Şimdi Ara

Empire State Binasına uzaylı saldırısı! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
16.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eyvallah da,bu heriflerin parası olması çok akıllı oldukları anlamına gelir mi bilmyiorum.

    Çin de kömür ocağı varda nasıl ele geçirmiş bunu ? mesela bende ratçayıld çocuğu olsaydım o miras bir şekilde bana geçecek. Birine geçicek,bunlar nasıl almış bu kadar şeyi ? olayları ne ?

    Açıkçası o kırmızı tiksindiğim kız dışında bir ürpertim olmadı,varsın geçirsinler dünyayı ellerine. Köle olmasak yeter ölelim misler gibi

    Para saçmalığını hiç icad etmemek gerekiyordu hiç
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0nur*

    Eyvallah da,bu heriflerin parası olması çok akıllı oldukları anlamına gelir mi bilmyiorum.

    Çin de kömür ocağı varda nasıl ele geçirmiş bunu ? mesela bende ratçayıld çocuğu olsaydım o miras bir şekilde bana geçecek. Birine geçicek,bunlar nasıl almış bu kadar şeyi ? olayları ne ?

    Açıkçası o kırmızı tiksindiğim kız dışında bir ürpertim olmadı,varsın geçirsinler dünyayı ellerine. Köle olmasak yeter ölelim misler gibi

    Para saçmalığını hiç icad etmemek gerekiyordu hiç

    paraları olmaları çok akıllı oldukları anlamına gelmez ancak bunlar yapacakları işlerin kararlarını toplantı yaparak alıyorlar yani kimse sorumlu olduğu kuruluşu kafasına göre değil ortak karar üzerine yönlendiriyorbu da hata yapmalarını engellyor .sana tavsiyem birinci ,ikinci dünya savaşını, hitleri, stalini, napeleonu kim finase etmiş araştırırsan az çok fikir sahibi olursun paraları nasıl kazandıklarına gelince rotschildlar ve rockfeller lar tarlada çalışırken gömü buluyorlar , yok yok şaka
    şöyle bir yazı buldum gayet açıklayıcı

    Firavunun altında yer alan sadrazam ve ruhban sınıfından oluşan piramit modeli bir yapısı olan antik Mısır’daki devlet yapısındaki gibi, bugünün monarşik rejimler otorite sağlamak için çok daha karmaşık bir piramit model kullanmaktadırlar.

    Sadrazama sahip olan Mısır firavunu gibi, QE2 (İngiltere Kraliçesi Queen Elisabeth II)’nin da “en güvenilir danışmanı” olan sadrazamı vardır ve ismi de Evelyn Rothschild’dir ve dünyanın ikinci en güçlü zenginidir. Ayni zamanda dünyanın finans merkezi olan City State of London’un lord’udur. Lord Rothschild ve onun gücü, 13 şehir konsülünün temsilciliğinin arkasına gizlenmiştir.

    Lord Evelyn Rothschild ne kadar zengin ve güçlüdür? Tarihi olarak Rothschild ailesinin serveti yer altı mahzenlerinde gizlidir. Rothschild’in gizli servetinin kayıtları hiçbir zaman denetlenmemiş ve muhasebeleştirilmemiştir.

    Aile tarafından kısıtlanan biyografileri servetlerinin giderek azaldığı yönünde hilelidir. Fakat araştırmacıların tahmini servetleri 500 Trilyon dolar – tüm dünyadaki servetlerin yarısı- olduğu yönündedir.

    Sayısız şatoları, otelleri, bağları, yarış atları ve egzotik tesislerinin yanında Rothschildler 1800’lerde Routers’i satın aldı. Ardından Routers Associated Press’i satın aldı ki bu yolla seçilmiş yeni hikayeleri gün aşırı tüm dünyaya duyurmaktadır. Menfaatlerini sahibi oldukları 3 ana televizyon ağı kanalıyla korurlar ve medyanın –ki onun da sahibidirler- dikkatini kendilerinden uzak tutarlar.
    Son zamanlara kadar, İngiltere Kraliyet Madenleri’nin sahibi ve işleticisiydiler. Bu sayede yine yönettikleri Bank of England’ın da altın acenteliğini sürdürdüler. Günlük cirosu 30-40 milyon ons altın (11 trilyon dolar) olan LBMA –London Bullion Market Association- (Londra Külçe Altın Kurumu) kontrolünü yaptılar. Sadece dönen ticaretin komisyonu sayesinde Rothscildler her hafta milyonlarca dolar kazandılar. Ayrıca dünya piyasasında altının fiyatını da kontrol ederek fiyat iniş çıkışları sayesinde de kar elde ettiler.

