Şimdi Ara

emmc chip arızalı Galaxy S2 i9100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy S2
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yaz sonu telefon %20 küsür şarjı varken kendi kendine kapandı ve bir daha açılmadı. Telefonu 2 yere gösterdim, iki yerde emmc chip arızası var 150 tl ücreti var dediler yaptırmadım. Yapılabilir mi yapılamaz mı bilmiyorum. LG G3 aldım yerine. Fiyat 150 TL. Diğer parçaları da sorunsuz şekilde kullanılabilir. Kulaklığı hariç kutu içeriği tamdır ve orjinal pasaport kayıtlı telefondur. Telefonla birlikte harici şarj aleti, 2 tane dönüşümlü olarak kullanılmış orjinal batarya(telefonun kendi bataryası hariç), orjinal sgp spigen neo hybrid kılıf ( kılıfın iç kısmı takıldığında sorunsuz ) ve orjinal sgp ultra crystal ekran koruyucu, şarj aleti duruyor.

Fotoğrafta ses açma kapama hizasında büyük bir çizik varmış gibi çıkmış fakat öyle bir durum yok. Telefonun ekranı 3 seneyi geçmesine rağmen oldukça iyi durumda.

emmc chip arızalı Galaxy S2 i9100

Edit: İşime yarayabilecek şeylerle takas olabilir aklımda şu ürün olur diye birşey yok.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oscar Heykeli -- 10 Ocak 2015; 16:50:47 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 75 olur mu.isin gercegi benim tel de galaxy s2 sarj soketi ata ara sarj ederken temassizlik oluyor. Onun icin aliyorum. Benim de bir ara anakart bozuldu. Mmc chip dediler.tamir eden olmuyor. Cikma anakart takmistim. O da bulmak zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozelden mesaj atsbilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanest

Ozelden mesaj atsbilirsin

@ArGoDa ya veya arkadaşına satılmıştır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy S2 GT-i9100 Siyah
    10 yıl önce açıldı
    Samsung S8+ Sim Unlock Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.