eminönünde mercan yokuşunda polonya pazarı diye bir pazar vardı. aradığınız her türlü kaçak sigara viski falan kolaylıkla bulunuyordu. ama geçen senelerde polonya pazarı yıkıldı tabiiki içindeki esnaflarda başka yerlere gittiler. peki bu esnaflar nereye gititler.
yani bana kaçak sigara ve kaçak viski falan lazım. yüksek miktarda alacağım. evin bir köşesine bar kuruyorum. tabii tekelden almakta bayaa tuzluya mal oluyor. bildiğiniz bu tür yerler var mı?
up!
sahte olmasin dostum o ickiler ???
yok arkadaşım kaçak yollarla geliyordu ama sahte değildi polonya pazarı kapanmadan önce alıyordum hep ordan
Merhaba hougras arkadaşım zaten yeni yeri mercan yokuşundan iyice aşağıya in ve çift şeritli anayola gelince dur geri dön tekrar mercan yokuşuna çıkmak için sağdaki ilk aradan dön yukarı doğru ilerle. Orada zaten kime sorsan yerini sana gösterir. Saygılarımla
ben orayı kapalıçarşıda dolaşırken görmüştüm aşağıdan yukarı doğru giriş kapısına doğru çıkarken sağdaydı
peki arkadaşlar mercan yokuşu ne tarafta eminönünde, bende yarın ağırlık seti almak için gidicem oraya fiyatlara bakıcam.