Şimdi Ara

Emperor of The Silkroad 2 : Kara Dünya (Mutlu Son)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Emperor Of The Silk.road 2 : Kara Dünya

Bölüm 1: Yarkent-Semerkant
    Takla Makandan Ayrıldıktan Sonra Hava Çok Pis ve Laglıydı.Aiedail Kervanı ile Bu Sıcaklıga zor Dayanıyordu.Sıacklıga Yenik Düşen Aiedail Niya Reamiste Bir Gölgeye Uzanıp, Uyudu.Uyandığında Önünde Lord Yarkan'ı Buldu.Lord Yarkan, Yumruğu ile Aiedail'e Bi Çoktı.10m ileri Gitti.Aiedail Şeytanı, Basarak Lord Yarkanı Parçalamaya Başladı.Çok Sinirli Bir Şekilde Dalıyor Çünkü, Bu sıcaklar Asabını Bozmuştu.Lord Yarkana Glaivesi ile Her Çakışında, Lord Yarkanın Kemikleri Kırılıyordu.Aeidail Glaivesini Aldı vee Glaiveyi Lord Yarkanın Boynuna Fırlattı.Lord Yarkanın Kafası Yere Düşmüstü ve Boynu Parçalandıktan Sonra Tüm Kemikleri Kırıldı.Ve Lord Yarkan Öldü.Bunu Gören Etraftaki Niya Generaller Alarm Verip.Aiedaile Saldırır.
    Aiedail Hemen Karanlık Mağralardan Semerkant Topraklarına Geçer ve Niyalardan Kurtulur. Önüne Golem Adlı 40 lvl Yaratıklar Gelir.Çember Skil ile Bi Çakar Hepsini Devirir.En Sonunda Semerkanta Sağ Salim Ulaşır.

Bölüm 2: Bağdat
    En Sonunda Bağdate Sorunsuz Ulaşır.Kervanındaki Mallırı satar ve Çok Zengin Olur.
    Bağdat Kralı Onu Orduya Davet Eder.Ve iyi Fiyat Öder.Aedaildee Katılır.Onun için Yeni Maceralar Başlıyacaktır..
    (Burayı Kısa Yapıyım Dedim)

Bölüm 3 : WyRda
    2 ay Sonra,
    Dayısının Anadolian Platuesa Taşıntığını Haber Alır.Kendisi 140 lvl Olmuştur.Ve Tüm itemleri Sosun +11dir.
    Anatolian Platousa Giderken Önüne ROC Çıkar.ROC Çok Güçlüdür.Canı Çok Fazla Olduğu İçin Kolay Kolay Ölmemektedir.ROCun Çöl Fırtınasına,
    Aiedail, Zor Dayanır.Tam O Anda, DarkKiller Ejderhasıyla Gelir ve ROCa Saldırır.Aiedail, DarkKillerin Misery Adlı Ejdarhasından Korkup Kaçar Gider.
    DarkKiller Killed Roc from Anatolian Platus.En Sonunda Dayısının Tarlasına Ulaşır.Dayısı Çok Mutlu Olmuştur.Daha Sonra Aiedail 140 lvl Canavarların Oyduğu Bölgeye Kasmaya Gider.Orda Çok Fazla Elixir Weapon Düşmektedir.50 Tane Elixir Weapon Yapar ve Satar.Ertesi Gün Hiç Elixir Düşmemeye Başlamıştır.Çok Umutsuzdur.Tam Giant Keserken Bilemediği bir Şey Düşer.Onu Hemen Stalda Satmaya Gider Ama Stalla Koyamaz.NPCyede SAtamaz.
    O Itemin Ne Olduğunu Herkeze Sordu Ama Kimse Bilemedi.Çantasında Taşıdı.Issız Bir Yerde Ne Olduğunu Düşünürken.O item Parçalanmaya Başladı.Ve İçinden Küçük Bir Ejderha Çıktı.Glaivesi Seal of sun +11'dan, Seal Of Dragon +11'e Dönüştü.Glaivesi Mükemmel Parlıyordu.Glaivesin Bu Parlamasına Daha Alışamadığı İçin Bayıldı...Kalktığında bu Yaratıkta Nedir Acaba dedi.Zarar Gelmemesiİçin Evde Bırakıp Çıktı.PvP Arenasına Geldi.Elindeki Seal Of Dragon ile Önüne Gelini Biçiyordu...

