Şimdi Ara

emoyavuz adlı kullanıcı %100 Güvenilirdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadasdan 13.250 rp aldım en kısa sürede alısverisi tamamladık tamamladıktan sonrada problem olup olmadıgını arayarak bizzat takip etmiştir gönül rahatlıgıyla alışveris yapabilirsiniz

• O nickle imkansız güvenilir olmasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam beni öldurecek yahu haha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne adamsiniz ya nick ile ne alakasi var :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu açtın güveniceksem bile güvenmem artık
  • Yalan beyler dolandırıcı o şahıs

• Emrah yavuz ismim. yillar once aldigim bi kullanici adi simdi durup onumu sorgulayayim arkadaslar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emoyavuz

Emrah yavuz ismim. yillar once aldigim bi kullanici adi simdi durup onumu sorgulayayim arkadaslar

Evet

• Emoyavuz

• Mesajlara benide aldı şahsi görüşüm ikiside aynı kişi biri 2009 da açmış hesabı daha yeni kullanıo diğerinide geçen sene açmış planı kurmuş 13k rp için 110 lira istedi aonra almıcm diyince güvenmiom diyince bu hesabı mesaj a ekledi oda 95 e ben aldım çok acil lazm bana ver dedi hayırlı olsun dedim bana bidakine sen alırsın diye ayak yapıyo saldırın.

• bunedir la bi kere güvenilir olsa böyle konu açmazsın

konu kilit + üye ban , forum kapansın lütfen
  • Konuyu ben acmadim. Satin alan kisiye rica ettim konuya yorum yaz diye. Asil konu yonetici tarafindan kural disi oldugu icin kapanmis oda konu acmis

• quote:

Orijinalden alıntı: Egozotik

Mesajlara benide aldı şahsi görüşüm ikiside aynı kişi biri 2009 da açmış hesabı daha yeni kullanıo diğerinide geçen sene açmış planı kurmuş 13k rp için 110 lira istedi aonra almıcm diyince güvenmiom diyince bu hesabı mesaj a ekledi oda 95 e ben aldım çok acil lazm bana ver dedi hayırlı olsun dedim bana bidakine sen alırsın diye ayak yapıyo saldırın.

ben 100 tl verdigim icin sizden 110 istedi ayrica daha once forumda 3 kisyle daha alisveris yaptim farkli kisileriz konuyu baltalama ayrica birazdan arkadasa yaptigim odemenin fisini aticam pc yi acincada hesaptaki rp nin ss ni atarim

• yav hh csb bloq
  • ya bsggzlkrdsm
  • dünya kadar satış yaptım boost yaptım mmo hesapları sattım adıma şöyle bir konu açılmadı valla inanılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

dünya kadar satış yaptım boost yaptım mmo hesapları sattım adıma şöyle bir konu açılmadı valla inanılmaz

Hocam ben kefilim sana her zaman,cidden.

• quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

dünya kadar satış yaptım boost yaptım mmo hesapları sattım adıma şöyle bir konu açılmadı valla inanılmaz

hocam arkadasin konusu kapatildi arkadasinda hic referansi yok bu yuzden bir yere alisverisin gerceklestigini yazmami istedi konusu kapandigi icin bende konu actim olay bu

• Ebay'de gibi hissettim kendimi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.