|
Yazdım uygulamadaki canlı destekden kayıt açtılar az önce mesaj geldi temmuz ayı içinde yatacak diye bakalım. |
|

|
Yazdım uygulamadaki canlı destekden kayıt açtılar az önce mesaj geldi temmuz ayı içinde yatacak diye bakalım. |
|
|
|
Emlak Katılım Paraf 5.000 TL ve Üzeri Harcamanıza 2.500 TL Hediye! ![]() Emlak Katılım Paraf kartınızla kampanya dönemi boyunca yapacağınız 5.000 TL ve üzeri harcamanıza 2.500 TL hediye! Kampanyaya Nasıl Katılırım? Kampanyaya katılmak için “AKTIF” yazıp 6026’ya SMS gönderilmesi gerekmektedir. Kampanya katılımının başarılı sayılabilmesi için banka sisteminde adınıza tanımlı telefon numarasından katılım sağlanmalıdır. Katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden ve yurt içinden gönderilmesi gerekmektedir. Kampanya Koşulları
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NURİbeyy -- 18 Ağustos 2026; 19:46:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NURİbeyy -- 18 Ağustos 2026; 20:19:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() Kampanyaya Nasıl Katılırım? Dynoas web sitesi üzerinden gerçekleştirilecek alışverişlerde, sipariş oluşturulurken kupon kodu alanına “EKB40” kodunun girilmesi gerekmektedir. İndirim, web sitesi üzerinden yapılacak alışverişlerde geçerlidir. Kampanya Koşulları
![]() Kampanyaya Nasıl Katılırım? Hediyesepeti.com web sitesinde ve HediyeSepeti mobil uygulamasında EKB20 kupon kodu ile indirimden faydalanabilirsiniz. İndirim, web sitesi üzerinden ve mobil uygulamadan yapılacak alışverişlerde geçerlidir. Kampanya Koşulları
|
|
E posta ile gelir belgesi istiyorlar e postana baktın mı Spama düsmüs olabilir 5bin limitli istedim e posta ile gelir belgesi mi isteyecekler gelirime oranla limitlerim cok fazla mlsf bu gelir belgesi olayı iyi olmadı Bu Katılım Bankaları kart verme konusunda adamı irite ediyorlar kuveytturk den 8 ay da limit alabildim mesela < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NURİbeyy -- 7 Eylül 2026; 18:16:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Cok ilginç bi banka ben müsteri olurken de sorun yaşamıştım 5000 2500 kampanyası yapıyor bari limit verse < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NURİbeyy -- 7 Eylül 2026; 18:26:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Emlak Katılım Debit Kart ve Emlak Katılım Paraf ile Market Harcamalarınızda 2.000 TL Hediye! ![]() Kampanyaya Nasıl Katılırım? Kampanyaya katılmak için “HARCA” yazıp 6026’ya SMS gönderilmesi gerekmektedir. Kampanya katılımının başarılı sayılabilmesi için banka sisteminde adınıza tanımlı telefon numarasından katılım sağlanmalıdır. Katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden ve yurt içinden gönderilmesi gerekmektedir. Kampanya Koşulları
Ödül Yüklenmesi Ne Zaman Yapılır?
|
|
Ödül Yüklenmesi Ne Zaman Yapılır?
|
|
Bu banka KURYENET Firması ile çalışıyor. KURYENET, 3 haftadır kartı rehin almış gibi el koydu getirip de teslim etmiyor. Hiç gelmeyen kurye ile bir de utanmadan evde yoktu gibi bir yalan uydurmuşlar. Bu firma ile ilgili on binlerce şikayet var şikayetvar sitesinde. Baktım gelen giden yok, kartı iptal ettirip şubeden kendim bastıracam artık. Bankaya da yazıp bu gerizekalılarla iş yapmayın, gidin adam gibi düzgün firmalarla çalışın diye de uyardım |
|
|
Onu ben de söyledim; ikiniz de devlet kurumusunuz, niye gidip de abudik gubidik firmalarla işbirliği yapıyorsunuz diye uyardım ama sallamazlar, daha çok şikayet ve tepki lazım ki uyansınlar... |
|