Bölüm 4: Yeni Bir Macera
    DarkKillerin En iyi Büyücü (Warlock) ve Kahini OLan Reisa, Yeni Ejderhanın Doğduğunu Krala Bildirdi.DarkKiller Hemen Onu Ordunla Öldür Dedi...
    Reisa Bir Warlock Büyüsü İle 150 lvl Yenilmez Yaratık Olan 5 Tane Anglat Yarattı...7 Gün Sonra Ejderhası Uçmaya Başladı ve Çok Büyük Oldu.Ejderhanın Adı Wyrda Oldu.Bağdat Townunda , Gizlice O Efsaneyi Windr Anlatıyordu..Aiedail Hemen O Odanın Kapısını Dinledi..
    -Windr: "Su Kalleş DarkKillerden Önce Hayat Ne Güzeldi.Insanlar Ejderhalar Tarafından Korunurdu...Ama Su Zorba DarkKiller Tüm Ejderhaları ve Ejderha Askerlerini Öldürdü.Her Gün , Açlık-Sefalet Yüzünden Binlerce Kişi Ölüyor.Ama Bir Gün Bu Yaptıkların Cezasını Çekecek Bir Kahraman Tarafından Kurtulacağız" Dedi.
    Aiedail Bunları Duyduktan Sonra Herşeyi Anladı.Hemen Ejdehasının Yanına Koştu...
    Anglad'lar Onun Ejderha Askeri Oldugunu Anladı ve Peşine Düştü.Windr O Anglad Yarı Göründe Gökten Aşağı İndi ve Anglandları Saldırdı.5 Tanesini de Öldürdü...Ve Aiedaili Sakin Bir Yere Götürdü...
    Bağdatı, Europeanların Saldırdığını Haber Aldı.Ejderhasına Bindi Ve Bağdata Geldi.Tüm Europenları Yakarak Öldürdü...Ejderhası Havaya Yolladı.
    Ama Dayısı ve Ailesi Europenlar Tarafından Öldürülmüştü..Islam Karakterlerin Zafer Çığlıkları Hakimdi.Aiedail Çökmüş Ağlanken.Windr Gelir,
    Derki : - "Kahramanlar Ağlamaz.Sen Bizi Bu sefaletten Kurtarak Kahramansın.Seni Isyancıların Yanına Götürcem Onların Sana ihtiyacı var" Der
    Wyrda Binerler ve Onların Yanına Giderler.Reisa, Ejderhanın Nere Gittiğini Fark Etmiştir.Ve 5000 Eurepean Askeri , Gemilerle, Jangan Adasına Aktarır.
    Isyancılar Savaşa Hazırlanır.Aiedail Ejdehasını Biner ve Saldırarak Tüm Eurepanları Teker Teker Öldürmeye Başlar.3 Saat Sonra 4000 European Ölmüştü ve 1000 Eurepean Kalmıştır.Reisa Buna Çok Kızar.Aiedail Ezderhasından Iner ve Reiseyla Kapışır.Ama Aiedailin Glaivesi Broken Olmuştur.En Güçlü Büyüsü ile Reisa Aiedaile Nişan Alır.Tam O Vakit, Windr Aiedaile Doğru Atlar ve Windr Yanarak, Dağdan Aşağı Düşüp Ölür...Bunu Gören Aiedail, Windrin Bıçağını Alıp, Reisanın Tam Anlının Ortasına Çakar ve Reisa Yerlere Gömülür.DarkKiller'in En Güçlü Büyücüsü Ölmüştür.Savaş Kasanılmış Etrafa Zafer Çığlıkları Hakimdir.Ama Bu Sefer Windr, Ölmüştür...Aiedail DarkKillerden intikam Almaya Yemin Eder

