Şimdi Ara

Emir'in Yolu (2011- ) | Show TV (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
1
Favori
17.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

Arabanın sadece sol önü gidiyor ve 70 bin tllik masraf çıkıyor.Bana çok saçma geldi..Eğer bu araba 200 binse o zaman bende 100 bine satıp yenisini alırım daha iyi..70 bine yaptıracağıma üzerine 30 bin daha koyup yenisini almak daha mantıklı değil mi..

Bence alıcı bulmak zor olabilir hasarlı olduğu için.
  • Bu diziyle birlikte yeni saçma repliklerde yavaş yavaş çıkıyor

feysbukta gördüklerim;

feysbuk hesabı açtım adını feriha koydum, köpek aldım adını feriha koydum vs vs
  • Çok kalitesiz biz dizi izleyici kitleside tuturamaz show ilk önce acuna paralarını ödesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Bu diziyle birlikte yeni saçma repliklerde yavaş yavaş çıkıyor

feysbukta gördüklerim;

feysbuk hesabı açtım adını feriha koydum, köpek aldım adını feriha koydum vs vs

türk insanının en önemli özelliklerinde biri hemen herşeyin anında taklitini çıkartır
  • quote:

Orijinalden alıntı: emPer0rshiP
    Çok kalitesiz biz dizi izleyici kitleside tuturamaz show ilk önce acuna paralarını ödesin

izleyici için kaliteyi sen belirleyemezsin !

Acun´un avukatımısın sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: emPer0rshiP

Çok kalitesiz biz dizi izleyici kitleside tuturamaz show ilk önce acuna paralarını ödesin

Acuna olan borçlar karşılığında Show Tv Plus kanalı Acuna verildi..26 trilyon borçları varmış adama,onlarda kanallarından birisini Acuna teklif ettiler..Diziye gelirsek.Türk dizilerinin hemen hemen hepsi kalitesizdir..Ama buradaki temel suçlular çok iyi senaristlerimizin olmaması ve dizi süresinin olması gerekenden 3 kat fazla olmasıdır...Özelliklede bu tarz dizilerde klişe olan şeyleri görmekten gına geldi.Mesela dizilerde oynayan oyuncuların hep aynı yerlerde tesadüfen karşılaşması vs.
  • bu akşam ki bölüm sağlam bitti

ferihanın göğüsleri fırlayacaktı hoplaya zıplaya
  • aynen ... çekimlerde naaptıysa

1 karış 4 parmak boyuyla Emir´e çalım atıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

bu akşam ki bölüm sağlam bitti

İzlemiyorum fakat o kız için izlenir be abi.
  • quote:

bu akşam ki bölüm sağlam bitti

• geniş aile var o gün evde yanlızsam geniş aile bakarım.
  • HEDEF KITLE TOTAL
    S NO PROGRAM ADI KANAL BASLANGIC SURE (R) AMR % SHR %
    1 HANIMIN CIFTLIGI KAND 20:48:42 1:43:40 11,93% 27,43%
    2 ADINI FERIHA KOYDUM SHOW 20:53:45 1:41:50 9,24% 21,16%

HEDEF KITLE A/B
    S NO PROGRAM ADI KANAL BASLANGIC SURE (R) AMR % SHR %
    1 HANIMIN CIFTLIGI KAND 20:48:42 1:43:40 11,50% 28,58%
    2 ADINI FERIHA KOYDUM SHOW 20:53:45 1:41:50 9,16% 22,76%

ÇD de 3. ama Feriha ile aralarında çok küçük bir fark var..Yine klasikleşmiş senaryo bir kez daha ortaya çıkmış oldu.İstanbulda onca villa,yalı olmasına rağmen Ferihanın annesinin Ferihanın kuyusunu kazan kızın evine temizlikçi olması ve kızının bardaki videolarının annesinin görmesi..Bu kadar tesadüf gerçekten çok fazla ama türk izleyicisi bundan hoşlanıyorsa yapacak bişey yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kei$er$oZe -- 23 Şubat 2011; 0:33:24 >

• Adını Ferhunde koymalıymışlar.. Saçma bir dizi. O kadar puan almışın zekan o üniversiteye ayak uyduramayacağına yetmedi mi? Ki öel üniversitedekilerin hepsi öyle aşırı zengin tipler değil ki... Gerçekten çok saçma ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

Adını Ferhunde koymalıymışlar.. Saçma bir dizi. O kadar puan almışın zekan o üniversiteye ayak uyduramayacağına yetmedi mi? Ki öel üniversitedekilerin hepsi öyle aşırı zengin tipler değil ki... Gerçekten çok saçma ya.

Dizide abartı var ama yalanda değil.Bunların altındakiler yine iyi..Bilkent,Yeditepe,Sabancı,Koç gibi ünilere ferrari,porsche,R8 vb. arabalarla giden elemanlarda var..
  • quote:

quote:

Adını Ferhunde koymalıymışlar.. Saçma bir dizi. O kadar puan almışın zekan o üniversiteye ayak uyduramayacağına yetmedi mi? Ki öel üniversitedekilerin hepsi öyle aşırı zengin tipler değil ki... Gerçekten çok saçma ya.

