Şimdi Ara

Emine Erdoğan'ın Kullandığı saat 265.000 Lira! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
161
Cevap
1
Favori
9.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
119 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hımm, Cumhurbaşkanının eşi çakma saat takacak! Farklı bir versiyonudur, illa pırlanta olması gerekmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Porsiyon küçültün diyen birisinin halkına böyle mi örnek olması gerekiyor ?

• İki saat aynı değil konuyu açan arkadaş yakın gözlügü alsın.

• Nasıl olur ya yer sofralarında fotoğrafları var. Fotoşok bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAUL WALKER -- 21 Eylül 2021; 18:33:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çokta pahalı değilmiş. Şöyle bir 0(sıfır) daha olsa ''vayyyy beee'' diyebilirdim. Ne kadar sazansınız ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tRoya06 -- 21 Eylül 2021; 18:53:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Benim de böyle bir arkadaşım var. Çocuğun 2015 öncesi hayatı dizel Linea iken şimdi A6'ya biniyor. Sosyal medya hesabı da parti merkezinde dönüştü.

2015 ve 2018 yıllarında sağlam alım yapmışlar belli ki.

Alıntıları Göster

Allah yürü ya kulum demiş işte bu çalışkan çocuklara. Passat'tan Macan'a, Linea'dan A6'ya geçmek her yigidin harcı degil sonuçta. Emine Erdoğan'ın Kullandığı saat 265.000 Lira! 

• quote:

Orijinalden alıntı: 0zkanK.

Sorun ney burada ki !

Emine Erdoğan zaten aileden zengin birisi. Siirt li bir aşiretin kızı diye biliyorum. Üstüne Cumhurbaşkanı eşi kendisi. Ayrıca 4 tane çocuğu 2 tane de damadı var. ( Hediye olarak çocukları veya damatlarıda almış olabilir. )

Çalmadıktan çırpmadıktan sonra sizene bizene bundan !

daha 25 sene evvel yer sofrasında yemek yiyen ve evinin kirasını refah partisi tarafından ödenen birini mi kınamayacağız.sorun senin gibi bu tarz roket gibi yükselenlere ses çıkartmamaktır bence.

• Çakma saat mi kullanacak, sizin imkanınız olsa ne kullanacaksınız 35 TL lik casio mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademsahin

Yok hocam sizinle anlaşamıyoruz biz. Kıyasınız bile yanlış bir tarafta Türkiye'nin sağlam müteahhitlerinden birinin oğlu aynı zamanda inşaat işinden zaten parayı vurmuş birinden bahsediyoruz diğerinde de parmağımızdaki yüzükten başka hiçbir şeyimiz yok diyen birinden bahsediyoruz. Geçmiş dönemlerde İBB'de görev aldım eğer İmamoğlu'nun belediyeciliğine gireceksek bence siz pişman olursunuz size öyle şeyler yazarım ki bu kadar da olmaz dersiniz. Ayrıca öyle bir şey diyorsunuz ki sanırsınız cumhurbaşkanı ve ailesinin bir apartman dairesi bir de orta segment bir arabası var senelerdir cumhurbaşkanlığı yapıyor demişsiniz bir de. Açıp bakarsanız cumhurbaşkanlığı maaşı ile şu an ki varlıklarının binde birini bile karşılmayacağını görürsünüz. Ayrıca first lady olmasının ne özelliği var bizim kanunlarımızda cumhurbaşkanının eşine ayrı maaş bağlanır diye bir kural mı var ?

Alıntıları Göster

Tmm zengin müteahhitlerden birinin oğlu olabilir, kıyaslamayı yanlış yapmadım ben derdimi anlatamadım heralde! sonuçta o saatle görüntülenen görselin siz İBB'yi kazandığı zaman çekilen görüntü dediniz, bende diyorum ki bunun öncesi var Ekrem beylikdüzü belediye başkanlığı yaptı:))

Emine Erdoğan'ın first Lady olmasının tabiki avantajları var, sık sık yapılan yurt dışı ziyaretleri fln. babında söyledim, anlamışsınızdır derken bunu ifade etmek istedim, hediyeleşmeler fln yaşanır bu ziyaretlerde zaman zaman bunlara da gözümüzle şahit oluruz, tabi medyaya yansımıyanlarda vardır..

