Şimdi Ara

EMMY Ödülleri 2007 Ödül Listesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizi dünyasının oscarı sayılan EMMY ödülleri bu gece sahiplerini bulucak...İzlemek isteyen arkadaşlar biraz uykusuz kalıcaklar...Pazarı p.tesiye bağlayan gece saat 03.00 te canlı olarak CNBC-E de izleyebilirsiniz...Kırmızı Halı görüntülerini izlemek isteyenlerde saat 02.00 de ekran başında olsunlar...Losttan , prison break e, 24 ten grey's anatomy e kadar birçok kaliteli dizi bu sene adaylar arasında...ayrıca dizi yıldızlarını görmek içinde güzel bir fırsat..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 17 Eylül 2007; 16:14:55 >

• tşk.. haber için zaten sahur a kadar oturuyorum=) ii oldu ögrendigim
  • lost'un bu sene sadece 1 alanda aday olması çok üzücü.. prison break'in ise ismi bile geçmiyor.. favori dizilerim olmadığı için bu gece uykusuz kalmaya değmez.. ama pazartesi tekrarını mutlaka izlerim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: chatty_boy

lost'un bu sene sadece 1 alanda aday olması çok üzücü.. prison break'in ise ismi bile geçmiyor.. favori dizilerim olmadığı için bu gece uykusuz kalmaya değmez.. ama pazartesi tekrarını mutlaka izlerim..

lostun 2 adaylığı var...o da yardımcı erkek oyuncu drama bölümünde "ben" rolundeki michael emerson ve "lock" rolündeki terry o'quinn ...

bu seneki gecenin yıldızlar "two and a half man" ve "grey's anatomy" olucak...bürçok dalda adaylar çünkü...sırf dizi yıldızlarını izlemek için bile izlerim...
  • 24 ün kac adaylıgı var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: drake.eren

24 ün kac adaylıgı var?

kiefer sutherland gene adaylardan herzamanki gibi... en iyi oyuncu drama bölümü...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

lostun 2 adaylığı var...o da yardımcı erkek oyuncu drama bölümünde "ben" rolundeki michael emerson ve "lock" rolündeki terry o'quinn ...

bu seneki gecenin yıldızlar "two and a half man" ve "grey's anatomy" olucak...bürçok dalda adaylar çünkü...sırf dizi yıldızlarını izlemek için bile izlerim...

dikkat edersen ALAN olarak 1 adaylığı var dedim.. sadece yardımcı erkek oyuncu alanında aday olmuş.. iyi okumadın sanırım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • The Rock'da baya bi adaylığı var. Ve The Sopranos 13 dalda aday olarak rekor onun.
  • quote:

quote:

dikkat edersen ALAN olarak 1 adaylığı var dedim.. sadece yardımcı erkek oyuncu alanında aday olmuş.. iyi okumadın sanırım..

tamam niye kızıyosun..

• orjinal dil ile aynı saat de e2 de
  • tekrarı nezaman bilen varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baterist

tekrarı nezaman bilen varmı?

17 Eylül Pazartesi akşamı 22:00’de
  • quote:

Orjinalden alıntı: yeah41

tşk.. haber için zaten sahur a kadar oturuyorum=) ii oldu ögrendigim

Aynen bende Heroes tan aday olan varmı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Orjinalden alıntı: yeah41

tşk.. haber için zaten sahur a kadar oturuyorum=) ii oldu ögrendigim

Aynen bende Heroes tan aday olan varmı acaba?

en iyi dizi ve en iyi yardımcı erkek oyuncu (hiro nakamura) dallarında aday...ama en iyi dizi ödülünü alabileceğini hiç sanmam...Grey's anatomy ve The sopranos ta adaylar arasında çünkü...
  • quote:

tamam niye kızıyosun..

yok canım niye kızıyım estafurullah
  • How i met your mother umarım bir ödül gider sabırsızlanıyorum izlemek için..
  • quote:

quote:

tamam niye kızıyosun..

yok canım niye kızıyım estafurullah

ehehehe bende takılıyorum zaten yaw

bu arada locke a en iyi havaya uçurma özel ödülü vericeklermiş...1 sezonda heryeri havaya uçurduğu için bu ödüle layık görmüşler...

• 1 gün önce olsaydı izlerdik canlı canlı. Tekrarına kaldık artık
  • 02:00 de Bir Göz Atarım.Kim Şık Öğrenelim.Onun Dışında Tekrarını İzlerim
  • umarım south park ada bi ödül çıkar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.