Dizide abartı var ama yalanda değil.Bunların altındakiler yine iyi..Bilkent,Yeditepe,Sabancı,Koç gibi ünilere ferrari,porsche,R8 vb. arabalarla giden elemanlarda var..

Abi geçenlerde gördük,öğrenci temsilcisi diye seçilen adamın altında hangi araba olduğunu.Abartılmış olabilir fakat lüks araba tutkunu birçok zengin çocuk var o üniversitelerde.

• Dizi sarmaya başladı beni..Bugünde çok heyecanlı
  • quote:

quote:

Abi yapma o ünililerin yüzde kaçında var ki o arabalardan?

Bu arada bu akşamki bölüme biraz göz attım yine saçmalamışlardı vakit geçirmek için. Süresi kısaltılmadıkça ya da senaryo zenginleştirilmedikçe güzelleştirilmedikçe bu akışta gider gibi. Bir ara Emre Aydın'ın şarkısı çalınca aha dedim güzel bir şeyler olacak mı sonra baktım ki çok gereksiz yere şarkıyı dinlettiler. Bütün aileyi karşılaştırsalar o şarkı, durumla güzel gidebilirdi ki önceki sahneden o sahneye geçip direk o şarkı olmadı tek başına o adamla..

Edit: Sırf eleştirmek için izleyenlerdne değilim ynalış anlaşılmasın sadece bunlar olmasa güzel bir dizi olabilir diyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1SECO -- 26 Şubat 2011; 0:25:41 >

• quote:

quote:

quote:

Bu arada bu akşamki bölüme biraz göz attım yine saçmalamışlardı vakit geçirmek için. Süresi kısaltılmadıkça ya da senaryo zenginleştirilmedikçe güzelleştirilmedikçe bu akışta gider gibi. Bir ara Emre Aydın'ın şarkısı çalınca aha dedim güzel bir şeyler olacak mı sonra baktım ki çok gereksiz yere şarkıyı dinlettiler. Bütün aileyi karşılaştırsalar o şarkı, durumla güzel gidebilirdi ki önceki sahneden o sahneye geçip direk o şarkı olmadı tek başına o adamla..

Edit: Sırf eleştirmek için izleyenlerdne değilim ynalış anlaşılmasın sadece bunlar olmasa güzel bir dizi olabilir diyorum...

Dostum yanlış anlama ama bence sen hiç o ortamlara girmemişsin..Zaten o gösterdikleri üniversitede herkesin altında araba yok.Özel ünide belirli bir öğrencinin altında araba vardır.Ama ben sana diyorumki o dizideki arabalar reel hayattaki ünilerde bile sıradan arabalar.Emirin altındaki araba Peugeout RCZ.Fiyatı 75 bin tl..Benim bilkentteki arkadaşımın altında 2011 model Q7 3.0 TDI var.Yani o dizide gördüğün arabalar yanında fos kalır..Dizde zaten herkesin altında Bmw felan var gibi göstermiyor..Dikkatini çektiyse dizide üniden çıkanlar otobüs bekliyordu..Ama bu ülkede üniye ultra lüks arabalarla giden onlarca eleman yok değil..Sefa Sayanın oğlu Bahçeşehir ünisinde okuyor..Daha hazırlıkta ve R8 le üniye gidiyor..Onun gibi bir sürü adam var orada..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum yanlış anlama ama bence sen hiç o ortamlara girmemişsin..Zaten o gösterdikleri üniversitede herkesin altında araba yok.Özel ünide belirli bir öğrencinin altında araba vardır.Ama ben sana diyorumki o dizideki arabalar reel hayattaki ünilerde bile sıradan arabalar.Emirin altındaki araba Peugeout RCZ.Fiyatı 75 bin tl..Benim bilkentteki arkadaşımın altında 2011 model Q7 3.0 TDI var.Yani o dizide gördüğün arabalar yanında fos kalır..Dizde zaten herkesin altında Bmw felan var gibi göstermiyor..Dikkatini çektiyse dizide üniden çıkanlar otobüs bekliyordu..Ama bu ülkede üniye ultra lüks arabalarla giden onlarca eleman yok değil..Sefa Sayanın oğlu Bahçeşehir ünisinde okuyor..Daha hazırlıkta ve R8 le üniye gidiyor..Onun gibi bir sürü adam var orada..

R8'i çoktan sattı dostum

• quote:

R8'i çoktan sattı dostum

R8 i eğer dediğin gibi sattıysa oda tvye çıkan görgüsüzlük muhabbetindendir.Benim demek istediğim şu.Trde özel ünilere ultra lüks spor otomobillerle gidebilecek bir sürü adam var vede gidiyorlarda zaten..Türkiyede ne kadar açlık sınırında yaşayan adam varsa bir o kadarda aşırı zengin adam var.Japonyadan fazla dolar milyarderimiz var..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.