen her turda 3-4k'lık düşman gemisi yağmalayarak müthiş gelir elde ediliyor süper olay . ki bu oyun başları. bir süre sonra ticaret yapmayan ülkeler savaş açsada filolarını yağmalayıp ticaretlerini baltalayayım diyor insan

bu şekilde shogun 2 ve ntw'den çok daha zevkli hale geldi oyun.

Bende buna benzer bir taktik uyguluyorum,güçlü ise potansiyel düşmanlarıma köprü olan şehirleri alakasız devletlere satıyorum.Bu şekilde hem para hemde zaman kazanabiliyorsunuz.

• Beyler oyunu aldım sonunda fakat baya zor geldi kontrol bakımından.Daha önce bu oyunu oynamadım.Nelere bakmalıyım?Mesela bir birliğe tıkladığım zaman tekrar boş olarak gezınme moduna nasıl giriyoruz ya kale savaşlarında nasıl bir taktik yapmam lazım.Önce neleri öne sürmem lazım.
    Birde oyunun hikaye modu hangisi ana menüde farklı seyler var.Hangisine başlamalıyım

Bu arada ETW NTW Game of the year d&r da 20 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HedoTurkoglu -- 4 Haziran 2013; 10:22:55 >
  • 
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.