Şimdi Ara

emla krem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce kullanan var mı ağdadan önce ?genelde bayan forumlarında araştırdığıma göre etkili oluyormuş ama bizim bacaklara da etki eder mi acaba?

Bacakları asla almam, sadece kısaltayım dedim. Makineyle 3 numaraya kısaltacaktım daha fikrini söyledim herkes dalga geçti. Sonra vazgeçtim.

Göbeğimdekileri ağdayla anneme aldırıcam. megacracker sen dene, işe yararsa pm at lütfen.

Orijinalden alıntı: megacracker

hadi yaa bazısı diyor müthiş bir şey bazısı da işe yaramıyor.peki siz 1 saat beklemişmiydiniz sürdükten sonra?

Kişiden kişiye değişen birşey kardeş. Denemeden bilemezsin.

Orijinalden alıntı: RTÇ

Ben de göbeğim için almayı düşünüyorum.
    Bacakları asla almam, sadece kısaltayım dedim. Makineyle 3 numaraya kısaltacaktım daha fikrini söyledim herkes dalga geçti. Sonra vazgeçtim.

Göbeğimdekileri ağdayla anneme aldırıcam. megacracker sen dene, işe yararsa pm at lütfen.

yalnız annene aldırken diline hakim ol.ben annemle kızkardeşime aldırırken hayatımda etmediğim küfürü etmiştim. fena bir şey bence deneme acını azaltacak bir şey bulmadığın sürece

quote:

Ben de göbeğim için almayı düşünüyorum.

yalnız annene aldırken diline hakim ol.ben annemle kızkardeşime aldırırken hayatımda etmediğim küfürü etmiştim. fena bir şey bence deneme acını azaltacak bir şey bulmadığın sürece

Ablam tatilde gelirken epilatörünü getirirdi. Ben de onu bekliyordum gelsin de aldırayım diye. Getirmemiş bu sefer. Ben iple alırım diye dalga geçti. Annem de ağdayla alırız ama acısına dayanabilirsen dedi. Ben de kremle uyuştururuz dedim.

Zaten kılları makineyle kısalttıktan sonra kremle de destekledim mi, acı falan olmaz inş.

Sen niye alıyorsun bacakları?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde Serum
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sporcu sayılırım bu aralar bıraksam da.yalnız epilasyon makinesi de çok acıtır.teker teker aldığı için her saniye acıya katlanman gerek ki bence ağdadan bile kötüdür.en mantıklısı epilasyon ama o da pahalı ,2-3 sene daha dayanıcam ağdayla epilasyona kadar

sporcu sayılırım bu aralar bıraksam da.yalnız epilasyon makinesi de çok acıtır.teker teker aldığı için her saniye acıya katlanman gerek ki bence ağdadan bile kötüdür.en mantıklısı epilasyon ama o da pahalı ,2-3 sene daha dayanıcam ağdayla epilasyona kadar

Ama epilatör daha uzun süre sağlıyor diye biliyorum. Kız arkadaşımın bacaklarından.. Tecrübeyle sabittir

quote:

sporcu sayılırım bu aralar bıraksam da.yalnız epilasyon makinesi de çok acıtır.teker teker aldığı için her saniye acıya katlanman gerek ki bence ağdadan bile kötüdür.en mantıklısı epilasyon ama o da pahalı ,2-3 sene daha dayanıcam ağdayla epilasyona kadar

Ama epilatör daha uzun süre sağlıyor diye biliyorum. Kız arkadaşımın bacaklarından.. Tecrübeyle sabittir

doğrudur ama kadınlar nasıl dayanıyor o acıya merak ediyorum.ya da bizde erkeklerde sorun var.bir kere denedim 1 dk falan sürdü bir daha da denemedim,katlanamadım o acıya

• quote:

daha önce kullanan var mı ağdadan önce ?genelde bayan forumlarında araştırdığıma göre etkili oluyormuş ama bizim bacaklara da etki eder mi acaba?

bayan forumlarında ne işin var bakıyım
  • dostum ne bileyim kremi dh de arattım çıkmadı .zaten kremin adını google a yazınca kadınlarkulübü.com çıkıyor.

quote:

quote:

doğrudur ama kadınlar nasıl dayanıyor o acıya merak ediyorum.ya da bizde erkeklerde sorun var.bir kere denedim 1 dk falan sürdü bir daha da denemedim,katlanamadım o acıya

Yine bi aralar kıl nasıl uzun sürede çıkar tarzı bir araştırma yapmıştım. Yine kadınlar kulübünde bulmuştum cevabı; ameliyat eldiveni.
    Eldivenle yolarsanız uzun süre çıkmaz ve git gide seyrelerek düzenli kullanımda yok olmaya doğru gider şeklinde bir cevap bulmuştum ve birçok kişi bunu doğrulamış.

Hemen evde buldum bir tane. Amacım genital bölgenin sağ ve sol tarafında kalan bacak bölgemin üzerindeki kılları almak. Ben 8. sınıfta ufak bi taktik hatası yapıp oraları da jiletlemişim. Tabi bi kere değil, 8-10 kere jiletlediğim için orman oldu orası. Onları yolmaya kalktım ama hayatımda öyle bi acı yaşamamıştım daha önce. Sadece 3 defa çekebildim, buz falan koydum ama imkanı yok fayda etmedi. Nokta nokta kanlar çıktı kıl köklerinden. Bi daha tövbe ettim gittim yine hamamotu tozuyla almıştım.

• kimse zaten kılların nasıl alınacağı konusunda birlik değil.bir kişi de çıkıp demiyor ki ben böyle yaptım işe yaradı
    ılıkmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebellion

sporcuların kullandığı spreyler var onları deneyin bence
    ılıkmısınız

sporcuyuz
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.