Arkadaşlar hostuma atıp kurabileceğim admin paneli güzel olan hazır bir emlak scripti arıyorum..dükkanımda benq p50 pda var yada sıfır kutusun full metal rc helikopter takas yapmak istiyorum
Paypal ile ödeme yapmayı düşünürsen satabilirim :)
Arkadaşlar yokmu elinde emlak scripti olan admin paneli güzel olan ücretsiz buldum ben 2-3 tane ama pek sağlam gelmediler kurulumunu benim yapabileceğim hostuma atıp çalıştırabileceğim yalnızca satılık kiralık ilanlarımı resimli koyabileceğim bir site lazım nakitte olabilir ama yüksek fiyatlı istemiyoum.
Dosyaları sitenize yükleyin, kolay kurulum aracıyla hızlı kurulumun keyfini çıkarın... Otomatik kurulama geçemeyenlerhttp://www.siteadınız.com/setup/install.php şeklinde kurulum yapabilirler.
Böyle bir emlak scripti bulmanız imkansızdır.
Genel bilgiler
Altyapı PHP programla dili ile Mysql veritabanı desteği ile hazırlanmıştır
Jquery, Css3, Html5 ve Ajax kullanımıştır
Kaynak kodları isteğe göre şifreli veya şifresiz gönderilecektir
Responsive tasarım desteği, cep telefonları tablerler ve bilgisayarlar için tasarım değiştirme
Ajax destekli iletişim ve rezarvasyon formu
Günlük kiralama yapmak isteyenler için, evin boş veya dolu olduğunu sorgulama
Kiralamaya uygun olan tarihleri, müşterilere kredi kartı ile kiralama seçeneği
Rezarvasyon desteği.
Site Ayarları
Site logosu ekleme
Üye aktivasyon sistemi açıp kapatma.
Üyelik onay sistemi.
Yönetici üye bildirimi.
Para birimi tanımlama.
Smtp eposta gönderimi.
Dil ekleme, eklenen dilleri dizin olarak gösterme.(http://www.evilani.net/tr/index.html)
Seo Ayarları
Site başlığı Site açkılaması Anahtar kelimeler Google analytics kod desteği Google url kayıt Sitemap, xml desteği Google doğrulama kod bölümü Bing doğrulama kod bölümü Arama motorlarına istek gönderme
Kurulum açıklaması: emlak scripti dosyalarını sunucunuza veya hostunuza ftp programı ile yükleyin.Dosyları yükledikten sonra gerekli olan dosyla ve klasörlere yazma izni verin, hangi dosya ve klasörlere yazma izni verilmesi gereken listeyi kurulmun ilk aşamasında karşınıza çıkacaktır.Kuruluma geçmek için url adresinize sitenizin adresini yazın, otomatik olarak sizi kolay kurulum ekranına aktaracaktır, buradaki uyarı göz önünde tutarak kuruluma devam edebilirsiniz.Kırmızı renkli alanları düzeltmeniz veya gerekli ayarları yapmanızı uyaran bölümlerdir.En önemlisi IONCUBE 5.0 yüklü olması hostunuzda, yüklü değil ise host firmanızı İONCUBE 5.0 güncellemesini isteyin.Kuruluma devam edin veritabanı bilgikeriniz girin, herhangi bir sql dosyasını import etmenize gerek yoktur sistem kolay krulum aracı herşeyi kendisi yapacaktır, kurulum 1-5 dk arası sürebilir biraz sabırlı olun.