Şimdi Ara

Emektarı değiştireceğiz. Bu sistem nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAdece kasayı değiştirmeyi düşünüyoruz. Bu özelliklerdeki pc ile rahat bir şekilde son oyunları oynayabilirmiyiz? (çıkacak olanlarda dahil)

Intel Cİ7 2.8 GHZ(930) 8MB 4.8GT Lga

Gigabyte EX58-UD5 CI7 DDR3 Ses FSB 6.4GT/s Soket 1366 Gigabyte Lan Pcpı.Exp. AnakarT

Kingston 6 GB 1333 MHZ DDR3 6G Triple Kit Ram

Gigabyte Ati HD 5850 1GB 256Bit GDDR5 eKRAN KARTI

samsung 1 TB 7200 rpm HDD

Cooler Master 600 Watt Siyah Kasa

TL olarak 2000 TL i geçiyor ama yapıkredi kartına 18 ay taksit yaptıracağız. Önerilerinizi bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar1 -- 13 Eylül 2010; 15:02:21 >

• Anakart olarak ud5'e gerek yok.Ud3r alınmalı daka uygun fiyata.
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=6012

Ekran karı olarak gtx 460 seçebilirsiniz.5850 ile arasındaki fiyat farkı kadar performans farkı yok:
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=6438

Ayrıca ram'ler de biraz daha kaliteli ve soğutuculu alınabilir:
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4508

• Ramler çok fazla onları 2x2 toplam 4gb yapsak yeter (zaten son oyunlar dahi 6gb ram kullanmaz)
    Intel alacağınıza f/p si iyi olan Amd X6 phenom 1055 t alın daha iyi.
    Anakartı bilmiyorum.
    Ekran kartı güzel ama düşünürsen ben HIS HD5850 kullanıyorum memnunum.
    Kasa Xigmatek 700 w + 80 watt olabilir.(Eğer seçtiğiniz kasa rc690 sa psu su dandik.Bende alıyordum son anda vazgeçtim) Bu söylediğimin daha kaliteli ps3 su var artı pencereli ve tasarımıı güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanım.Uzmanı -- 13 Eylül 2010; 15:45:54 >
  •  Emektarı değiştireceğiz. Bu sistem nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Bana sorarsan ikinci tercihim

• tavsiyeler için tşk ederim. Bugüne kadar AMD kullanmadım o yüzden tercihim intel den yana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar1

tavsiyeler için tşk ederim. Bugüne kadar AMD kullanmadım o yüzden tercihim intel den yana

Marka bağımlılığı yapmayın.Hangi markanın hangi modeli size daha çok performans verip,sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacaksa onu alın.Bende kullanmamıştım,ama aldığım model tam benim isteklerime göreydi,çok menunum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sistem Nasıl?
    7 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donanım.Uzmanı

quote:

tavsiyeler için tşk ederim. Bugüne kadar AMD kullanmadım o yüzden tercihim intel den yana

Marka bağımlılığı yapmayın.Hangi markanın hangi modeli size daha çok performans verip,sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacaksa onu alın.Bende kullanmamıştım,ama aldığım model tam benim isteklerime göreydi,çok menunum

Katılıyorum, marka bağımlılığı yapmaya gerek yok. Hangisi daha iyi performans veriyorsa onu tercih etmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zouzouni

quote:

quote:

Katılıyorum, marka bağımlılığı yapmaya gerek yok. Hangisi daha iyi performans veriyorsa onu tercih etmelisin.

Intel Core i7 serisi kadar performanslı değil AMD Phenom X6'lar, özellikle oyunlarda.

• CPU INTEL i7 930 2.80 GHz Quad Core Socket 1366 8MB 305 $ ( 463,30 TL)
    ANAKART GIGABYTE X58A-UD3R, X58, DDR3, 4x PCIExp, Socket 1366, SLI & CrossFireX, Sata 3.0, USB 3.0 226 $ ( 343,29 TL)
    BELLEK - RAM KINGSTON 6 GB (2048X3) DDR3 1333 Mhz RAM CL9 KVR1333D3N9K3/6G Intel i7 159 $ ( 241,52 TL)
    HDD SAMSUNG 1 TB HDD SATA II 32 MB 7200 rpm (HD103SJ) 72 $ ( 109,37 TL)
    EKRAN KARTI GIGABYTE GTX 460 OC, 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X11, GDDR5, 256 bit, 715/3600 259 $ ( 393,42 TL)
    KASA DARK Evo 750W High Power Absolute 80Plus Bronze Güç Kaynaklı, 5 Kırmızı LED Fanlı, Full Siyah, Şeffaf Yan Panelli ATX Oyuncu Kasası 209 $ ( 317,47 TL)

www.novabilgisayar.com
    TOPLAM : 1.868,37 TL
    KDV (%18) : 336,31
    TOPLAM FİYAT - PEŞİN ($) : 1451,4 $
    NAKİT / HAVALE (TL) : 2.204,68 TL

Bu sistem çok güzel. biraz aştık bütçeyi ama bence çok iyi.. Özellikle kasa çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: canerpense

quote:

quote:

quote:

Intel Core i7 serisi kadar performanslı değil AMD Phenom X6'lar, özellikle oyunlarda.

Fiyat farkını hak edecek kadar performans farkının olmadığını düşünüyorum.

• quote:

Ramler çok fazla onları 2x2 toplam 4gb yapsak yeter (zaten son oyunlar dahi 6gb ram kullanmaz)
    Anakartı bilmiyorum.
    Kasa Xigmatek 700 w + 80 watt olabilir.(Eğer seçtiğiniz kasa rc690 sa psu su dandik.Bende alıyordum son anda vazgeçtim) Bu söylediğimin daha kaliteli ps3 su var artı pencereli ve tasarımıı güzel.

Hocam Intel i7 işlemciler 3 kanal bellekle çalışır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canerpense

quote:

quote:

quote:

Fiyat farkını hak edecek kadar performans farkının olmadığını düşünüyorum.

Kişiye, bakış açısına, kullanıldığı programlara göre değişiyor tabi fiyatını hak etme durumu. Ben sadece "hangisi daha performanslıysa" kısmına açıklık getirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: thepunisherWZ

quote:

Ramler çok fazla onları 2x2 toplam 4gb yapsak yeter (zaten son oyunlar dahi 6gb ram kullanmaz)
    Anakartı bilmiyorum.

Hocam Intel i7 işlemciler 3 kanal bellekle çalışır.

a dogru hocam,pardon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.