Ya ben şahsen isterim ki daha mütevazi olsunlar 250 değil de, bunun 10 da biri hatta daha düşük değerde saat kullansınlar bence bu durum onları daha değerli yapar aslında! ama maalesef ülkemizde pek görülen durumlar değil bunlar :/

• Kulağımda kendi sesiyle daha çok "Nerdeeeeen nereye" şeklinde yankılandı Emine Erdoğan'ın Kullandığı saat 265.000 Lira! 

• Halen 1999 Düzce depreminde orada bir depremzedenin evinde yer sofrasında yenilen yemeği kendi evi sananlar mı var bana mı öyle geliyor :)

Erdoğan kendi evinde boynunda çapraz takılı çanta ile yemek yiyor heralde !

( Fotonun devamında başka evlerede gidilmiş şimdi baktımda )

Emine Erdoğan'ın Kullandığı saat 265.000 Lira!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 21 Eylül 2021; 21:38:26 >
  • Bence ucuzmuş, en az 1 milyon tl olmalı taktığı saat.

• WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    Örnek : Gamze ilgezdi , gürsel tekin , sarı gül

Ekrem fakir ama !!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K23

Tmm zengin müteahhitlerden birinin oğlu olabilir, kıyaslamayı yanlış yapmadım ben derdimi anlatamadım heralde! sonuçta o saatle görüntülenen görselin siz İBB'yi kazandığı zaman çekilen görüntü dediniz, bende diyorum ki bunun öncesi var Ekrem beylikdüzü belediye başkanlığı yaptı:))

Emine Erdoğan'ın first Lady olmasının tabiki avantajları var, sık sık yapılan yurt dışı ziyaretleri fln. babında söyledim, anlamışsınızdır derken bunu ifade etmek istedim, hediyeleşmeler fln yaşanır bu ziyaretlerde zaman zaman bunlara da gözümüzle şahit oluruz, tabi medyaya yansımıyanlarda vardır..

Ya ben şahsen isterim ki daha mütevazi olsunlar 250 değil de, bunun 10 da biri hatta daha düşük değerde saat kullansınlar bence bu durum onları daha değerli yapar aslında! ama maalesef ülkemizde pek görülen durumlar değil bunlar :/

Alıntıları Göster

Birincisi o görüntü ile ilgili İBB'yi kazandığı zaman kolundaydı diyen ben değildim. İkincisi ise müteahhit olduğunu vurgulamamın sebebi şu her ne kadar cumhurbaşkanı da olsa en nihayetinde bir devlet memurudur ve belli bir maaşı vardır. Bu maaş da geçen senenin sonunda yer alan haberlere göre 88.000 TL'dir. Ancak ticarette böyle sabit bir maaş söz konusu değildir. 100 binlik bir daire yapar 1 trilyona satar tek işten cumhurbaşkanının tüm senelik maaşını çıkartır yani ortada usulsüzlük vs yoksa İmamoğlu'nun cumhurbaşkanından çok fazla kazanması gayet olağan. Ek olarak benim bu örneği verme sebebim İmamoğlu her seferinde varlıklı bir aileden geldiğini söylerken ki Beylikdüzü belediye başkanlığından önce de öyleydi cumhurbaşkanımız ise kendi beyanlarına göre bir yüzükten başka hiçbir şeyimiz yok demişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: ipekyolu37

Çakma saat mi kullanacak, sizin imkanınız olsa ne kullanacaksınız 35 TL lik casio mu

35 TL'ye bırak Casio'yu, en ucuz saati olan F91'in çakmasını bile alamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 21 Eylül 2021; 23:10:29 >
  • Afrikadaki kabile reisi hediye etti onu gozunuze dizinize dursun

• mevki sahibi olan insanların, kişisel hediye kabul etmelerini etik olarak doğru bulmuyorum. ama makam/mevkisine yönelik yapılan hediyeler kabul edilebilir. diğer tepki alabilecek olmasının bir nedeni de şu aslında: sıradan bir hediye olmayıp, ederi sıradışı olan hediyenin, hediye eden kişi tarafından nasıl sahip olunduğu? hediye almak kolay ama o hediyenin üzerinde kimlerin hakkı var, buna da dikkat etmek gerekir.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.