    Asırlar boyunca, Rothscildler trilyonlarca dolar değerindeki külçe altını yer altı mahzenlerinde sakladılar ve dünya altın üretiminini kontrol ettiler. Dünyanın en büyük petrol şirketi olan Royal Dutch Shell (Bildiğimiz “Shell”) firmasındaki menfaatlerini kontrol ettiler. Düzmece yardım faaliyetleri ve Vatikan’ın ve “Black Nobility”nin servetlerinin yer aldığı gizli hesapların bulunduğu denizaşırı (off-shore) bankacılık faaliyetleri Rothschild Swiss Bank, vakıflar ve holding firmaları aracılığıyla yönettiler.

    Her ne kadar Evelyn Rothschild yaşlı ve zararsız bir adam görünümünde olsa da, bu konularda hiç hata yapmadı. Rothschild ve onun ataları; elle seçilmiş devlet başkanları, iflas etmiş menkul kıymet borsaları, haczedilmiş milletler, tezgahlanmış savaşlar, finanse edilmiş katliamlar ve fakirleştirilmiş milyonlarca insan oluşturmuşlardır.
    Tek bir ailenin biriktirdiği servet dünyadaki tüm insanların beslenmesine, giyinmesine ve barınmasına yetecek düzeydedir.
    Evelyn Rothschild nasıl QE2 (İngiltere kraliçesi Queen Elisabeth II)’nin sadrazamı ve “Black Nobility”nin (Ayrı makalede açıklayacağım kimler olduğunu – KD) “Godfather”i oldu? Doğmacadan. Evelyn Rothschild Mayer Amschel Rothschild’in torununun torununun torununun büyük oğludur ve “godfather”lik silsile yolu ile David de Rothschild’e geçecek.


    devamını okumak isterseniz
    http://www.milligorus-forum.com.tr/siyonizm-ve-gercekler/56347-rothschild-ailesi-illuminati-nin-ve-yeni-dunya-duzeni-gizli-ittifaki.html




  • Yazı güzel,teşekkür edeirm bilgi için. Velhasıl bu para nasıl onların eline geçiyor ben halen anlamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0nur*

    Yazı güzel,teşekkür edeirm bilgi için. Velhasıl bu para nasıl onların eline geçiyor ben halen anlamadım.

    Bu heriflerin soyunun firavunlara dayandığı söyleniyor, fakir olduklarını düşünemeyiz herhalde. Yani her devirde firavunlar gibi "tanrı" rolünü oynayarak arka plandan yönettiler dünyayı.

    Fakat kesin olan şu ki, tarihleri Tapınak Şovalyelerine dayanıyor. Tapınak Şovalyeleri kilisenin ordusu iken, kabala inancıyla tanışıp sapıyorlar ve bir kaç kez çok farklı tarihlerde kıyıma uğrayarak bugüne kadar geliyorlar. Paraları Vatikan'a dayanıyor yani, sonra Vatikan'ı bile tehtid eder hale geldikleri için soykırıma uğruyorlar. Aile içinde ensest ilişki yaşıyorlar, soyları saf kalsın diye.

    Cristof Colomb bir tapınak şovalyecisiydi. Çok iyi gemicilerdi, aynı zamanda orta asya ve mısırdan öğrendikleri tekniklerle harita yaparak coğrafi keşifleri yaptılar. Gemilerindeki işaretler ve gotik kiliselerdeki işaretler aynıdır, tapınak şovalyelerinin sembolüdür. Yani parayı bulacak haddinden fazla şey yaptılar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0nur*

    Yazı güzel,teşekkür edeirm bilgi için. Velhasıl bu para nasıl onların eline geçiyor ben halen anlamadım.