Bölüm 5: İntikam!!!
    Aiedal DarkKilleri Öldürmeye Yemin Etmiştir.DarkKiller ise Reisanın İntikamını Almak İstemektedir.Aiedail, DarkKillerin Sarayını Basar ve İçindeki Askerleri Teker Teker Öldürür.DarkKiller Hemen Ejderhasına Biner.Isyancılar, Sayarın Yanındaki Kışlayı Basar.DarkKiller, Aiedaili Görür ve Saldırır.Wizard Büyüsüyle Wyrda'i Çok Fena bir Şekilde Yaralar.Ejderhalar Birbirlerini Istırmaya Başlar.Aiedail, Atlarak Misery Ejderhasının Üzerine Çıkar.Çember Skiliyle.DarkKiller Ejderhasından Düşer.Ve Tüm Kemikleri Kırılmasına Rağmen Ölmemiştir.Ejderhalar Havada Birbirleriyle Barışken.Aiedail Glaivesini Alıp DarkKillerin boynuna Batırır.DarkKiller Ölmüştür.Wyrda, Misery Öldürür...
    O Günden Sonra Aiedail Kahraman Olarak Anılır.Silkroad Dünyasında Mutluluk ve Beraket Gene Hakim Olmuştur.Tüm Irklar Bu Zaferden Sonra Birbiriyle Savaşmayı Bitirir.
    -Herbalist Bori: Artık Sen Bir Kahramansın...
    -Herbalist Bori: Önceleri Manyang Kesen Bir Eziktir.Şimdi İse 140 lvl Kahraman Ejderha Askeri...
    -Aiedail: Kahraman Olmama Yardım Eden Windr'dır.
    -Herbalist Bori: Windr'i Gerimi İstiyorsun.
    -Aiedail: Evet.
    -Herbalist Bori: Onun Geri Gelmesi İçin Elinden Geleni Yaparmısın?
    -Aiedail: Evet
    -Hebalist Bori: O Zaman Bu Yüzüğü Al Bu Yüzükün Taşı, Havayı Göstermiyor. En çok istediğin Şeyi Gösteriyor.
    -Aiedail: Teşekkür Ederim
    -Hebalist Bori: Bu Yüzükle Dunyanın Hertarafına Git Windr bu, ve Yüzüğün RES gücüyle Onu Gerigetir...
    -Aiedail: Saol...

-MACERA SONU-

Devamı: Emperor Of The Silkroad: Windr'da ...

========================
    Hikayenin 1. Bölümü :http://forum.donanimhaber.com/m_15621464/tm.htm
    ------------------------------------------
    İsimlerin Anlamları:
    DarkKiller: Kara KATIl
    Reisa: Art, kötü
    Aiedail: Zafer yıldızı
    Misery: Sefalet
    Windr: hava
    Yarkent: Niya Remainsin Gerçek Adı
    WyRda: Kader
    Anglat: Ölüm
    ========================

Beğenmeyen Arkadaşlar İçin..
    1-) Illa En Güzel Hikaye Bu Diye Bişi Olmaz...
    2-) Eragona çok Benziyo Diyonuz.Ama Senaryo Farklı.
    3-) Güzel Değil Diyorsanız.Siz Yazın.
    4-) Bu Bölümler Güzel Gelmiye Bilir, Bu Bölümler Fantastik Olarak Yazılmış...
    5-) Diğer Bölümler Fantastik Olmicak.Geyik Filan Olcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerfarukcan -- 7 Temmuz 2007; 16:24:58 >

• 3 Bölüm Çıktı.
  • tebrikler güzel olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: omerfarukcan

Takla Makandan Ayrıldıktan Sonra Hava Çok Pis ve Laglıydı.

