Şimdi Ara

Eminem'in Yeni Şarkısı; Not Afraid (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ineternetten aradım ancak mp3 ünü bulamadım, Siz bulduysanız link ini atabilirmisiniz

• Bu da çok güzel bir şarkısıdır dinlemeyenlere tavsiye ederim

+

Eminem'in Yeni Şarkısı; Not Afraid

Eminem böyle kilo aldı mı ? Aldıysa ne zaman verdi ve bu kadar fit gözüküyor klipte ? Almadıysa bu fotoğraf neyin nesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

Yav geçen bir şarkı duydum radyoda. Eminem bir bayanla şarkı söylüyordu. Nedir acaba ?

We Made You
  • oo süpermiş gerçekten..Ayrıca ayakkabılar muhteşemmiş marshalın giydiği..Eminem gerçekten farklı tarz bir Rap yapıyor süper bence

+ olarak Fort Minor deyince aklıma geldi muhteşemdir:

• quote:

Yav geçen bir şarkı duydum radyoda. Eminem bir bayanla şarkı söylüyordu. Nedir acaba ?

En son pink'le yaptığı bir düet var o olabilir o değilse aklıma stan geliyor dido'yla yapmıştı...
  • quote:

stan?
  • quote:

bu olabilirmiii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slimshadyy -- 6 Haziran 2010; 18:24:48 >
  • quote:

we made you ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßλ®1$ -- 6 Haziran 2010; 11:26:41 >
  • Virginde sık sık çalıyor on numara parça olmuş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

Rap geçmişi Fort Minor, Jay Z-Linkin Park'tan ibaret biri olarak Eminem'in yeni şarkısını beğendim. Rap severler nasıl buldu şarkıyı?

Linkin Park rap?
  • hiç beğenmedim kendi çizgisi dışına çıkmış ergen rap'i olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenjianatsu

quote:

Rap geçmişi Fort Minor, Jay Z-Linkin Park'tan ibaret biri olarak Eminem'in yeni şarkısını beğendim. Rap severler nasıl buldu şarkıyı?

Linkin Park rap?

Virgülleri iyi takip edersen Jay Z-Linkin Park yazdığımı görürsün. Bu ikilin Numb/Encore adlı çalışmaları vardı. Jay Z'nin ağır vokali oldukça belliydi o albümde. O nedenle rap dedim bu albüme.
  • quote:

quote:

quote:

Linkin Park rap?

Virgülleri iyi takip edersen Jay Z-Linkin Park yazdığımı görürsün. Bu ikilin Numb/Encore adlı çalışmaları vardı. Jay Z'nin ağır vokali oldukça belliydi o albümde. O nedenle rap dedim bu albüme.

linkin park'da rap vokal de yok mu zaten ?

• quote:

Orijinalden alıntı: OttoVonBismarck

hiç beğenmedim kendi çizgisi dışına çıkmış ergen rap'i olmuş...

evet tarzı değiştiyi doğruda o nasıl benzetme öyle ergen rapi diyeeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßλ®1$

quote:

quote:

quote:

Linkin Park rap?

linkin park'da rap vokal de yok mu zaten ?

Grup bildiğim kadarıyla Nu Metal - Modern Rock diye geçiyor.

• best rapper!!!
  • Üst üste 10kere falan dinledm la.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßλ®1$

Bu da çok güzel bir şarkısıdır dinlemeyenlere tavsiye ederim

+

Eminem'in Yeni Şarkısı; Not Afraid

Eminem böyle kilo aldı mı ? Aldıysa ne zaman verdi ve bu kadar fit gözüküyor klipte ? Almadıysa bu fotoğraf neyin nesi.

Aldı hatta pit10nun şarkısına bile konu oldu

• İlk bu adamı 1999da dinlemiştim ilk stajımdı stan sarkısını kahvaltı müziği olarak dinlerdik cidden özlemişim.
  • We Made You arkadaşlar Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.