    bunlar günümüzde amerika merkez bankasının sahibi ,şimdi amerikada istedikleri gibi dolar basıyorlar karşılıksız dolar yani para orjinal banknot ama malı karşılığ yok ,eskidende bi üçkağıt yaptılar herhalde imf başkanı neden istifa ettiğini haberlerde görmüşsünüzdür tecavüz suçlamsı yüzünden istifa etmek zorunda kaldı neden ? amerikanın bastığı dolar karşısında altın göstermesi gerekiyor imf başkanıda kardeşim sen para basıyon ama hani bunun karşılığı altın deyince adam 2 günde tecavüzcü oldu
    Edit : ımf de bunların zaten eski ımf başkanı patrona karşı çıktı anlıyacağınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hadouken06 -- 23 Kasım 2011; 17:10:33 >




  • su tarıh bı gelsede sızde kurtulsanız bızde kurtulsak
  • ben uzaydan gelen gelişmiş bir uygarlık üyesi olsam Empire State binasına değil pentagona saldırıp amerikayı felç ederdim neden Empire State binasına saldırıyorlar bu insanlar, ufolar demiyorum dikkat edin. zaten bu sözde uzaylılar gelişmiş medeniyetse bunlar saldırgan olmaz birde şu var ufodan çıkıpda selam dünyalı biz dostuz memleket nere deyip sırtını sıvazlamaya başlarlarsa hemen kacın uzaylıların cinsel ilişkiye girme şekli sırt sıvazlama şeklinde oluyormuş
  • Konununda iyi suyunu çıkarttık ha.
  • İlluminatiden bu aralar ses çıkmıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Serdar

    Ben de söyle bir komplo teorisi atayim ortaya.

    Rockefeller ailesi coktan uzaylilarla iletisim kurdu. Sonsuz yasamin sirrini da uzaylilardan aldi ve büyük bir anlasmaya imza atti. Dünya ekonomisini elinde tutan ailelerden biri olan bu aile, dünyadaki ekonomik durumu yavas yavas bir cikmaza sokara ülkeleri, onlarin insanlarini, dogal kaynaklarini öyle ya da böyle kendine baglayacak ve yeni bir kölelik düzeni kuracak. Bu düzenden de bu aileyle birebir iletisimde olan uzaylilar faydalanacak. Insanligi sömürecek, Rockefeller ailesi de sonsuza dek yasayacak.

    Yoksa alt tabakayi bitiren bu güruh, orta tabakayi es gecip zenginlerden daha fazla vergi alinsin gazini millete verip Wall Street'i isgal ettirmeye neden calissin ki? Zaten dünyanin neredeyse tamamina hakimler. Zenginlerin paralarina ve tüm varliklarina göz dikmelerinde bir amac olmali, insan üstü bir amac.

    Görmüyor musunuz, Türkiye'nin ekonomisini ithal bakanla düzelttirdik; Dervis'i getirttirdik, daha dogrusu "getirttirtildik". Yunanistan basbakani Papandreu koltugunu Dünya Bankasi eski baskan yardimcisi, Yunan eski merkez bankasi baskanina birakiyor. Ülkeyi tamamen büyük gruplara teslim ediyorlar. Italya'da Berlusconi istifa ediyor; yerine yine bir "ekonomi uzmani" oturtturuluyor. E Türkiye'de satilmadik zaten bir donumuz kaldi; bir de bedava dagitilan kömürün isletmeleri.

    Yani, uzun lafin kisasi; uzaylilar zaten burada. Fark ettirmeden ele geciriyorlar dünyayi...

    sakin ol kardeş. oha yaw bu nası bi komplo teorisi böyle. teori konusunda yeni bi çığır açtın tebrik ediyorum seni:)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: achilles97

    sakin ol kardeş. oha yaw bu nası bi komplo teorisi böyle. teori konusunda yeni bi çığır açtın tebrik ediyorum seni:)


    Bilimkurgu filmi izlerken de böyle kafayi duvara vurmuyorsundur umarim...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Serdar

    quote:

    Orijinalden alıntı: achilles97

    sakin ol kardeş. oha yaw bu nası bi komplo teorisi böyle. teori konusunda yeni bi çığır açtın tebrik ediyorum seni:)


    Bilimkurgu filmi izlerken de böyle kafayi duvara vurmuyorsundur umarim...

    ama yemin ediyorum senaryo muazzam.bi yönetmenle falan görüştünmü bence güzel film olur burdan




  • saldırı çok gizli yapıldı galiba şu 21 aralık gelse de daha bir şenlensek
  • ben hayatımda böyle farklı komplo teorileri görmedim. ortaya karışık olmuş valla =) hayır yani o klipleri filmleri yıllardır izlerim ne rüyama girdi nede hayatıma farklı bir boyut kattı =D

    bu komplo teorilerini başlatan devam ettiren, kendileride birşeyler ekleyip bizlere sunan kişilerin şizofren olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stabwound

    ben hayatımda böyle farklı komplo teorileri görmedim. ortaya karışık olmuş valla =) hayır yani o klipleri filmleri yıllardır izlerim ne rüyama girdi nede hayatıma farklı bir boyut kattı =D

    bu komplo teorilerini başlatan devam ettiren, kendileride birşeyler ekleyip bizlere sunan kişilerin şizofren olduğunu düşünüyorum.