puahah gulmekten gerisi okuyamadım elişne saglık
  • çok güzel helal
  • 4. Bölüm Çıktı
  • ya yeter ama ya

bebekce bile değil artık masal bile değil bu

bilmem ne yarattı 4 satırdan episode yapmıssın bravo

yenilmez yaratıkların mezarına ben su dökerim artık bi dahaki PARAGRAFTA

AL SANA PRO Bİ HİKAYE VE EPİSODE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nly4y0u

ya yeter ama ya

bebekce bile değil artık masal bile değil bu

bilmem ne yarattı 4 satırdan episode yapmıssın bravo

yenilmez yaratıkların mezarına ben su dökerim artık bi dahaki PARAGRAFTA

AL SANA PRO Bİ HİKAYE VE EPİSODE

yoo.şu an Bu Bölümü Bitircem.
  • kardeş resmen eragon yahu
  • quote:

Orjinalden alıntı: fıfa

kardeş resmen eragon yahu

yok Yaw Bu Ilk 2 Bölüm Benziyor Ama 3cü Bölüm Çok Manyak Olacak.Başka b.ir macera...
  • abi bi yerlerden esinlenme bırak

verdiğim linki satır atlamadan okumalısın bence

biraz oyunu anlat sun+11 set die rüya görmeyi bırak

bizim mahalledeki veletler aralarında konusuyorlar rüyamda sun set yapmıstım die

daha aklı basında seyler bekleerdim senden dorusu
  • tamam ancak ilk 2 bölüm sro danda çıktı ejderha fln garip büyücü reisa mıydı o durza filmde fln windr(brom)aebidal mı ne oda eragon oluyor....ejderhanın adı saphira vs vs vs vs bu böle gidiyor da
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nly4y0u

abi bi yerlerden esinlenme bırak

verdiğim linki satır atlamadan okumalısın bence

biraz oyunu anlat sun+11 set die rüya görmeyi bırak

bizim mahalledeki veletler aralarında konusuyorlar rüyamda sun set yapmıstım die

daha aklı basında seyler bekleerdim senden dorusu

Esinlenmiyorum

Okudum.Güzel..

Orayı Herkez..Anlar sun+11 Yapanlar var...

yaw Adı Üstünde Hikaye Gerçek Değil.Bunun Gerçek Olması İçin 4 Yıl Gerek. (Yada pk2)

Bunu Tek Yazmıyorum...(Bana Akıl verenler var msnde)
  • quote:

Orjinalden alıntı: fıfa

tamam ancak ilk 2 bölüm sro danda çıktı ejderha fln garip büyücü reisa mıydı o durza filmde fln windr(brom)aebidal mı ne oda eragon oluyor....ejderhanın adı saphira vs vs vs vs bu böle gidiyor da

Senaryo Farklı...
    topicin En Altına Yazdıklarıma bAK..
  • Filmini Çekcem Rayting Rekorı Kircak.
    kıssacası Pardon UP
  • bu neden banlandı yaf :)

bende ceza alacammı bakam korktum vallaha
  • quote:

Esinlenmiyorum

Okudum.Güzel..

Orayı Herkez..Anlar sun+11 Yapanlar var...

yaw Adı Üstünde Hikaye Gerçek Değil.Bunun Gerçek Olması İçin 4 Yıl Gerek. (Yada pk2)

Bunu Tek Yazmıyorum...(Bana Akıl verenler var msnde)

KARDEŞİM SEN KAFANI RAHAT TUT..

AYRICA ŞUNU UNTMAYIN Kİ ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ ..

0nlyf0ry0u kardeş sen beğenmeyebilrisin ... bunu niye bu kadar uzatıyosun . ADI ÜSÜTNDE HİKAYE BU !

hikayeye gelirse ;
    bence çok güzel . Tebrik ederim
  • ÇOK GÜZEL OLMUŞ TEBRİKLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: yawuz52

ÇOK GÜZEL OLMUŞ TEBRİKLER

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.