    Ben sigir ve domuzlarla da konusuyorum. Sizofreni baslangici mi dersiniz, kolaya kacip manyak mi dersiniz bilmiyorum ama öyle bilgisayar basinda oturmaya cok da vaktim yok malesef.
  • Yaaa bak ben bu olayı tamamen unutmuşum. Neyse, fotoğrafımı koymaktan kurtuldum ya.
    Şimdi artık önümüzdeki Aralık ayına bakacağız.
  • Şizofren olduğumu öğrendiğime sevindim. Çünkü piskoloğum bana çok "gerçekçi" birisi olduğumu, hatta onu ve yöntemlerini bile sorguladığım için üzerimde "hipnoz" yöntemini kullanmayacağını söylemişti Buradaki değerli piskolog arkadaşlara teşekkür ederiz

    Not: Durumumun uzaylılarla alakası yoktu yanlış anlaşılmasın, özel sorunlar

    Bir gün dış dünya ile temas kurulacak, fakat temas kurduklarımız iç dünyadan olacaklar.

    Nostradamus konuştu beyler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaiMei -- 27 Mart 2012; 14:09:20 >




  • Rothschild ve Rockefeller ailelerini tüm dünya zeitgeist filmi yardımıyla tanıdı.
    amaç bu ailelerin örgütlerini pazarlamak mıydı yoksa ?
    yıllardan beri süre gelen bir gücü nasıl değiştirebilirsiniz ki ?

    bence bu tür örgütleri ifşa etmek yerine ülkenize faydalı bir şeyler geliştirmek daha yararlı olur.
    cünkü dünyanın düzeni maaleef değişmez.
    Su an kapitalizm vahşi bir şekilde devam ediyor.

    Yıllardan beri dünyanın bir çöplüge döneyecegi filmlerini izliyoruz.
    Uzay çagına gecmişiz fakat dünya pislik bir halde.

    Haplarla besleniyoruz giyim tek tip robotlar çalışmada ön planda vs.

    Soncu itibariyle bu gücün önünde durmak imkansız.
  • 2. Dünya Savaşından sonra ABD Almanya'dan bilim adamları kaçırdı (hatta uzaya gönderdiği uydulardaki roketleri bu adamlar yaptı) ve fark etti ki Almanlar yuvarlak, olduğu yerden kalkabilen, hareket kabiliyeti yüksek olan uçaklar yapmışlar.
    Sonra dururlar mı kuruyorlar oyunu. Sağa sola yuvarlak uçakları gönderiyorlar sonra insanlara UFO var bakın evrende yalnız değiliz!!11! mesajları veriyorlar.
    Farkındaysanız her geçen yıl UFO haberleri çoğalıyor insanları inanmaya zorluyorlar. Noldu uzaylıar yüzyıllardır yoktular 2. Dünya Savaşından sonra mı ortaya çıktılar? İnsanlar güçlensinler adam akıllı savaşalım mı dediler?
    Bunların hepsi büyük oyunun parçası en sonunda ne yapıcaklar biliyor musunuz? Sahte uzaylı istilası İnsanların Birleşmiş Mİlletlere nolur kurtarın bizi uzaylılar başa çıkamıyoruz demelerini sağlıcaklar. En sonunda bütün ülkeleri birleştiricekler (farkındaysanız ülke sayısı her geçen gün artıyor ne diyorduk? BÖL-PARÇALA-YÖNET) ve hayallerine TEK DÜNYA DEVLETİ'ne kavuşacaklar. Sonrası malum zaten deccal veHz. Mehdi burayı bilmeyen yoktur zaten




  •  
    <meta http-equiv="refresh" content="60;URL=http://hedefbilgitoplumu.com">


    sayfayı heklemişler bile. 60 saniye sonra yönlendiği adres :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.